joi, 15 august 2013

Interviu - Beat Freak

Î: Presupun că e datorită faptului că tu abodrezi piesa ”Nemuri Kyoshiro Burahikae” în acest moment, dar cu siguranță arăți foarte masculin!
G: E datorită faptului că îmi creez un corp care să arate bine cu kimono-ul ce-l port în piesă...Îmi lucrez partea de sus a trupului și îmi fortific șoldul. Nu voi putea să-l port natural cu un trup subțire. Trebuie să creez o lățime în umeri. Fie că arăt bine în el sau nu, depinde de cum îmi construesc corpul. Singura parte de piele ce se vede din trupul meu e pieptul. Dacă asta e o iluzie, voi arăta delicat. Așadar, dacă nu am grijă de pieptul meu, nu voi arăta bine nici în el. Dacă îl port și mi se vede stomacul, va fi ”Ești un bărbat de vârstă mijlocie sau un paznic?!” (râde) Întotdeauna îmi schimb forma fizică pentru a mă putea descurca cu tematica acestor lucruri temporare. Când am făcut turneul Zeep în 2007, am slăbit până la 58 kg pentru că vroiam să înfățișez o atmosferă androgină. Am vrut să pierd cât de mult posibil. Cred că cântăresc acum cam 68-69 kg. Cred că ar fi posibil pentru mine să-mi construiesc masa musculară până la 80 kg. Dar depinde de rol. Este deoarece fac asta pentru a scăpa de tot ce nu e necesar. Să fiu sincer, sunt strict cu mine însumi atât fizic cât și psihic, dar fac asta doar pentru că sunt necesare.

Î: La concertul YFC ținut la Zepp, ai satisfăcut publicul cu performanța ta rupându-ți tricoul și cravata pe care le purtai.
G: Sunt ”un bărbat ce stimulează femeile”, așa că trebuie să fac o apropiere erotică. (zâmbește) M-am apropiat diferit la spectacolul doar pentru bărbați din martie, dar sunt și femei la spectacolele pe care trebuie să le educ. Dacă încerc să pun în cuvinte e ”culmea striptisului masculin”... Dar asta nu înseamnă că încerc să arăt un trup potrivit, apropierea mea e pentru a arăta sexualitate și fascinație folosind punctele mele feminine și masculine cu dibăcie.

Î: Urmând după piesă și concerte, ”EVER”, melodia tematică pentru ”Dragon Nest” va fi lansată pe 28 iulie. Ai participat în castingul de voce ca ”eroul întunecat Belscard”, dar ce sentimente au fost incluse în ”EVER”?
G: Eroul întunecat pe care îl jocm Belscard, e puțin diferit de cei mai mulți eroi întunecați. El nu s-a născut rău. El e împovărat de diferite sentimente tragice. Așadar, am fost atent în a arăta asta în propriul meu mod, imaginea ”unui personaj pe care cumva nu-l poți urî, el ar trebui să fie rău, dar inima ta e captivată de el”. În melodie, am vrut să pun sentimentele amândurăra, din punctul meu de vedere și cel al lui Belscard. Ce cuvinte le-ar oferi Belscard când se întâlnește cu personajele ce nu pot continua pe propriile picioare în mijlocul călătoriei? Acele imagini ale mele sunt incluse în melodia ”EVER”. Nu a avut Belscard însuși diferite sentimente, și a putut ține acele idei înainte prin multe urcușuri și coborâșuri? E un mesaj pe care vreau să-l transmit, ”Dacă vrei ăntr-adevăr să o faci, atunci ce ar fi să încerci și să treci prin asta?” Pentru că să treci prin ceea ce ai decis să faci e li o tematică de a mea, sunt evident, locuri în care gândurile lui Belscard și ale mele se suprapun...

Î: Primul tău turneu european începe pe 16 iulie. Vei face un circuit Londra-Paris-Barcelona-Munich-Bochum, așadar ce fel de concept a fost pregătit?
G: Ca bază, e același ca și în Japonia. E vina noastră că lumea e putredă acum. Spun ”să ne schimbăm noi ca să schimbăm asta”. Vreau să întreb publicul ”Ați fost vreodată la un concert și ați țipat până v-ați dat sufletul?” Dacă nu puteți țipa nici măcar până rămâneți fără voce, atunci asta e o slăbiciune psihică. Pot cei care nu se joacă serios să lucreze serios? Încearcă să țipi fără a te gândi la nimic altceva. E ceva ce vei putea vedea odată ce ai țipat. E ceva ce cu siguranță vei înțelege odată ce te-ai golit de orice. Nu gândi cu capul, țipă mai întâi. De aici ar trebui să începi.

Î: Îți începi generozitatea activității tale cu un lucru după altul, dar cum vei putea să te adaptezi la viteza la care trebuie să ajungă lucrurile? Zvonurile spun lucruri, cum că de cele mai multe ori nu dormi...
G: Până să am 19 ani, eram foarte negativist și închis la minte, o persoană ce nu putea vedea sensul de a trăi. Dar asta a fost un punct de cotitură. Din fericire, am întâlnit un om de afaceri care mi-a fost ca un profesor, și am primit lecțiile sale. Așadar, viața mea a început când aveam 19 ani. Într-o zi, mi-a spus ”Care crezi că e marea diferență între oamenii din lume care produc rezultate și cei care nu produc?” Desigur, nu știam. Așa că mi-a spus ”Persoanele din lume care nu produc rezultate acționează în ordinea a ști-a realiza-a gândi- a se mișca.” El m-a învățat că, atunci când sunt motivați de ceea ce țtiu și ceea ce au realizat, fie că o persoană se va gândi înainte de a face o mișcare sau face o mișcare înainte de a gândi, le va schimba mult viața. Așadar, doar mișcă-te. Persoanele care nu pot nu se mișcă. Mai mult, mi-a spus că în aceste patru acte este ascuns un mesaj important. Îl poți vedea scriind kanji-urile cu care începe fiecare. TOMO-KAKU-UGO-KOU = Oricum, să ne mișcăm. (citirea alternativă a caracterelor ”a ști”, ”a realiza”, ”a gândi”, ”a se mișca”). Înseamnă ”mișcă!”

Î: Așadar, spui că sunt prea multe persoane care doar gândesc și nu acționează. Ți-ai stabilit pozița curentă trecând imediat la acțiune.
G: Așa e. Oricum, să ne mișcăm. Gândește-te la ce să faci, și ”planuri” după ce te-ai mișcat. E repetarea acestui lucru. Cu cât mai repede repeți ciclul, cu atât mai repede obții rezultate, și te maturizezi și la o viteză mai mare. Viteza tuturor în maturizare este mică. E pentru că nu se mișcă. I-am spus acelui bărbat de afaceri care m-a învățat asta ”Mi-aș dori să te fi întâlnit mai devreme” Când i-am spus asta, el mi-a răspuns ”Am 32 de ani, dar când am fost învățat același lucru de o altă persoană, aveam 28 de ani. Din moment ce tu auzi acest lucru la 19 ani, mergi și provoacă rezultate grozave de acum încolo.” Dar mă aștept ca majoritatea persoanelor din lume să nu înțeleagă această conversație. Dacă e să spun de ce, e pentru că dacă ar fi înțeles cu toții, lumea ar fi plină de oameni de succes, și am avea o societate cu o rată mare de succes, nu-i așa? Pe de altă parte, dacă poți înțelege asta, vei reuși cu siguranță. Dacă cu toții din jurul tău sunt lipsiți de entuziasm, ar trebui să fi recunoscător. Pentru că e o oportunitate în această situație. Așa e. Nu sunt multe persoane la linia de start care nu știu, fie că sunt profesioniști sau amatori? Pentru că linia de start este locul unde te întrebi cât de departe poți merge serios. În acel moment în care devii serios, profesioniștii se vor strânge în jurul tău. Pentru că după asta, veți concura pentru locuri.

Î: Gackt, te lupți fără să te odihnești în această lume dură, dar faci și pauze?
G: Pauze? Nu sunt destul de abil să am o stare deschisă sau închisă. Poate că sunt ca un rechin....tot timpul în mișcare.

Î: Ce faci în timpul tău liber?
G: Dorm pe genunchi. Împrumut genunchii cuiva....Spun ”Lasă-mă să dorm pe genunchii tăi”.

Î: Cred că multe fane citesc asta, așadar, spune-ne ceva despre imaginea ta a unei femei ideale.
G: Chipul e important, dar...mă voi plictisi de frumusețe în trei zile. Motivul pentru care cred că trăsăturile sunt importante e pentru că poți să lucrezi din trăsăturile exterioare ale unei persoane, fie că trăiesc sau nu o viață dăruindu-se pe jumătate. Dacă au doar o față drăguță, nu voi ieși cu ele pentru mult timp. Caracteristicile unei persoane șarmante e cineva cu un mod frumos de a vorbi și de a conduce însăși, și cu un echilibru psihic bun. Chiar dacă e doar ocazional, nu pot fi împreună cu o fată care se bate. Sunt de modă veche din această perspectivă, vreau ca să se dea la o parte. Asta e doar filosofia mea de modă veche, dar cred că actul de ”a avea încredere în cineva și să îi te dăruiești cu totul” e ceva ce cere mai multă abilitate, decât să decizi ceva și să o faci singură. Nu sunt fete care spun altora lucruri rele despre proprii lor iubiți? Asta e doar farmec, la ideea că chiar dacă îl aleg, proprii lor ochi se înșeală. Să te poți gândi la opiniile altcuiva ca fiind ale tale, nu e ceva pe care să confirmi cu proprii tăi ochi. Cred că o femeie care poate face asta e uimitoare. Pentru că, bărbații, în final, sunt la degetul fetei, femeile ce pot face asta sunt uimitoare. Cred că aș putea sta cu o astfel de fată pentru totdeauna.

Î: Există vreo astfel de fată perfectă undeva în jurul tău?

G: Deloc. Dacă era, eram căsătorit. Prezintă-mă uneia. (râde)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!