sâmbătă, 24 august 2013

Twitter 12 martie 2011

Fundația S.Y.H. deschisă!!

Tuturor celor care au îndurat distrugerile, îmi exprim umil dorințele mele de bine. Mă rog din adâncul inimii mele ca distrugerea să poată fi reparată chiar și într-o zi, cât mai repede. Am stabilit o fundație pentru victimile de la cutremurul din Sendai ce a avut loc pe 11 martie 2011. Acceptăm ajutorul vostru și donațiile pentru toate victimele pe acest site.

Cu toți, vă rog să luați parte. Donațiile strânse vor fi distribuite victimelor prin Crucea Roșie din Japonia, și de asemenea și guvernelor prefectuale și serviciilor sociale de asigurări.

Fundația ”SHOW YOUR HEART”. Este ceva ce acei dintre noi putem face fericiți. Acei dintre noi cu puterea de a acționa putem proteja vieți prețioase. Așadar, acum, să facem cu toții ceea ce putem!!

Distrugerea de la cutremurul din Sendai ce a avut loc pe 11 martie încă crește. Și acum...de acum încolo puterea noastră va fi necesară. Mai întâi, noi japonezi trebuie să venim împreună și să ne ajutăm unul pe celălalt. Și cer din adâncul inimii mele ajutor din întreaga lume care privește Japonia acum.

Avem nevoie neapărată de ajutorul vostru. Chiar acum, cei care tremură în frig așteaptă ajutorul nostru. Nu contează cum, vreau să ne dați o mână de ajutor.

Am decis să stabilim această fundație astfel încât și eu să pot începe să fac ceea ce pot. Sunt încrezător că chiar și puțină putere de hotărâre va crește cu siguranță în ceva mare dacă toată lumea îmi împrumută puterea lor. Și acum, dacă putem mări acel cerc de prietenie, putem cu toți merge împreună înainte. Vreau ca voi toți să-mi împrumutați puterea voastră.

Avem o uimitoare putere când mergem împreună chiar și împotriva lucrurilor pe care nu le puteam face singuri. Pentru că este un astfel de timp, avem nevoie de curajul de a reuși. Chiar dacă e doar puțin, vă rog să-mi arătați curajul vostru, și ajutați victimele. SHOW YOUR HEART!! GACKT

Primim donațiile voastre pentru victimele de la cutremurul din Sendai, la ”S.Y.H.”. Vă rog, verificați acest link pentru detalii (http://static.hangame.co.jp/hangame/extra/syh/index.html)

*Site-ul nu mai este valabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!