duminică, 18 august 2013

Monthly Gackt Global

Decembrie 2009

În timpul unei pauze de la filmare, Gackt căuta printre dulciurile companiilor de catering.
G: Am găsit prăjitureleeeee~~~~prăjiturică~~prăjiturică~~Oh atât de dulce~~~~~~
În timp ce cânta o melodie drăguță compusă rapid, GACKT și-a umplut obrajii cu prăjiturele. Și atunci, GACKT mânâncă prăjiturele???
G: Mânânc prăjiturele! Dacă primesc prăjiturele de Ziua Îndrăgostiților, le mânânc pe toate. Dar nu pot mânca ciocolată!...Cumva, îmi face nasul să sângereze. (Un zâmbet ușor jenat)
Nu prea îmi pot imagina asta.
G: Primesc multe. A fost o dată, când eram absolut flămând și mi-am umplut fața cu dulciuri americane, iar atunci sângele a început să curgă din nasul meu!!! (râde)
Chiar și absorbit de conversația noastră, GACKT continua să mânânce prăjiturelele. E în regulă să mânânce atât de mult?
G: AH!!!! Am mâncat prea mult~~~~!!! Întotdeauna realizez după ce am mâncat prea mult. (față tristă)


Decembrie 2010

Î: Bună treabă la spectacolele Nemuri Kyoshiro din Osaka. Piesa continuă să  evolueze de fiecare dată când o văd....am fost mișcat cu adevărat. Dacă ai vreo amintire de la spectacolul din Osaka, te rog, spune-ne.
G: Probabil că mi-am lovit piciorul. Din moment ce mi s-a întâmplat din prima săptămână, m-am întrebat dacă aș putea continua să rezist...Ei, acesta este spiritul uman. Dacă crezi că poți, poți face orice.

Î: GACKT-Kacho (”Șeful secției GACKT”, personajul său din reclama WONDA) pare să-i placă ”Rascal Ratonul”, dar este vreun film, anime sau dramă care îl face pe GACKT să verse lacrimi?
G: Da, cu siguranță. Când mă uit la imaginile sau ascult melodiile de la ”Naussica of the Valley of the Wind”, lacrimile apar.

Î: La corporația ”Wonderful”, GACKT este șeful unui departament, dar dacă GACKT era cu adevărat salariat, în ce fel de birou ai fi vrut să lucrezi?
G: Cu siguranță cu băieții de la fereastră. Da.
(În mod tradițional, companiile japoneze angajează un grup de absolvenți de la universitate și cu toți trec prin ”rankuri”. E dificil să fi concediat în acest aranjament, dar dacă cineva se dovedește a o da în bară, sunt ”promovați” la o poziție unde li se dau un birou la fereastră departe din calea celorlalți și lucrează la ceva lipsit de importanță. Așadar, să presupunem că G ar da-o în bară într-un birou.)

Î: Am luat placa cu mine astfel încât să pot merge cu Președintele Consiliului de Studenți la Tai Ikku Sai (excursia doar pentru DEARS), dar se pare că nu pot avansa. GACKT, spune-mi te rog felul tău de a avansa.
G: Exersează în special de două ori. Eu fac un singur lucru 6 ore.

Î: Sunt îngrijorată ce melodie să cânt la karaoke la petrecerea de Anul Nou. GACKT, ce ai vrea să cânte o fată?
G: O melodie de dragoste. E probabil mai bine să alegi ceva care poți cânta perfect. O melodie clasică, decât una contemporană.

Î: La ce dai mai multă importanță la telefoanele mobile, și ce ai vrea să ai în telefonul mobil?
G: În ultimul timp nu am făcut prea multe apeluri, așadar....poate e mai bine să-l pot folosi ca dicționar decât ca telefon....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!