duminică, 23 august 2015

Gackt blog – 22 august 2015

Mr. COFFEE MAKER (discuția 106 a revistei-blog extras)

Dragii mei G-LOVERS

Puteți citi recentele mele cuvinte
Pe revista-blog GACKT.
Așadar, cei care doresc să o citească toată, verificați-o.

*Acesta este un extras de pe Canalul GACKT.

(Postările sunt de 3 ori pe lună)

O aromă plăcută se simte în jur.
Am încercat să prăjesc ciuperci acasă.

Din moment ce a trecut ceva timp de când m-am întors în Japonia,
Vreau să mănânc lucruri care au o anumită calitate valabilă doar în Japonia.


Pentru prima dată după ceva timp,
Am prăjit HOKUTO (shimofuri hiratake)
Pe cărbune și le-am mâncat.
Așa este,
Sunt cele pe care am făcut reclamă.

Le mănânc pentru că este ceva care chiar îmi place.
Și asta a devenit parte din munca mea.
Nu este nimic care poate fi mai fericit decât asta.


Cu ciupercile prăjite pe cărbune
Le-am stropit cu puțină lămâie înainte de a mânca.
O dulceață de nedescris se întinde în gura mea.

Producerea mâncării cu o dedicare
Este ceva ce sper că va crește și va devenii o parte importantă
A oamenilor care sunt implicați în agricultura Japoniei.

Și,
Asta este ceva ce
Japonia ar trebui să urmărească și mai mult.



Vreau să cred că nivelul gustului japonezilor
La mâncare este destul de mare.
Totuși,
Mulți japonezii au devenit obișnuiți cu mâncarea
Care este plină de chimicale și aditivi
În schimb,
Fără acestea, simt că ceva lipsește.



Corpul tău este capitala ta.
Corpul tău este o capitală care nu se poate înlocui.
Nu contează cât de mulți bani ai,
Nu contează cât de mult timp ai,
Odată ce ți-ai distrus corpul, ești condamnat.

De aceea,
Chiar trebuie să fii devotat
Mâncării pe care se construiește corpul tău.

”Te rog mânâncă mâncare bună.”

În trecut, asta e ceea ce îmi spuneau mereu părinții dar,
Am înțeles aceste cuvinte
După vârsta de 30.



Este un sens diferit de la ”mâncare delicioasă” și
”Mâncare care este delicioasă pentru corpul tău”.
Dacă îți trăiești viața complet devotat mâncării,
Bucuria vieții tale se va schimba.

Ce vreau să spun?

Pentru că o mâncare este ceva ce avem zilnic,
Să fi atins de o mâncare,
Se transformă în tu care ești impresionat în fiecare zi.
Cu alte cuvinte,
Este ceva ce este creat pentru a-ți atinge viața.

Ești impresionat de mâncarea ta zilnică?

Dacă nu este cazul,
Trebuie să-ți revizuiești stilul de viață fundamental,
Și să-l schimbi în curând.
Nu este asta legat de
A avea succes la
Adevăratul sens al vieții.


În fiecare zi, entuziasmul continuă.
Nu este nimic ce poate fi mai fericit decât asta.

De aceea,
Dorința de a ”vrea să impresionezi oamenii”
Vine natural.
Și,
Mă simt sincer fericit
Că, continuând cu munca mea,
Impresionez și ating persoane.

Pentru că oamenilor li se pot da lucruri,
Pot elibera asta ca pe o energie.



Acum câteva zile,
L-am vizitat pe Nakano de la GemCEREY,
Și am mers să mâncăm mâncare franțuzească cu Takumi.

Sincer,
Chiar nu îmi place bucătăria franțuzească.

Pentru că cea franțuzească este tipic o mâncare vizuală,
Și doar platouri frumoase.
Bucătăria franțuzească care nu este acompaniată de gust,
Sunt sincer sătul de ea.

”GACKT, locul acesta este delicios, să mergem aici.”

Din cauza cuvintelor neașteptate ale lui Nakano
Pentru prima dată după mult timp,
Am pus piciorul într-un restaurant franțuzesc.



Începând cu concluzia,
Fiind într-un restauran franțuzesc pentru prima dată după atât de mult timp,
Nu mă așteptam să fiu atât de impresionat.
Devotarea se găsea peste tot și
Mi s-a permis să admir asezonarea delicată.

”KEISUKE MATSUSHIMA”

În Franța,
El este cel mai tânăr bucătar asiatic
Care a fost premiat cu o stea.
Un șef care deține un Ordre des Arts et des Lettres din Franța,
Și este un bucătar cunoscut internațional...

Dispunerea restaurantului este foarte interesantă.
Nu vrea să pară mare dar
Are un concept puternic
De camere individuale.



Camera care mi-a plăcut
Este o cameră neobișnuită,
Ce este destul de specială din moment ce este în bucătărie.
Este prima dată când am văzut o asemenea cameră unică.

Cred că foarte puține locuri
Te pot lăsa să privești șefii bucătăriei franțuzești la lucru
Atât de aproape și în detaliu.

În timp ce mânânci, îl poți vedea pe bucătar cum își mișcă mâinile
Și manipulează mâncarea în detaliu.



Asta este,
Ca în spatele scenei pentru noi,
Similar cu a ne arăta
Scena câmpului de luptă în timp ce
Ne bucurăm de lumea elegantă,
Sincer,
În mod normal, este o lume căruia noi nu suntem niciodată expuși.

E ca și cum te întrebi dacă vei simți o tensiune ciudată
În timp ce observi cum lucrează bucătarul.

Fără a fi deranjat de privirile noastre,
Bucătarul a lucrat în liniște.

În această zi, am deschis o sticlă din 1996 Nuits-Sant-Georges.
Este un vin bine păstrat.



Mâncarea ne-a fost adusă una după alta.
Farfuriile erau desigur frumoase dar,
A trebuit să-mi dau jos pălăria pentru asamblarea aromelor delicate.

În timp ce managerul vorbea indiferent despre dedicarea bucătarului Matsushima

„Înțeleg...înțeleg...”

Era tot ce am putut spune în timp ce ascultam.
Presupun că și acest manager
Este una dintre persoanele care a ajuns să-l iubească pe bucătarul Matsushima.
A făcut o cercetare intensă a bucătarului actual.



Cât despre bucătar,

Și fratele mai mare Nakano este o persoană cu aceleași replici,
Dacă mă întrebați pe mine, aș spune că este în categoria oamenilor nebuni.
Desigur, îl laud.

Când i-am arătat felul în care pietrele erau puse
În noul meu ceas finisat Jacobs,
În timp ce continuam să vorbesc despre pietre,

”Înțeleg...înțeleg...”

Spunea,
În timp ce era impresionat, a folosit asta ca idee pentru următoarea sa lucrare.
Asta este,
O caracteristică a cuiva care creează.



După ce este stimulat în diferite zone, primește indicii,
Și continuă să le transforme în propriile sale lucrări.

De aceea,
Să creezi este amuzant.
În timp ce tu ești stimulat,
Poți stimla pe altcineva urmând asta.

Inițial,
Fratele mai mare Nakano care nu punea gura pe un strop de alcool
A devenit cineva care bea doar vin roșu.

”Să nu înțelegi aromele vinului
Înseamnă la fel de bine să îți risipești jumătate din viața ta.”

Cu aceste cuvinte ale mele,
Mai marele curios Nakano
Și-a început studiul vinului.

Chiar dacă acum nu este chiar priceput la asta, dar
Se bucură de vin enorm de mult.



Chiar și Takumi care nu este obișnuit cu mâncarea de mare
Continuă să spună că este delicioasă
În timp ce se bucură de mâncare.

Este un lucru misterios.

Este ceva ce am realizat cu timpul dar
Sunt mulți părinți care își forțează copii
Să mânânce lucruri care lor nu le plac.

Cu privire la preferințele la mâncare a copiilor surorii mele mai mari
Inițiam m-am întrebat ce ar trebui să fac dar,
M-am întrebat
Nu cumva e timpul să nu mai conteze?



Copii sunt mai sensibili la gust decât adulții.
De aceea,
Dacă îi forțezi să mânânce mâncare de adulți,

”Mănâncă fără a lăsa ceva în farfurie!!!”

Spunând asta, cu cât îi forțezi mai mult să mânânce,
Cu atât mai mult vor începe să o urască,
Și este ceva normal ca asta să se întâmple.

De aceea,
Când aud despre mâncarea pe care copii surorii mele mai mari o urăsc,
Găsesc restaurante care fac această mâncare chiar delicioasă.

Atunci,
Fără a le spune nimic, îi aduc acolo să mânânce.
Să mânânce mâncarea care au ingrediente pe care ei le urăsc.
În timp ce îi privesc cum mânâncă și spun că este delicios,
După ce termină de mâncat,
Le spun că ceea ce urau să mânânce
Era din abundență în cele mâncăruri.



După ce fac asta,
După șocul inițial,
Vor vrea să încerce iar acele mâncăruri.
Făcând asta,
Gustul lor se schimbă.
Și pentru mine, iar,
Este o nouă descoperire.

În trecut uram cafeaua.
Felul în care mirosul îți rămâne în nas,
Și în special felul în care gustul se acumulează în spatele limbii,
Era extrem de necomfortabil, de nedescris.

Totuși, în acești 5 ani
După prima mea întâlnire cu boabele de cafea într-adevăr delicioase,
Asemeni urcării scării în transformarea mea în adult,
Am tot căutat cafea delicioasă.



Motivul pentru care o uram era simplu.
Acesta era că,
Atunci când eram tânăr,
Cafeaua pe care o beam normal zilnic
Era una care a fost oxidată,
Și cafeau este ceva căruia îi scade calitatea odată cu oxidarea.

Acesta este motivul.

Chiar și acum,
Dacă beau cafea oxidată mă simt groaznic.

Nu este nimic care să mă facă să mă simt mai rău decât
Să adaug lapte sau zahăr la aceea cafea oxidată pentru a o ascunde și a o bea.

Oricum, boabele de cafea
Încep să se oxideze din momentul în care le macini.
Indiferent de cât de bune sunt boabele de cafea pe care le cumperi
Odată ce se oxidează, este extrem de rău.
Motivul pentru care cafeaua fiartă are un gust rău
Este din cauza oxidării.



Mă întreb cât de multe restaurante sunt aici în Japonia
Care îți pot oferi cafea delicioasă ce poate fi savurată ca un espresso.
Asta înseamnă să ții la ceva anume.

La sfârșit,
O cafea de final este făcută.
Și,
Din nou, am fost surprins de dulceața cafelei.
Fără a mă gândi prea mult, l-am întrebat pe manager.

”Asta, de unde sunt boabele?”

Atunci, managerul a răspuns cu un zâmbet.

”Asta este cafeaua normală NESCAFE.”




Toată lumea a exclamat ”Eh!!”.
Când i-am spus că lucrez cu Nestle
Cu un zâmbet, managerul a răspuns

”Noi folosim Milano2 aici.”

”Milano2...”

Nu am auzit niciodată de așa ceva...

Când am cerut să-l văd
M-am dus la bucătărie.



Este o mașinărie pe care nu am mai văzut-o niciodată înainte dar,
Într-adevăr scrie ”Milano2” pe ea.

Nestle este de fapt de temut să aibă așa ceva...

Dedicarea lui Nestle este de fapt să poată oferi abilitatea
De a preveni oxidarea cafelei,
Și întotdeauna să facă o ceașcă de cafea cu un parfum și aromă de care să te bucuri.

Această tehnologie poate fi folosită chiar și în mașinăriile lor pentru uz casnic.



Această afacere cristalizează mai departe devotarea lor enormă
Și pe lângă temperatura folosită,
Au făcut cercetări cum să pună laptele în cafea
Pentru a obține cea mai gustoasă cafea...


Să te temi de...Nestle...
Imediat,
Când m-am întors acasă, l-am sunat pe președintele Takaoka.

”Takaoka...Milano2...
Te rog dă-mi una...”

Numele meu este GACKT.
Motto-ul meu este ”Mr. COFFEE MAKER”.

Cu asta, oricând acasă,
Mă pot bucura de aceeași calitate a cafelei
Ca cea din restaurantul franțuzesc de o stea a lui Matsushima...

Să te temi de...mine.
Să te temi de...GACKT...

Și ție
Să te pun să bei asta acasă la mine?
Este serios de periculos.

GACKT


Puteți citi recentele mele cuvinte
Pe revista-blog GACKT.
Așadar, cei care doresc să o citească toată, verificați-o.

*Acesta este un extras de pe Canalul GACKT.

(Postările sunt de 3 ori pe lună)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!