vineri, 9 august 2013

Scurt eseu despre Michael Jackson

Stelele sunt singure~
Moartea lui Michael Jackson

                Anul acesta a fost plin de știri despre moartea unor artiști....dar am simțit puternic asta odată  cu moartea lui Michael Jackson, că lumea a pierdut un artist minunat.
                Sincer, nu am auzit deloc și nu cunosc melodiile lui Michael atât de bine. Dar a fost cineva care a creat noi spectacole pe scenă de la care ar trebui luate notițe, și ca și creator a fost un lider în a ridica nivelul performanțelor, asta cred.
                Nu cred că a fost vreodată altcineva care a reprezentat atât de mult o stea în timp ce experimenta mult ghinion. Era s-a schimbat de la una unde să fi o stea era ceva strălucitor pentru cineva, la o eră unde să fi o stea înseamnă să fi subiect de scandal, și probabil că propria sa teamă pură a atras și mai mult ghinion. A fost dintotdeauna felul său de a gândi care a creat circumstanțele în care el era incapabil să ducă o viață normală, dar cred că, e izolat să fii o stea.
               
                Recent, când am fost în America, am întâlnit un producător care era foarte apropiat de Michael. Se pare că Michael l-a vizitat cu două zile înainte să moară, și el încă nu credea lucrul acesta, dar a spus că cei trei copiii ai lui Michael erau crescuți într-un mediu bun.
                Am fost impresionat că, deși a spus că nu știa cât de mult din talentul lui Michael au moștenit, el vroia să facă parte din visul de a-i transforma în stele.

                Întotdeauna am simțit că răspunsul lumii și mass mediei la viața privată a lui Michael în ultimii 10 ani a fost de departe prea dură, și că nu ar fi trebuit să fie astfel. Chiar cred că, fie că e un sportiv sau muzician, respectul față de cei care participă într-o astfel de muncă ce-i atinge pe oameni din punct de vedere emoțional prea lipsește, sau ar trebui să spun că a dispărut? Cred că în lumea asta ar trebui să-i prețuim mai mult pe cei care au creat o eră sau i-au condus pe alți.

                Pe lângă asta, nu prea m-am simțit în regulă nici fizic nici psihic săptămâna ce a trecut, sau mai mult. Încerc să-mi revin....Încă este viață în mine...cumva....

Eseul este din 2009.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!