joi, 10 decembrie 2015

Interviu Hot Pepper Beauty (decembrie 2015)

Î. Ai folosit vreodată un cupon?
Nu. Bineînțeles că am auzit de cupoane, dar nu știu când se folosesc (râde). Însă dacă aș vedea o revistă de femei care să aibă o etichetă cu „ Aceasta conține un cupon” scris pe ea, aș fi încântat.

Î. S-a schimbat ceva de când nu mai locuiești în Japonia?
Este natural, dar când locuiești în altă țară ideea ta despre „Ce este un japonez” devine mai puternică față de atunci când locuiești în Japonia.Așa că, acum, mai mult decât înainte, vreau să devin un japonez de care să nu fiu jenat, și mândria mea ca japonez a crescut foarte mult.

Î. Cum te distrezi în alte țări?
Conducând de unul singur. În primul rând îmi place să conduc, dar când sunt în străinătate nu trebuie să fiu atent la împrejurimi, așa că fac și alte lucruri în mașină, cum ar fi cântatul cât mă țin plămânii (râde). Acest sentiment de libertate este foarte distractiv.

- Este adevărat ca ți-ai mutat casa principală în străinătate?
Așa este. Cred că au trecut cam 5 ani de când m-am mutat.

- Oh, de atât de mult timp?
Așa este. Persoane ca [Tomoyasu] Hotei spun că ar vrea sa-și mute casa principală în Londra și apoi fac asta, dar dacă m-aș muta eu acolo, e posibil să mă îmbolnăvesc imediat. Din cauza asta, locuiesc în multe locuri la întâmplare(râde). Însă nu le fac publice. Acum am de gând să locuiesc in Hong Kong, Indonezia, Thailanda, Malaysia, Philippine… multe locuri în Asia de Sud-Est.

- Ai case în toate aceste țări?
(imediat) Da, în toate dintre ele.

- Ai spus la întâmplare(râde). Cu siguranță ai un punct diferit de vedere.
De fapt, mă gândeam să caut case în America sau Europa, așa că am fost în o grămadă de țări pentru prima dată anul acesta. America, Canada, Germania, Franța, Spania, Italia, Elveția... Cred că am căutat în 11 orașe. Totuși, mâncarea din Europa nu este pe gustul meu. Iar țările care au mâncare bună, au cina foarte târziu, așa că nu pot sa le fac principale. Mănânc doar o dată pe zi la ora cinei și încep pe la 5-6 pm. Europa este cu siguranță doar un loc pentru mine să merg din când în când ca să mă distrez .

- Care este ciclul modului tău de viață de acum?
Mă întorc în Japonia când trebuie să înregistrez pentru emisiuni tv, ședințe-foto, interviuri sau evenimente, și fac muzică și îmi conduc afacerile din străinătate.

- Cred că sunt lucruri care devin vizibile când pleci din Japonia, dar din punctul tău de vedere ce crezi despre femeile din Japonia?
Dacă te uiți la nivelul femeilor din jurul lumii, femeile din Japonia au în medie un punctaj ridicat. Dar japonezii nu au îndeajuns respect pentru fetele drăguțe. În Europa și America sunt multe fete supraponderale și pentru că toată lumea înțelege câtă muncă e necesară pentru a fi drăguță, ei respectă foarte mult fetele drăguțe. Cred că ar trebui să recunoaștem că ar trebui să respectăm asta și în Japonia deoarece „drăguță”, „frumoasă” și„simpatică” sunt avantaje fără îndoială.

- “Drăguță este un avantaj”, acesta este un motto! GACKT, tu întotdeauna arăți foarte bine, ai o rutină de frumusețe căreia îi acorzi atenție în particular?
Nu, eu nu acord atenție. Trăiesc fără să îmi pese de detalii. Am doar câteva reguli interne despre ceea ce este bine și rău.

- Ai o regulă despre pielea frumoasă, de exemplu?
Dacă vorbim despre piele, sunt trei lucruri principale pe care trebuie să le controlăm – uscarea, cantitatea de hidratare din corp și temperatura scăzută a corpului. Cel mai important lucru e să fi sigur că pielea ta nu se usucă. Dar asta nu înseamnă doar să te dai pe față cu cremă, ci să previi pierderea hidratării. Deci pentru că aerul condiționat usucă lucruri, niciodată nu o să pornesc unul indiferent unde sunt. Următoarea este apa. Este important să înlături rezidurile din organism folosind apă, dar asta nu înseamnă să consumam lichide. „Apa” și „lichidele” nu sunt același lucru.

-Apa și lichidele sunt diferite?
Așa este. Se spune că băuturile ca sucul și ceaiul se separă în organism ca apă și non-apă, iar non-apa rămâne ca rezid. Așa că practic beau doar apă și apă acidulată. Desigur că îmi place să mai beau și ceai uneori, dar mă limitez la o cană pe zi atunci când beau. Oamenii pun orice în gură fără să se gândească prea mult. De exemplu, dacă bei fie cafea, ceai sau orice altceva nu îl bea inconștient. Trebuie sa te bucuri , ca și cum ai spune „Cana asta de ceai e cea mai bună!”. Cel de al treilea lucru este temperatura scăzută a corpului. Dacă temperatura corpului tău scade și metabolismul se îngreunează, așa că nu trebuie să lași copul să se răcească. Am spus asta și când am vorbit despre uscare, dar eu nu folosesc niciodată aerul condiționat. Tot ce am spus este o regulă decisă de mine. Eu doar trăiesc folosind regula asta. Deci nu e ca și cum m-aș abține de la ceva și nu este stresant. De exemplu, toată lumea se spală pe dinți de dimineață când se trezește, nu-i așa? Dar nu te stresezi cu asta, nu? Asta pentru că ai făcut din spălatul pe dinți o regulă. Pe de altă parte , dacă cuiva care nu se spală pe dinți i se spune „Trebuie să te speli pe dinți după ce mănânci” va considera spălatul pe dinți ca o bătaie de cap. Nu este mai bine ca toată lumea să facă, din lucrurile pe care trebuie să le facă, reguli personale și apoi să trăiască după acestea?

-Înțeleg, asta e super ! Apropo, lucrezi la muzică în străinătate, dar noua melodie „ARROW” este o melodie profundă și dramatică care merge rapid în lumea GACKT.
Această melodie conține mesajul că, atunci când simți că vrei să te dai bătut, în final, trebuie să faci un ultim efort și să arunci săgeata din inima ta. Nu contează despre ce eră vorbim, fiecare luptă în propriile bătălii și chiar cred că și fetele muncesc mult ca să fie drăguțe. Cu toate astea, există multe fete care se dau bătute la jumătatea drumului. Ele vor rezultate instant și spun „Da, e imposibil”. Dar nu vei vedea mâine rezultatele pentru ce ai făcut azi, poate într-o lună sau un an mai târziu te vei uita înainte și vei vedea. Deci, pentru orice este important sentimentul de „ nu o să mă dau bătut”. Trebuie sa fi prompt când vrei să faci ceva pentru că tu decizi că vei face. Sper că poți să simți și să iei aceste lucruri din melodie.

-Iar această melodie este primul pas către mult așteptatul ultim capitol al conceptului show-lui live, „LAST VISUALIVE TOUR” care va începe în martie anul viitor.
Da. Acest concert va fi uimitor. Cei care nu mă cunosc probabil se gândesc, „ Despre ce vorbește?”  Dar ar trebui să va gândiți ca ați mai fost păcăliți o dată. Sunt o grămadă de concerte amuzante în lume, dar ale mele nu sunt doar amuzante, poți să primești curaj și să câștigi energie pentru a trăi. Va fi minunat într-un mod deosebit de data asta(râde). Aș dori să-l așteptați cu nerăbdare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!