duminică, 7 ianuarie 2018

Gackt blog – 28 aprilie 2017

Între iuțeală extremă și a adormi

Ieri, pentru prima dată după mult timp, am rămas fără aer.


După ce am terminat de înregistrat în studio,
M-am îndreptat către restaurantul Motsu Nabe unde mă aștepta Kiryuuin Shou.



Neliniștit,
Kirishou (Kiryuuin Shou) a întrebat.
Este acest restaurant pentru ”acel lucru”?

Nu m-am gândit astfel, dar
Am comandat
200 de porții de Tougarashi (ardei roșu), pe care l-au dat cu grijă.


”Ei bine, să avem parte de un castron fierbinte din iad după atâta timp!”

Și,
Cele 200 de porții de ardei au fost împărțite în porții mai mici.

Mai întâi,
Am început prin a ne bucura normal de mâncare.


”Mm, cum era de așteptat, este delicios, nu-i așa”

Atunci,
După ce am mai mâncat puțin, am pus 50 de porții de ardei roșu.


În acest punct, încă este
La nivelul unde oamenii spun
”Ooh...iute...”

Atunci,
Am adăugat alte 50 de porții de ardei.


Ajungând în acest punct,
Este destul de iute, și fruntea ta nu se va opri din a transpira.

Atunci,
Imediat ce supa începe să devină roșie,
Mai adaugă alte 50 de porții de ardei.


În acest punct, o transpirație anormală începe să apară la spatele cefei.
De parcă creierul tău e cel ce transpiră.
Dacă nu punem prosoape ude în spatele gâtului,
Hainele noastre se vor uda.

Atunci,
La final, adaugă ultimele 50 de porții de ardei.


După asta,
Puteți adăuga legumele și restul, dar totul se va colora în roșu.
Miros ceva mai degrabă periculos...


Și exact când eram pe cale să calmez
Am adormit de la prea multă iuțeală.
Când m-am trezit, se pare că și Kirishou a adormit.

La sfârșit, amândoi am tot vorbit despre legătura
Dintre iuțeala extremă și adormire până ce s-a închis localul.

Ce este cu asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!