vineri, 17 octombrie 2014

GLITTER august 2014

Dacă balanța dintre dominare și supunere se strică, atunci relațiile dintre bărbați și femei vor eșua.
Recent, a fost o scădere puternică în numărul femeilor care suferă la gesturile și chemările bărbatului. În ciuda acestui fapt, comparat cu faptul că acum mult timp erau multe multe persoane îngrijorate că viața lor intimă nu decurge bine, este trist că numărul femeilor care au aventuri și înșeală crește. Până la urmă, nu este acesta un rezultat al unei relații de ”dominare și supunere” dintre bărbați și femei care eșuează?
În special, atunci când privesc tineri, deseori simt că stau prost la ”disciplină”. Dacă pot vorbi fără teama de a fi greșit înțeles, îmi place modul de gândire S&M asupra acestui lucru ca ”disciplină”. De exemplu, ”S” se referă în primul rând la a fi un conducător în relație care poate restrânge repede și apoi eliberează partenerul psihic. Cei care pot simți fericirea unui control ”S” sunt numiți ”M”, și aceste roluri se schimbă între ei depinzând de timp și situație. Ca rezultat, în inima fiecărei femei este simultan o parte ”M” care vrea să fie controlată bine de bărbatul pe care îl iubește, și o parte ”S” care vrea să sprijine bărbatul prin a-l controla.
Dar în societatea actuală unde bărbații au devenit slabi, femeile sunt făcute să înconjoare acele sentimente, și abia dacă sunt bărbați care sunt cu adevărat conducători în relație. Dar dacă acei bărbați slabi care nu fac nimic, decât să iasă prost în fața femeilor ar începe să încerce să se disciplineze din acest punct, ar fi nefolositor, nu? În acest fel, dacă balanța de ”dominare și supunere” se distruge, atunci bărbații și femeile ar deveni complet incapabili să-și îndeplinească rolurile lor respective. Cred că multe din problemele pe care bărbații și femeile le înfruntă acum sunt cauzate de asta.

După cum o femeie acționează, un bărbat poate deveni un conducător în relație excelent.
În iubire și sex, fie că un bărbat poate deveni un conducător în relație excelent sau nu, depinde de fapt de cum acționează femeia. Este un lucru trist, dar în momentul de față, când sunt atât de mulți bărbați nedisciplinați, îndrumarea femeii este destul de importantă. De exemplu, să spunem că un bărbat aliniază cinci lucruri care îi plac și îi spune prietenei lui, ”Astea sunt bune, nu?” Chiar dacă femeii nu îi plac două din acele lucruri, ea nu trebuie să spună ”Nu îmi plac astea”. Bărbații sunt copii, așa că atunci când sunt contraziși, se încăpățânează.
În acest caz, dacă le lauzi pe toate cinci, ”Uimitor!” și mergi mai departe și spui ”Îmi place asta”, în timp ce te uiți doar la cele trei grozave, chiar și un idiot de bărbat va observa. ”Ea le-a lăudat pe toate pentru a nu-mi răni sentimentele.” (râde) Sexul este la fel. Decât să spui ”Nu e bine”, dacă spui ”Este bine, dar asta este mai bine”, atunci bărbatul poate încerca mai din greu fără a se simți doborât. Cu alte cuvinte, așa ”ghidezi” bărbații fără a-i contrazice.

Femeile care sunt bune la îndrumat bărbații sunt creaturi ce duc sinceritatea și recunoștința bărbaților.
Dacă o spun în alte cuvinte, ”a îndruma” este ”a înzdrăveni un bărbat”. Cu cât mai matur devine un bărbat, cu atât este mai capabil să fie recunoscător pentru faptul că este susținut de o femeie, și el este o creatură ce vrea să ofere ceva în schimb. Mai întâi bărbatul trage, apoi femeia îl ghidează într-o direcție mai bună. O femeie care  poate face acest fel de rotație este cea care va face un bărbat bun, puternic să simtă ”Trebuie să fie ea.” Pentru a face o comparație, este asemeni relației dintre soare și lună.
Desigur, din moment ce sunt multe femei în câmpul de muncă acum, sunt multe cupluri unde modelele opuse funcționează de asemenea. Ideea nu este care dintre bărbat și femeie ar trebui să ia care rol, ci că relațiile bune dintre bărbați și femei sunt construite pe rolurile de ”dominare și supunere”. Eu personal sunt incredibil de recunoscător pentru existența femeilor, și le respect. Son Goku putea zbura oriunde pe norul său zburător, dar întreaga lume era în palma lui Buddha, nu? (Referință la povestea chinezească clasică ”Călătorie spre vest„) Simt că minunăția femeii este ceva natural, și din cauză că un bărbat are alături o femeie ce este bună la acest fel de îndrumare, el poate fi un conducător în afară.

Î: ”Femeile înzdrăvenesc bărbații” și ”Femeile ar trebui să meargă cu trei pași în urmă...”, nu este acest mod de gândire împotriva egalității dintre bărbați și femei?
Cred că bărbații și femeile ar trebui să aibă drepturi egale, dar nu cred că ei chiar pot fi egali. Bărbații și femeile au corpuri și psihologii diferite. ”Femeile merg cu trei pași în urmă” a fost original o artă a culturii samurai-lor. Vreau ca să vă imaginați. Chiar și bărbații vor să meargă ținând mâna iubitei. ”Mergi trei pași în urma mea” este o opțiune mai dificilă. Dar pentru a-și îndeplini datoria de a proteja femeia care o iubea, samurai-ul mergea înaintea ei. Ei au încercat să fie un model pentru societate. Pe de altă parte, femeile alese de samurai, care erau în vârful societății, nu spuneau ”Protejează-mă!” bărbaților, în schimb îi îndrumau cu abilitate prin asumarea rolului de a merge în urmă. Asta este arta de ”înzdrăvenire”. În Japonia au fost întotdeauna persoane care au fost capabile să păstreze un echilibru între bărbați și femei prin aceste moduri elegante de a exprima iubirea. Nu este necesar să acomodezi valorile din vest la tot ca fiind egal, și cred că încercând să îi facem pe bărbați și femei egali este însuși fără motiv.

Î: În era curentă când sunt multe cupluri în care ambii lucrează, și femeile câștigă mai mult decât bărbați, ”femeile înzdrăvenesc bărbații” are limitele sale?
Asta este o întrebare de echilibru, și nu este mai bine pentru bărbat și femeie să decidă ei însuși ce roluri să-și asume? De exemplu, este în regulă dacă bărbatul are grijă de casă și femeia se duce la muncă. Problemele apar când ei nu se mai gândesc la împărțirea rolurilor, și ambii încearcă să devină conducătorul casei, sau nici unul dintre ei nu-și asumă un rol. Dacă spun doar un lucru, cu cât mai slabă și nefolositoare este o persoană, cu atât mai puțin își vor putea da seama când cineva îi înzdrăvenește și să fie recunoscători pentru asta. Este păcat, dar este un fapt că numărul de astfel de bărbați crește. Dar din cauza asta, femeile care sunt bune la îndrumat vor fi alese de bărbați buni. Ele vor deveni stâlpul absolut al puterii psihice a acelui bărbat.

Î: ...Asta fiind spusă, inclusiv tu, GACKT, cu siguranță preferi femeile cu o imagine drăguță, nu?
Este natural ca un bărbat să prefere femeile drăguțe. (râde) Dar nu este simplu în privință cu cât de echilibrată este fața ei. Ceea ce decide dacă ea se potrivește cu mine sau nu sunt diverse lucruri ce nu au legătură cu faptul cum arată, cum ar fi personalitatea și mâncarea și compatibilitatea sexuală. Sincer, chiar mă gândesc ”Ah!” când văd o fată drăguță. (râde) Dar bărbații sunt creaturi ce vor să se gândească în acel moment la ”Dar prietena mea este cu siguranță mai bună”. Asta este altă „artă” a bărbaților. Probabil că am avut mult mai multe femei în apropierea mea și mult mai multe relații decât majoritatea oamenilor. Chiar și așa, nu am întâlnit niciodată ”femeia ideală cu tot”, și aceea persoană probabil că nu există pentru bărbați sau femei. Este din cauză că fiecare trăiește în căutarea acelui ideal că putem trăi cu recunoștință pentru partenerul care încearcă să se apropie de el (ideal), și putem crește și noi înșine. Se termină pentru bărbați și femei dacă ei se opresc din căutarea idealului. Asta e ceea ce cred.

Î: Care este punctul culminant a piesei ”MOON SAGA-Secretul lui Yoshitsune Capitolul Doi- ce începe în august?
Am acceptat multe provocări, inclusiv lucrul cu firele și fundalurile animate, și de data asta introducem o nouă cartografiere prin proiectare. Poți experimenta o lume pe care o poți simți doar în piesele de teatru moderne, cele care combină analogul cu digitalul. Avem aparițiile noastre la spectacolele peste hotare, așadar oricine vrea să știe istoria clanului Minamoto ar trebui să se poată bucura de ea. Este genul de poveste care îi va face pe toți să țipe la sfârșit.

Î: Povestea continuă de la piesa anterioară, și este despre cum folosești ”puterea” pe care o ai, și dacă asta va deschide viitorul. Puteri multiple = GACKT pare să aibă talent, dar care este mesajul din această idee?

Fundamental, sunt incredibil de netalentat. Oamenii se uită la mine ca și cum pot face orice, dar din cauză că nu pot face orice, exersez de două ori mai mult decât ceilalți. Când m-am gândit despre ce este ”puterea” mea, am realizat că ”puterea de a nu renunța” mea este probabil mai puternică decât a oricărui altcineva. În același timp, am ajuns să știu superficialitatea de a renunța imediat la lucruri și spunând ”Este imposibil, nu am talent”, pentru că nu poți face nimic. ”Nu am talent” este ceva ce doar cei care și-au pus viața înainte în a continua și tot au eșuat au dreptul să spună. Această poveste descrie diferența dintre cei care și-au înfruntat puterile corect, și cei care nu. Curajul de a-i proteja pe alți, și puterea de a-i conduce pe alți nu este ceva cu care se naște oricine. Puterea este ceva ce se trezește în momentul în care îți aduni curajul, gândindu-te la altcineva din adâncul inimii tale. Asta este ceva ce cu siguranță vei găsi în viața de de zi cu zi. Pe lângă că este uimitor, imagini vizuale cum nu au mai fost văzute înainte, această piesă cu siguranță are multe părți care se vor sincroniza cu viețile reale ale oamenilor care o privesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!