miercuri, 30 mai 2012

Secţiunea IV 色恋 ( Afacerile dragostei ) - Capitolul 3


車とじょうせいの相関関係
Kuruma to Jousei no Soukan Kankei
(Corelarea între femei şi maşini)

Următoarele sunt maşinile. Dacă ar fi să descrii într-un singur cuvânt maşina pe care o conduc acum, ar fi ’’navă spaţială’’.
Prima dată când Hyde ( L’Arc~en~Ciel ) a urcat în maşina mea, primul lucru pe care l-a spus a fost ’’Ce e asta?’’. I-am spus ’’O maşină’’ şi el a spus ’’Gacchan, eşti un extraterestru.’’
Cu siguranţă nu poţi găsi o altă maşină ca asta în altă parte. Dacă iei în considerare sentimentele mele despre ea serios, chiar cred că va zbura.
Deşi este o navă spaţială, interiorul nu este metalic, dar mai degrabă are un sentiment ’’Hermes’’. Nu e grozavă, este ’’Hermes’’. Cred că interiorul e cu zece ani înainte. La urma urmei, îl schimb la fiecare opt luni sau aşa ceva. Pentru mine, maşina mea este un birou mişcător – nu, un spaţiu de trăit mişcător. Am fost foarte meticulos când l-am ales.
Vorbind despre modelele de maşină, aceşti ani care au trecut am condus o maşină americană. Este a patra sau a cincea maşină dintre cele care le am. Este roşie. Am avut una albă şi una albastră, dar culoarea mea de bază este roşu.
Dacă mă întrebi de ce o maşină americană, aş spune că doar cei ce sunt proaspeţi bogaţi îşi etalează banii, cumpără Mercedes Benz şi Ferrari, ce te fac să arăţi ca o personalitate faimoasă care a fost vândută.
Iniţial, Ferrari a fost maşina mea preferată. Dar, dacă oamenii de succes au afaceri ce vând bine, au o tendinţă de a cumpăra Ferrari. Aşa că, am început să le urăsc.
Un Ferrari este foarte greu de călătorit în ea – este dificil să o conduci. Aşa că într-un grup de persoane care au vânzări şi au cumpărat un Ferrari, sunt şi persoane ce conduc oribil. Când am venit în Tokyo, am simţit asta. Aşa că, toate persoanele care conduceau un Ferrari au început să nu mai pară grozavi. Pentru persoanele care iubesc cu adevărat maşinile Ferrari, este de neiertat.
Cu toate acestea, luând toate lucrurile în considerare, am simţit în inima mea că o maşină americană mi s-ar potrivi. Nu o maşină germană, nu o maşină italiană, ci o maşină americană.
Simt că, la mine, standardele de alegere a unei maşini şi standardele de alegere a unei fete sunt foarte similare. Felul de maşină pe care o plac şi felul de fată pe care o plac sunt foarte apropiate, cred.  Interesante, îndrăzneţe şi elegante, dar sexy cu un corp minunat. O astfel de fată. Uneori, când sunt trist, nu vreau să vorbesc cu ea. Dar, dacă mă simt bine, vreau să-i întorc sentimentele mele. Acesta este sentimentul pe care maşinile americane îl au.
Maşinile japoneze nu sunt distractive, Sunt întotdeauna fete cuminţi.
Fetele nu stau în maşina mea pe locul pasagerului prea des. Pot spune că maşina mea emite sentimente feminine, ca să spun aşa. Dacă am o fată în maşină, simt că maşina mea intră într-o stare proastă. Probabil pentru că e o maşină schimbătoare, are parte de mai mulţi bărbaţi decât fete pe locul pasagerului.
În maşină, este un farmec pe care îl caut. Ca să mă exprim în alte cuvinte, maşina este foarte importantă pentru mine. În cele din urmă, majoritatea fetelor nu înţeleg asta. Aşa că nu vreau să le am alături de mine când conduc. Când îmi văd maşina, îmi spun pur şi simplu ’’Oh, ce drăguţ!’’.
’’Spun aşa de uşor că e draguţă.’’ mă gândesc în sinea mea.
Mi-aş dori să nu îmi trateze maşina într-un mod așa de neglijent.
Şi de obicei izbesc portiera cu zgomot! Dacă fac asta, jur în inima mea ’’Nu se mai urcă în maşina mea vreodată!’’.
Vreau ca ele să-mi trateze maşina ca şi cum ar fi importantă. Este foarte importantă pentru mine. Când o închid calm cu un click , întotdeauna primeşte un mulţumesc de la mine.
Tatălui meu i-au plăcut maşinile de mare clasă de asemenea. Când eram copil, dacă izbeam portiera, mă punea să o închid iar şi iar. Din cauza acestei influienţe, sunt sensibil la cum închid persoanele portiera. Îmi dau seama ce personalitate are o persoană după cum închide portiera.
De exemplu, să spunem că conduc o fată acasă, în maşina mea.
Fata închide încet portiera cu un click. Când coboară din maşină, spune ceva, în afara maşinii. Deschid fereastra, şi spune ’’Ai grijă’’ şi zâmbind îmi face cu mâna. În timp ce mă gândesc ’’Wow, e minunată.’’ pornesc maşina şi plec. Fac o întoarcere în U şi încerc să mă întorc înapoi, în faţa casei ei, şi ea încă îmi face cu mâna.
’’Vreau să o conduc din nou acasă.’’ mă gândesc sincer.
Dar sunt surprinzător de puţine fete ca ea. Fetele obişnuite coboară, ’’Pa, ai grijă, mulţumesc!’’ şi în momentul în care îşi iau la revedere din maşină, trântesc uşa puternic şi apoi brusc pleacă. În timp ce ea prinde mânerul uşii, aceste cuvinte întunecate îmi umple mintea ’’Am să o distrug!’’
Deşi este posibil să nu ştie nimic despre maşini şi condus, dacă o fată nu ştie cum să-şi pună centura de siguranţă, şi continuă să tragă de ea zgomotos, deși pare foarte simplu. Au fost şi fete pe care le-am luat şi care nu aveau nici o idee unde să-și fixeze centura de siguranţă.
Deşi este în regulă să mă întrebe, nu o fac. Au fost şi fete care au luat centura de siguranţă de pe locul lor şi au fixat-o pe locul meu, pe locul şoferului.
Ce mă enervează cel mai mult sunt fetele care se apleacă în faţă în dreapta locului pasagerului şi privesc pe geamul din dreapta când iau o curbă. Chiar nu înţeleg de ce fac un astfel de lucru nenecesar, dar îl fac de multe ori.
’’Capul tău e în calea mea. Nu te mai uita!’’ vreau să strig neţinând seama de mine. Asta mă enervează la culme. Nu ai încredere în mine? Simt că vreau să spun asta.
Cu un pasager în maşină, un parteneriat este necesar. Nu simt că doar o conduc pe acea persoană undeva, ci mai degrabă amândoi conducem împreună. Să ai încredere în condusul meu şi să nu fii un obstacol sunt principiile fundamentale. Ca să conduci de pe locul pasagerului, trebuie să fii pregătit să o faci.
Dacă iau o fată cu mine în maşină, întotdeauna văd o parte a ei care nu îmi place. Din moment ce e aşa, rar iau fete în timp ce conduc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!