duminică, 1 septembrie 2013

Twitter 24 - 25 martie 2011

24 martie

Ei, e în ordine pentru că corpul meu se va opri singur atunci când se înrăutățește....Ahahahaha. Trebuie să dau tot ce am mai bun cât pot. Este un astfel de timp.

În sfârșit trebuie să fac o pauză....Din momentul în care am spus că trag un pui de somn, a fost o inundație de apeluri și nu am putut dormi deloc. Aranjăm un sistem cu câțiva membri din parlament să accepte evacuări. Încă nu sunt destule locuri să le accepte.

În particular, nu sunt azile care pot lua persoane în vârstă țintuite la pat. În această situație, nu pot scăpa.

Să ne plângem nu va rezolva nimic, dar chiar și așa, țara a fost prea înceată în a acționa.

Să spui e ușor că acționezi prin a asambla o organizație privată înseamnă să lipsească pădurea pentru copaci....Vine un timp când va trebui să privim Japonia la un nivel fundamental.

Ei, la naiba.

Trebuie să începem un plan să-i ajutăm pe cei de peste hotare...

Nu este o altă opțiune, doar ca oamenii să meargă acolo și să ajute.

Așa e....am să o fac...

OSSHA~~~~~!!!!

Bună seara...până la urmă am lucrat toată noaptea până la ora asta....m-am gândit să-mi trag sufletul și să arunc un ochi la Twitter-ul meu și sunt toate aceste retweet-uri. Uhh...sau sunt re-re-tweet-uri...încă nu înțeleg...Mulțumesc tuturor.

De asemenea, imediat după dezastru, am folosit activ contul de bancă a NHN JAPAN pentru strângerea de fonduri urgentă, dar din moment ce am făcut un cont de donații formal SYH cu sprijinul băncii Rakuten, vă rog să verificați SYH. Va fi o problemă dacă sunt persoane care nu știu asta.

Oricum, a trecut mult timp de când nu am mai stat treaz atât de multe nopți, sunt surprins că nu am murit. Mă întreb dacă este o tehnică de a construi concentrarea. Ahahahaha

De obicei nu dorm mai mult de 3 ore în ultimii 18 ani. Deși pot dormi mult mai mult când este o fată lângă mine. Dar chiar și așa, e pentru cam 5 ore....Așa că probabil nu voi muri chiar dacă stau treaz în fiecare noapte așa....Ahahahaha.

Când vorbesc cu persoane de peste hotare, chiar și miezul nopții devine timp pentru lucru...Diferența de fus orar nu mă lasă să dorm...Ahahaha.

Acum ceva timp am citit o carte despre structura cerebrală...În situația de față e ca și cum creierul meu este supraîncărcat...Așadar este viteza de procesare mărită atunci?

Am citit și asta. Corpul uman se poate recupera în 15 minute. Motivul este că trupul tău nu se mișcă tot timpul, te întinzi, stai jos...așadar dacă ai abilitatea normală de a te recupera, puterea ta se va întoarce în acest timp. Să dormi 8-10 ore e doar un obicei de când erai copil care rămâne în mintea ta....#SHOWYOURHEART

Cred că îi se spune etichetare...e o funcție uimitoare.

Oricum, creierul meu nu se poate recupera în 15 minute. Din cauză că, cu cât ții ochii mai mult timp deschiși, toată informația ce vine prin urechile tale și ochii tăi este involunatar trimisă spre creier.

Am uitat eticheta #SHOWYOURHEART

Așadar, ai nevoie să dormi de dragul creierului tău, pentru 2-3 ore. E din cauză că dacă nu ai o perioadă fiecare de somn REM și non-REM, creierul tău nu se va reseta. #SHOWYOURHEART

Durează de la o oră la o oră jumătate, depinzând de persoană. Somnul REM este pentru a organiza toată informașia ce a primit-o creierul tău și a sorta ce este necesar din ceea ce nu este necesar incredibil de repede. Așadar, ochii tăi se mișcă în timp ce dormi. Visezi. Mișcare rapidă a ochilor (Rapid Eye Movement) #SHOWYOURHEART

Din moment ce nivelurile theta sunt puternice în somnul REM, nu e prea diferit de atunci când ești treaz. Așadar, e ușor să te trezești în timp ce visezi. Dar din moment ce procesarea creierului e vagă, uităm jumătate din ceea ce avem nevoie să ne amintim. Așadar, eu uit jumătate din vocabularul meu de limbă engleză. Ahahahaha. @SHOWYOURHEART

Teoria ”Super Saiyan” e de asemenea interesantă. Devii mai puternic când îți epuizezi trupul. Așa a fost recent demonstrată științific. Așadar, oamenii a căror suflet a devenit epuizat sau sfărâmițat va deveni puternic. #SHOWYOURHEART

Dacă stai să te gândești, Akira Toriyama e un geniu. El a schițat intuitiv ceva ce a fost dovedit recent de știință într-o manga de acum 20 de ani. Poate că a fost aproape de o predicție...

Și creierele care nu sunt capabile să doarmă întră în supraîncărcare, și viteza lor de procesare crește. Și acest lucru a fost dovedit de știință. Dar creierul nu poate rezista și o persoană normală ar muri.

Mă întorc la lucru....Înainte să mor #SHOWYOURHEART

Și acum e timpul să mă pregătesc să plec din moment ce nu am altă alegere decât să o fac. Cu toți sunt în aceași situație astăzi, și la fel și ieri. Să fim recunoscători că încă trăim toți astfel, Nu este viitor pentru cineva care trăiește astăzi fără un scop. Ziua căruia ei îi spun ”astăzi” a fost mâine pentru acei oameni care vroiau să trăiască cu adevărat.

Numărul de persoane moarte a depășit 20.000. În realitate, e mai mult de atât. E posibil să fie persoane care nu iau în considerare aceste cuvinte. Marele lucru nu este că 20.000 de oameni au murit, ci că mai mult de 20.000 de persoane au pierdut pe cineva drag. Atât de multă tristețe se revarsă acum. Nu trebuie să devenim istoviți.

Nu voi muri, și nu e acel gen de situație. Este un munte de lucruri pee care trebuie să le fac. Voi acționa atât de mult cât pot, și când devine periculos, voi cădea cu consimțământul meu. Cred că e în ordine. Cine va veni cu mine la ceva în care nu-mi pot risca propria mea viață? Imposibilitatea nu e ceva ce tocmai a început. Este o cerință a modului în care trăiesc. Este rock, nu?

Sunt într-o călătorie, și trebuie să trăiesc cu povara amintirilor celor dragi care au plecat înaintea mea. Dar cu cât mai mare devine povara, cu atât mai mult pot înțelege durerea oamenilor, și cu atât mai mult pot oferi și transmite bunătatea și semnificația de a trăi spre următoarea generație.

E în ordine dacă nu înțelegeți acum semnificația. Ar trebui să o luați încet de acum încolo, să înțelegeți acea semnificație. Ce este mai important este să trăiești în timp ce simți acele lucruri pe care le purtați și că chipul care va fi înfățișat altor persoane va fi foarte diferit dacă trăiți doar vag.

Asta înseamnă să îmbătrânești. Mergi cu gândurile cuiva în spatele tău. Asta este semnificația de a îmbătrâni. Nu?

Este un munte de lucruri pe care trebuie să le fac aici acum. Când termin, am să cer puțin ajutor pentru reconstruire de peste hotare. În astfel de timpuri, ne mișcăm mai repede decât autoritățile Din cauza lor, este împrumutare(de la ei) și împrumutare(de la noi), dar noi nu avem problema asta. Singura problemă e dacă putem emoționa sentimental oameni. Îi putem face.

(Cineva îl roagă să se odihnească) Nu, mă duc acum. Voi comunica cu ambasada începând de acum, așa că nu am timp să dorm. Și încă sunt multe de făcut cu privire la zonele distruse. Iau parte la diverse lucruri folosind timpul în care am crezut că mă voi odihni de la NEMURI. Dar chiar și acest timp e limitat. Înainte de a nu mă mai putea mișca deloc.

(Un japonez care trăiește peste hotare vrea să ajute) Cred că de acum încolo vor mai fi oportunități pentru tine ca să participi, așadar te rog să asiști în acele momente. În acest moment, avem nevoie de puterea chiar și unei singure persoane. Ne bazăm pe tine.

(Cineva întreabă dacă ct său e oficial) Ce e un ”ct”? Un cont? Ahahahaha. Acest cont cu numele GACKT? Dacă este cineva neoficial care folosește numele GACKT, e unul puternic~~~ Am acest cont pentru că eu sunt cel real. Ei îți vor dovedi.

(Cineva spune că japonezi sunt de ajutor) Când merg peste hotare, am să pun în mișcare autoritățile străine. În a pune în mișcare autoritățile din alte țări, să întrebi personal ca prieten va fi mai bine primit decât să întrebi ca țară. Cumva, am mulți astfel de prieteni. Asta este ceva ce trebuie să fac ca și japonez. Nu-i așa? Să dăm tot ce avem mai bun amândoi.

(Cineva întreabă ce crede el despre ideea de a merge în zonele afectate) Depinde de locul unde mergi, dar dacă nu poți face muncă profesionistă în zona afectată, acum nu e timpul de plecat. De exemplu, dacă erai doctor și mă întrebai dacă are rost să mergi, desigur că aș fi spus da. Sunt puțini. Înțeleg ceea ce simți, dar trebuie să faci ceea ce poți, nu-i așa?

Plec...Să dați tot ce aveți mai bun astăzi.

25 martie

Neața....se pare că m-am prăbușit. Am dormit puțin.

Am reușit în cele din urmă să anunț în lumea întreagă de strângerea de fonduri simultană pe stradă....cei care nu știu încă, dați un click pe GACKT.com.

În acest moment, avem 9 țări incluse....este o ”diferență de timp”. Îmi cer iertare tuturor celor de peste hotare. Le vom include pe toate astăzi.

(Cineva crede că Gackt vorbește 9 limbi) Pot vorbi doar 4 limbi....scuze. Prietenii din jurul lumii mă asistă cu celelalte. Din cauza diferențelor de timp, sunt multe goluri. Vom putea pregăti alte limbi astăzi. Cred că le vom crește numărul chiar și mai mult.

(Cineva îi spune să pună un ”.” în răspunsurile sale așa încât toată lumea să le vadă) Ce vrei să spui? Dă-mi mai multe detalii. De ce este un ”.”?

(Altă persoană care crede că vorbește 9 limbi) Am spus că nu vorbesc 9 limbi, doar 4. Engleză, mandarina, koreana și volbesc puzină japoneză.

(Cineva îl întreabă ce a vrut să spună prin ”diferență de timp”) Pentru că comunic cu mulți prieteni din jurul lumii acum, de dimineață până seara fac tot ceea ce pot în Japonia, și de seara până dimineața folosesc timpul pentru a comunica peste hotare. Comunic cu prieteni din diferite țări, dar pentru că există un decalaj de timp, este și un decalaj în anunțurile de pe GACKT.com.

(...) Acum mult timp am folosit franceza, dar toți prietenii mei care trăiesc în Franța au început să vorbească în engleză cu mine, și comunicăm doar în engleză, așa că am uitat cam tot. Nu are rost să spun că obișnuiam să o vorbesc. Și în momentul de față nu plănuiesc să o vorbesc.

(Cineva încearcă să-i explice cum să folosească un punct pentru a-i face vizibile răspunsurile tuturor) Ceeeeeee???? Deci spui că răspunsurile mele de până acum nu sunt pe cronologie?....Chiar dacă mi s-a spus ”fă asta ca toți să le vadă”....Atât de jenant.

Chiar dacă le văd pe toate pe cronologia mea, nu le pot vedea toți? Preeea jenaaaant.

(Cineva întreabă de ce pune întrebarea pe cronologie înainte de a răspune) Pentru că atunci când fac asta accesul devine centralizat și poate merge în jos, sau nu poate fi văzut, sau durează până este văzut, deși mi s-a spus că e cel mai bine să le pun pe cronologia voastră pentru că e mai ușor de văzut...va fi greu să înțelegeți ce spun dacă nu vedeți la ce răspund.

(Cineva spune că oamenii pot vedea răspunsurile sale personale) Ce vrei să spui prin răspunsuri personale? Încep să fac ”urch”. Nu dau răspunsuri personale, dar spui că nu e bine să răspund la lucrurile postate pe cronologia mea???? Nu înțeleg...Dacă răspundeam personal, nu ar fi fost mai bine să o fac prin e-mail???? Urch...urch...

(E uimitor că faci strângere de fonduri în jurul lumi) Au fost aplicații din 123 de locuri din Japonia. Am reușit să strângem 5000 de oameni să participe aici. Deja 1000 de persoane s-au pus în mișcare cu mine. Dacă toată lumea simte că vrea să facă ceva, de ce nu încerci să-i suni pe cei care nu sunt încă interesați? Desigur, am să fiu pe stradă făcând asta cu restul.

(Cineva îl întreabă de ce a folosit un cuvânt asemănător cu ”urchin” în suspinele sale) Oh, asta este în stilul GACKT. Înseamnă ”Corpul meu e complet neclar și creierul meu face ca un arici de mare(sea urchin)” Scuze dacă e greu de înțeles. Se însumează într-un cuvânt. Asta înseamnă ”urch”. Iertare.

(Cineva îi cere să posteze răspunsurile sale într-un mod ca să ajungă la persoana căruia îi răspunde și totodată să fie postate pentru toți) CEEEEEEE??? Te aștepți la un astfel de nivel de tehnică de la mine? Hey, sunt dera-nefolositor aici. Și pe lângă faptul că nu sunt bun la așa ceva, sunt o persoană a cărui muncă necesită mult timp...La naaaaaiba. Asta explică ceea ce vroiam să spun???

(Vei strânge fonduri în Nagoya?) Desigur. Pentru că facem asta în 123 de locuri din Japonia. Să le spunem persoanelor de pe stradă că situația Japoniei de acum nu este problema altcuiva, și celor care participă. Acesta nu este un eveniment. Este un spectacol live. Să transmitem vocile celor din zonele afectate. Nu-i așa?

Ugh, potrivirea apăsării butoanelor ”tweet” și ”retweet” e grea...le arată în ordinea greșită. Iertare.
               
(Cineva îl roagă să explice cuvântul ”dera-nefolositor”) Presupun că nu înțelegi... megaàgigaàtera și următoarea e ”dera”. Cum mă așteptam, oamenii din Nagoya sunt uimitori.

Le-am postat iar în ordinea greșită...iertare....nu pot stăpâni această tehnică de nivel înalt... Adriaaaaaannn!!! Of...m-am obosit singur.

Mă întorc la lucru. Verificați cu toți GACKT.com pentru mine. Va dura ceva timp să actualizăm pagina SHOW YOUR HEART, dar cred că va fi actualizată curând. Oricum, donațiile primite au depășit 150 milioane yeni. Vă mulțumesc enorm. Ei atunci, vă las.

M-am întors din mica mea pauză. După ce m-am prăbușit cam pentru 2 ore noaptea trecută, creierul meu aproape și-a revenit. Sunt plin de energie în astfel de dimineți.

Lucrez încă de dimineață, dar sunt recunoscător din adâncul inimii că în Japonia au răspuns peste 500 de persoane la această acțiune. Vom încărca formularul de aplicație oficial curând. Dacă vreți să faceți ceva, încercați să participați. Detaliile sunt pe GACKT.com.

Veți înțelege adevărul prin participare. Veți învăța din experiență că în lume sunt multe persoane asemeni vouă care cred diferite lucruri și chiar și persoane care nu arată interes deloc. Veți simți și mai multă durere învățând despre lume prin experiență decât citind despre.

Și simțind durerea veți deveni mai buni cu alte persoane. Oare să înțelegem durerea altor persoane nu este cel mai important lucru acum? Conform informațiilor noastre, oamenii din societate simt mai puțină durere. Sau altfel spus, oamenii deseori încearcă cititul despre ceva pe internet cu trăirea durerii. Durerea e ceva ce se naște din contactul direct cu alte persoane.

 Nu are nici un rost să crezi că simți durerea prin internet. Auzi cuvintele ”Înțeleg” deseori în conversația de zi cu zi, dar majoritatea și-o imaginează doar, bazată pe propriile lor experiențe, și nu înțeleg sau nu pricep situația reală. Ei doar se gândesc ”Probabil așa se simte.” E doar imaginație.

Este un act care a diminuat experiența directă a durerii în această eră. Devenirea acestui lucru anonim, și neputința vederii chipurilor altora ca un lucru bun, și atacării lor este datorită faptului că durerea nu vine din el, nu-i așa? Dacă simțim durere atunci când suntem răniți, ne vom opri din a ne răni unul pe celălalt, nu-i așa?

Nu are rost să respingi această eră. Să vorbim despre zilele bune nu va schimba nimic. Trăim în această eră și trebuie să ne gândim serios la ceea ce lăsăm pentru următoarea generație, și dacă noi nu ne punem într-o poziție în care să înțelegem durerea celorlalți, vecinii noștri, inimile noastre vor putrezi.

E nevoie de curaj să te arunci într-un loc unde vei simți durere astfel încât inima ta nu putrezește. Sunt momente în care simțim frică. Dar cred că sunt multe persoane care nu sunt bune nici măcare să strige într-o mulțime de străini și să ajungă la alți cu propria lor voce.

Dar chiar dacă nu faceți asta, nu veți avea nici o implicare în durerea acestei țări din acest moment și nu veți înțelege, nu-i așa? Chiar și colegii voștri de la muncă și școală, persoane pe care le cunoașteți...

(Cineva spune că l-a văzut pe Kozi de la Malice Mizer printre cei de pe site-ul SHOW YOUR HEART) Tocmai m-am întors din pauză. Trebuie să plec în curând. Și el simte același lucru în legătură cu victimele și țara noastră. ”Voi face și eu ce pot”, mi-a spus. Am fost foarte fericit. Este normal să facă acest lucru, dar am fost foarte fericit că sentimentele au ajuns la vechiul meu prieten astfel.

(Cineva vrea să știe dacă se va ține în Okinawa) Desigur că se va ține. Să ne strângem cu toți ca persoane Uichiina. Sora mea va participa de asemenea undeva în Okinawa. Vă rog să nu o supărați din lipsă de KiAi. E o persoană foarte înfricoșătoare. Dar e și o persoanîă foarte drăguță. Poate aș putea spune că e asemeni oceanului...Oricum, am rugat-o să fie în Okinawa.

Iar sunt în ordinea greșită.

(Aparent, o cunoaște pe această persoană) Nu ne-am văzut demult. Ești bine? Să dăm tot ce avem mai bun, atât cât putem. În astfel de momente, avem un motiv pentru a exista. Este grandios să spunem că vom conduce persoane, dar e datoria noastră să le oferim persoanelor un brânci înainte. Acesta este sensul existenței noastre. Nu-i așa?

Iar....sunt invers....la naiba....

Sunt doar curios, dar nu puteți vedea lucruri de mai mult de acum 3 ore pe cronologie? Sau este o metodă?

Oh, așa e. Dacă folosiți un telefon, nu puteți vedea GACKT.com pentru că flash, nu? Dacă este pagina în japoneză pentru SHOW YOUR HEART (http://gackt.com/show_your_heart/action-jp.html), o puteți vedea.

Și puteți vedea și asta. Underland (http://gackt-underland.jp/) Aruncați cu toți o privire. După asta, ar trebui să decideți cu propria voastră voință.

(Cineva întreabă dacă poate fi unul din prietenii care lucrează la asta) Nu e evident? Cred că definirea unui prieten e acesta ”Chiar dacă nașterea lor, religia, cum au fost crescuți, gen, culoare pielii, naționalitatea...totul e diferit, oameni cu aceeași voință sunt într-o singură barcă. Oamenii care au voința de a se îndrepta către același scop și să meargă înainte”. Asta este pentru mine.

(Cineva întreabă dacă banii donați înainte de schimbarea contului bancar vor fi dați mai departe) Desigur. Îi dăm pe toți. Și vom primi rapoarte de la Crucea Roșie unde au fost folosiți toți bani donați și vă vom ține la curent. Asta este datoria noastră.

Ce vreau să văd sunt mesajele ce au venit de la toți. Tweet-urile@ Dintr-un anumit motiv, pe calculatorul meu nu le pot vedea decât pe cele din ultimele două ore. E greu să nu pot vedea ce mi-ați scris...Îmi pare rău...

Uuuuurgh, sunt obosit. Se pare că ajung într-un punct în care pot lua o pauză în curând.

(...) Am încercat să-ți scriu, dar am ajuns să comentez. Scuze, Osaki-san. Îmi cer iertare. Dar sunt bucuros că ești bine.

Și cum am spus, am găsit o metodă de a citi mesajele tuturor. Mulțumesc. Sunt fericit. Se pare că va mai dura ceva timp să mă obișnuiesc cu Twitter. Până atunci, aveți răbdare încă puțin. Mă întorc la lucru. Plănuiam să încărcăm formularul de aplicare la 8:30. Depinzând dacă vom face asta, voi scrie și aici. Ei atunci...

Se pare că va trebui să transform lucrurile mai departe pentru telefoane. Se pare că sunt multe de făcut. E dificil să investighez și cauza. Verificați.

Formularul de aplicare pentru strângerea de fonduri națională este acum încărcat!! https://www.gackt.com/cgibin/form/mailcgi?id=syh SHOW YOUR HEART!!!

În mijlocul mesajului este formularul de aplicare. Și eu voi da tot ce am mai bun , astfel încât sentimentele tuturor să ajungă la victime. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!