sâmbătă, 31 august 2013

Twitter 21 martie 2011

(În engleză) Abia aștept să vă văd în Japonia. Avem multe probleme acum, dar nu renunțăm niciodată, indiferent de circumstanțe, nu-i așa?

Am scris că nu vom renunța niciodată. Să dăm ce avem mai bun. Vă vom arăta puterea voinței noastre.

SHOW YOUR HEART, asta e. S-a tranformat automat iar.

Cum îți reorganizezi Twitter-ul....nu îmi dau seama.

Am vorbit cu Shizune Abe la telefon. Nu m-am întâlnit niciodată cu ea, dar m-a ajutat puțin cu SYH. Dar am auzit că acum oamenii încep să scape de stres prin a critica artiștii. E trist. Chiar dacă critici pe cineva, nu va schimba nici un lucru.

(Cineva îi spune că nu poate schimba tweet-urile) Așadar, nu le poți edita...mulțumesc. Sunt încă lucruri pe care nu le înțeleg, așa că continuă să mă înveți. Sunt un bărbat neîndemânatic....sincer.

Dar ea și eu am avut aceeași părere, că aceasta este scopul nostru. E un lucru trist de făcut, dar poate că acțiunea noastră asupra oamenilor stresați e un lucru la fel de necesar. Oamenii cu inima slabă nu ar fi putut face o muncă ca a noastră, a spus. Cu siguranță așa e.

Ea a spus ”Ieri, părea chiar că am să fiu distrusă...așa că nu renunța, GACKT-san.” Și eu i-am spus ”Nu îți fă griji, sunt obișnuit cu critica. Nu e ceva ce tocmai a început, și dacă îi dau atenție, aș muri de peste 100 de ori.” Nu voi pierde în fața unui astfel de lucru.

Este un munte de lucruri ce trebuie făcute. Nu am întâlnit-o niciodată, dar pentru 10 minute, am fost atins de bunătatea oamenilor. Sunt foarte recunoscător. Pentru că acesta este un timp când un act de caritate poate deveni unul rău prin speculațiile cuiva. Știu că trebuie să am grijă. Dar nu e același lucru cu a nu acționa.

Din acest motiv vreau ca toată lumea să continue pas cu pas. Nu e faptul că cu toți suntem puternici, chiar și eu. De câte ori nu am vrut să țip în timp ce făceam toată munca pe care o fac de la 11 martie încoace? Dar toți cei din zonele afectate dau ce au mai bun. Nu e timpul pentru noi să ne plângem.

O femeie din zona distrusă care a comentat a spus asta ”Dacă nu încerci din greu acum, atunci când ai de gând să încerci?” Are totală dreptate. Cei care au trăit prin recuperarea ce a urmat după război sunt cu adevărat puternici. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le învățăm de la ei.

Tocmai am vorbit cu YOSHIKI care e la L.A. la telefon. A fost îngrijorat, în orice caz. Cu siguranță va începe și el să facă ceva, și când face el, voi coopera desigur. Cumva, sunt ușurat.

Un raport și poze au venit de la echipa SYH din zona afectată. Am plâns când am văzut cât de tragică este realitatea. Munca pe care trebuie să o facem ne va lua un timp incredibil de lung. Nu folosește la nimic să plângi.

Echipa SYH mi-a cerut asta ”Aceasta este condiția zonei afectate acum, și din moment ce probabil sunt persoane care nu știu sau nu înțeleg, vreau ca tu să raportezi tuturor corect.” E o scenă prea tragică, dar vreau ca să înțelegeți cu toți. Că așa arată chiar și după o săptămână.

Cred că o voi posta pe blogul din seara asta. Trebuie să încercăm mai mult.

În echipa SYH este un reprezentativ din compania mea. El are legături cu o companie din Sendai, așadar el e cel care poate comunica cu zona respectivă foarte ușor. Compania sa din zonă ne-a asistat și la transportat bunuri. Este o poză și cu compania, dar aproape nu mai e nimic din ea.

În acest moment, el e liderul echipei SYH, dar totodată e și o victimă. Nu mă voi preface că știu ce e în sufletul său. Persoane din compania sa din zonă încă lipsesc.

S-a oferit voluntar să meargă în zona dezastrului. ”Dacă mergi tu, GACKT-san, probabil că vor fi persoane ce vor bârfi ”E o încercare de publicitate” și altele. Dar din moment ce sunt o persoană mai în vârstă, cine știe de unde, va fi în ordine să merg.....Voi dărui gândurile tale.”

Am mers mai departe cu acțiunile SYH, cu sprijinul a multor prieteni. Sunt foarte recunoscător tuturor. Prietenii mei sunt bărbați buni, indiferent de cum arată.

Dacă ne priviți echipa de departe, probabil că arătăm ca o bandă de tipi în vârstă de groază....Ahahahaha.

Ca reprezentativ a acestori tipi de vârstă mijlocie, voi lucra și mai mult. Nu voi lăsa pe nimeni să se gândească ”Putea face mai mult.”

Am primit un mesaj de la el. Din păcate se pare că majoritatea din colegii săi au fost găsiți morți. JDSF au blocat zona în care era el și au început căutările. Una dintre poze, pe care a scăpat-o în raport, se pare că avea un cadavru în ea. Nu trebuie să uităm această realitate. Nu putem să o lăsăm să ne epuizeze. E păcat....

Oricum, noi vom face ceea ce avem de făcut. Nu am nici un interes în a concura în caritate. Caritatea nu este ceva la care să concurezi. E de dragul de a ajuta victimele. Dacă toată lumea se gândește la călătoria de a reconstrui, își simt inimile, și de a acționa, ne putem ajuta unul pe celălalt cu siguranță. Ce vom face e ceea ce trebuie făcut.

(Cineva îl întreabă dacă cei care nu fac parte din fan-club îi pot citi blogul) Cred că poți să-l vezi. Aruncă o privire.

(...) În momentul de față sunt multe probleme extrem de dificile în a trimite bunuri ca privat. Problema securizării drumului. Problema zonei unde mergi. Și multe alte lucruri. Am scris despre asta și în blogul meu, dar chiar dacă am acționat să le rezolvăm pe toate imediat ce a fost cutremurul, a durat totuși o săptămână. Desigur, a trebuit să fim netrebnici în legătură cu multe lucruri.

(...) Dar să facem asta de acum încolo ar cere mult timp, și cred că între acum și când am acționat, situația e diferită, așadar documentele necesare s-au schimbat. Înțelegeți că nu e doar dificil să transporți lucrurile la locație, ci și periculos? Trebuie să fi pregătit să iei asupra ta asemenea riscuri.

(...) De asemenea, situația curentă este că administrația preia controlul. Transportul privat va fi și mai restricționat. Pentru că va fi o piedică pentru JDSF. Desigur, sunt multe perioade de timp când, decât să transporți privat bunurile spre locație, e mai bine să-i lași pe alți. Dacă am început să pregătim hârtiile, acum va dura ceva timp.

(...) Dacă mergi destul de departe încât să mergi pe drumurile mici, cred că te poți apropia de zona afectată. După asta, dacă ești norocos, vei reuși, dacă ești ghinionist, vei rămâne fără benzină și va trebui să abandonezi camionul și să te întorci. E important să urmezi planul precis, și trebuie să livrezi la fiecare zonă ceea ce le este necesar.

(...) Pentru că dacă iei lucruri nenecesare cu tine, vor fi o piedică decât un ajutor. Înțeleg sentimentul de a dori ca lucrurile tuturor să fie livrate, atât de mult că doare. Dar când acționezi, trebui să înțelegi că riscurile și responsabilitățile vin odată cu asta.

(...) Sincer, e mai bine să nu transporăm bunurile privat acum. Dacă încă vrei în ciuda acestui lucru, mai bine asigură-te că ai benzină sau nu vei mai veni înapoi. Cred că toată lumea trebuie să fie pregătită pentru ceea ce pot face, nu doar acum, ci și în timpul reconstruirii.

(...) Se spune că distrugerile cauzate de cutremur vor dura 10 ani pentru a fi reparate. Probabil că te simți nerăbdător, dar probabil că nu pot fi făcute prea multe în acest moment. Dar să faci cu toată voința ta ceea ce poți pentru reconstruire înseamnă să acționezi pentru ei, cred.

(...) Sunt reguli la aeroport, și chiar dacă intri în zonă, nu vei putea să realimentezi. Am încercat asta.

(...) ”Netrebnic” nu este un mod bun de a spune. Am folosit toate legăturile și relațiile de încredere să trec peste lucrurile de care nu puteam trece mai repede. Dar chiar și asta a cerut mult timp și dificultate. Sunt multe persoane ce sprijină SYH din umbră. E ceva ce am făcut în afara propriilor noastre poziții.

(...) Fă doar ceea ce poți. Nu e vorba că unii oameni sunt uimitori și alți nefolositori. Nu ești uimitor doar pentru că ai făcut ceva, e important doar să fii ceea ce ești.

(...) – înseamnă că lipsește tweet-ul la care a dat răspunsul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!