duminică, 18 august 2013

JUNON - ianuarie 2011 - interviu


            În filmul ”MOON CHILD”, persoana care a jucat personajul mai tânăr a protagonistului lui GACKT, Sho, a fost Kanata Hongo de 12 ani. Au trecut 8 ani de atunci, și cei doi au dezvoltat o relație apropiată. Iubirea lui GACKT pentru Kanata de acum de 20 de ani și agitația lui Kanata de la început la sfârșit, de la uimitoarea sa admirație au fost atât de minunate că erau fermecătoare.

             Am discutat despre drumul lui Kanata cu mama sa.

H: A trecut jumătate de an de când l-am văzut ultima dată pe GACKT-san. Am fost invitat la spectacolele sale live și alte lucruri deseori și l-am întâlnit acolo, dar cu siguranță încă mă simt agitat acum.
G: Pentru că tu crezi că te voi da afară dacă spui ceva? (râde)
H: Nu, nu e asta. (râde)
G: Au trecut 8 ani de când l-am întâlnit prima dată pe Kanata. În film, el joacă personajul ca și copil, și a fost pentru că în realitate, Kanata de acum 9 ani semăna extrem de mult la cum arătam eu când eram mic, a fost un sentiment ciudat, de genul ”Este un astfel de copil!”. Dar pentru că nu am apărut împreună în nici o scenă, prima dată când ne-am întâlnit a fost la editări, nu-i așa?
H: Da. Eram un elev de școală elementară, așadar eram agitat și timid din cauza acestui lucru, dar mai mult decât asta, am crezut că nu voi putea niciodată să-l văd în carne și oase și atât de aproape, așa că am fost foarte fericit.
G: Îmi amintesc că ți-am spus prima dată când ne-am întâlnit ”Hey, tu, exprimă un chip bun. Ești un băiat chipeș. Abia aștept să-ți văd viitorul.”
H: Cred că îmi amintesc. (râde)
G: E posibil să fi fost nepoliticos să-i spun asta, dar atunci am simțit intuitiv ”Cu siguranță va avea succes. Sigur își va lăsa urma.” Și nu eram doar eu, dar și HYDE, cred, a simțit același lucru. Așadar, încă țin legătura, schimbând e-mail-uri de genul ”Ești bine? Cum te simți?” și cred că sentimentul meu de a dori ca Kanata să reușească se află în ele.
H: Aproape plâng atunci când primesc onoarea acelor cuvinte de la tine. (râde)
G: După film, am mers împreună în turneul meu live cam jumătate de an și am fost împreună tot timpul.
H: Da. La început, când am primit invitația să vin la spectacolul tău, eram ”Yay! Va fi minunat să-l văd.” și am fost încântat, dar apoi mi s-a spus ”Vreau să apari pe scenă în timpul acestei melodii” și am zis ”Cee?” și am devenit foarte foarte agitat. (râde) Dar a fost o bună experiență să mergem împreună prin toată țara. Am devenit foarte apropiat și de toți dansatorii. La concert, era o melodie unde toți dansatorii au purtat costume de pisică și au dansat în ele, și când am spus ”Pare amuzant”, GACKT-san a spus ”Ei, o poți face și tu.” (râde) A fost foarte amuzant să port un costum de pisică și să dansez în ultima zi. (râde)
G: Când fac concertele, creezi o singură poveste din ele. Așadar, în melodiile mele de atunci, vroiam să prezint ceva ca și cum ar fi fost inima protagonistului din ”MOON CHILD” atunci când eram copil pe scenă. În timp ce Kanata a interpretat pe scenă ca eu însumi copil, am cântat în timp ce eram în sincron cu asta. Pe atunci, mama lui Kanata a venit cu noi de asemenea, și era îngrozitoare.
H: Pentru că eram un puști.
G: Când spectacolele erau gata, întotdeauna vorbeam cu mama ta.
H: Ce, serios? (râde)
G: Cred că a fost o mamă bună. Kanata întotdeauna mânca la aceeași masă ca și dansatorii, aladar am vorbit cu mama lui despre viitorul lui tot timpul. (râde) Ce drum ar trebui să aleagă, la ce școală ar trebui să meargă, spre ce fel de viață ar trebui să te lase să te îndrepți. Turneul a fost lung, așadar am auzit despre asta tot timpul. (râde)
H: Serios!? Asta e îngrozitor. (râde) Va trebui să o cert pentru asta. Dar cred că chiar vroia neapărat să știe. (râde)
G: Așadar, am spus lucruri neresponsabile, cum ar fi ”Dacă aș fi fost eu, aș face asta.” și ”Trăiești doar o dată, așadar ar putea fi o bună idee să faci asta.” (râde)
H: Mergi prea departe! GACKT-san, serios de la antrenament și până la alte lucruri, face totul cu putere maximă. Ca și copil, am simțit ”El e profesionist iar și iar.” Sunt sigur că asta e ceea ce înseamnă să fi de primă clasă. GACKT-san e cu adevărat un bărbat ce poate face orice, dar înțeleg că asta este construită pe o muncă uimitor de grea, și, e jenant să spun asta în fața lui, dar el e ridicol de cool. Ca bărbat, ca persoană, este o admirație deasupra admirației pentru mine.
G: Când te-am învățat să spui astfel de lucruri? Nu îmi amintesc să te fi învățat vorbele astea. (râde)

                Este un sentiment puternic între noi ca fiind frați cu o diferență de vârstă.

G: Acel micuț drăguț Kanata a crescut repede, și când mă gândesc că are 20 de ani acum, este un sentiment ciudat. Nepoata mea e cam de aceeași vârstă, și am vorbit cu HYDE despre asta mult, ”Nu ar fi ciudat dacă noi înșine am fi avut copii de vârsta asta?” (râde) Dar, pentru că l-am întâlnit când avea 12, decât o relație parentală, este un sentiment puternic între noi, ca fiind frați cu o diferență de vârstă. Așadar, m-am gândit în ultimii 8 ani că, decât să-i spun să muncească din greu, e mai important să setez eu un exemplu pentru el din mine însumi, lucrând din greu. Abia am așteptat maturizarea lui, și m-am gândit că va fi minunat atunci când vom putea bea alcool împreună, așadar sunt într-un fel fericit.
H: Și eu aștept cu nerăbdare să merg să beau cu GACKT-san.
G: Trebuie să-l învăț puțin câte puțin. E cel mai bine să începi cu tequila. Altfel, dacă îl vei face mai puternic, îți va strica corpul. (râde) Eu însumi am început cu Awamori (nu fel de liqior puternic din Okninawa)
H: Ahahahaha! Sper să nu-i provoc lui GACKT-san necazuri.
G: Când am auzit că Kanata are 20, mi-am amintit de propria mea viață la 20 de ani, dar până la 19 ani, inima și trupul meu erau o harababură. Dar am întâlnit o anumită persoană, și el mi-a spus ”Asta este prima zi din restul vieții tale.” (literal: propria ta viață e de acum încolo) 20 de ani pentru mine a fost să renasc iar, sau gândindu-mă ”Voi căuta scopul pentru care m-am născut, pentru care exist.” I-am spus asta lui Kanata acum mult timp, dar am spus ”Cred că tu deja începi cu ceea ce am început eu când aveam 20, și mă întreb dacă vei produce rezultate uimitoare mai repede decât mine.” De exemplu, sunt multe lucruri pe care eu le am și Kanata nu, așa e? Banii și poziție și succes, cu cât ai mai mult din aceste lucruri, este ceva ce se pierde. Asta este puterea. ”Vreau să fac visele să devină realitate.” Persoanele asemeni lui Kanata, care încep să-și urmărească visele de acum încolo, au de departe mai multă putere să meargă spre visele lor și un număr enorm de mare. Vreau ca el să lucreze din greu cu asta, ca forța sa ce-l conduce. Visele sunt fructificate de oameni.
H: Așa e. Din acest motiv cred că trebuie să mă adun și să lucrez din greu. Asta înseamnă să devii un adult.

                Vreau să devin un adult asemeni lui GACKT-san.

H: Nu l-am întrebat pe GACKT-san prea multe despre dragoste. Poate ”câmpurile” noastre sunt diferite, sau am întrebat dar nu s-a adăugat câmpului meu de referință. (râde)
G: Hmm, cred că ideile mele despre dragoste nu sunt bune. Iau calea suferinței, așadar nu vreau să o recomand. Aș vrea ca Kanata să fie fericit ca o persoană normală. (râde)
H: Hahahahaha!
G: Actorii asemeni lui Kanata sunt acel gen care întâlnesc persoane la școală sau când beau, și se pot îndrăgosti normal, cred. Sunt persoane care pot mima iubirea în filme și lucruri, dar înțeleg diferența dintre realitate și un act. Dar muzicienii nu pot iubi normal. (râde) În lumea versurilor, ei scriu o cantitate incredibilă despre iubire, nu-i așa? Oricum, când încearcă asta în lumea reală, sunt mai degrabă unici și nu în întregime același tip de oameni. (râde) Sunt un gen pe care nu ar trebui să-i consulți.
H: M-am gândit eu la asta. Suspiciunile mele au fost dovedite. (râde)
G: De acum încolo, relația noastră e pe cale să se schimbe. Chiar dacă spun ”Ei atunci, să-ți arăt puțin din drumul spre maturizare?” e jenant dacă tu stai lângă mine, bând ceai verde și eu sunt singurul care îmi arăt comportamentul rușinos. (râde) Pentru că de acum încolo putem bea împreună.
H: Drumul spre maturizare, spui...(râde)
G: Unde ar putea fi? (râde) E o parte incredibil de întunecată. Dacă îmi ceri să-ți arăt că sunt locuri în lume atât de negre, îți voi arăta nenumărate. (râde) După asta, va trebui să mi se taie capul de către mama ta. (râde)
H: Dar cred că dacă eram cu tine, mama mea ar spune ”Sunt bucuroasă de acest lucru” și m-ar trimite calmă. (râde)
G: Da, are destulă încredere în mine, așa e?
H: Așa cred. (râde) Pentru că și mama te adoră.
G: Abia aștept să avem o relație egală. Pentru că, chiar dacă nu putem umple diferența de vârstă, putem umple diferența dintre sufletele noastre. În trecut, dacă era cineva care încerca să mă întreacă, deveneam serios și mă chinuiam cu toată puterea să nu reușească. Acum, când devenim mai apropiați, sunt bucuros și mă gândesc ”Succes” Recent, am început să mă întreb dacă asta înseamnă să îmbătrânești. Dar nu e criticabil, și sunt foarte mândru de faptul că îmbătrânesc. Încă nu am 40, dar vreau să devin cel mai grozav bărbat de 40 de ani din lume. Cred că să îmbătrânești e amuzant, sau ar trebui să spun, ar fi bine dacă aș putea continua astfel până când mor. Așadar, chiar dacă e doar puțin, voi fi foarte bucuros dacă îl pot influența pe Kanata să aibă câteva scopuri ca ”Vreau să fiu așa la 30 de ani, așa la 40 de ani.”
H: GACKT-san a fost întotdeauna bun cu mine de când eram copil, și am putut simți că m-a făcut foarte important pentru el. Să am întotdeauna pe cineva pe care îl pot respecta din adâncul inimii mele mă face să mă simt cu adevărat binecuvântat. Pentru mine, e un scop foarte distant, dar într-o zi vreau să fiu un adult cool asemeni lui GACKT-san.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!