marți, 2 octombrie 2018

Moon Saga II – cast

Notă
            Familiia Minamoto este cunoscută drept și Genji, iar familia Taira este cunoscută drept și Heike. Numele sunt folosite alternativ. Mononoke (cum ar fi Kage și Hiyori) s-ar presupune să fie fără gen, dar sunt mici aluzii în carte cam la ce gen ar fi fiecare.


Minamoto no Yoshitsune: GACKT

            27 ani. Al nouălea copil al răposatului Minamoto no Yoshitomo. Și-a ucis prietenul apropiat Yoshinaka cu propriile sale mâini, și din cauza asta, ceva ce era adormit în interiorul său s-a trezit și a rezultat schimbarea din înfățișarea sa. Benkei a sigilat puterea ”hyakki” (100 de demoni) în Yoshitsune, iar lui Yoshitsune îi este frică deoarece această putere va fi eliberată din nou și va răni alte persoane.


Taira no Noritsune: Yumi Hiro

            26 ani. Nepot al lui Taira no Kiyomori și este cunoscut drept Nori pentru prietenii apropiați. În ciuda chipului său frumos și a corpului înalt și subțire, Noritsune este cel mai neînfricat luptător al clanului Taira și este numit demonul din Taira. Din cei din clanul Taira, el este singurul care are puterea ”chimu” (vise premonitorii) și folosește această abilitate pentru a ghida clanul Taira către victorie. Vărul său este Tomomori, pe care îl adoră ca pe un frate, și este un stâlp de nădejde pentru clanul Taira. Puterea și credința sa transcende genul și aduce oamenii laolaltă.


Taira no Tomomori: Kawasaki Mayo

            34 ani. Al patrulea fiu al răposatului Taira no Kiyomori și are o minte ascuțită și uimitoare. Este liderul clanului Taira. Deși personalitatea sa calmă diferă față de agresiunea familiei sale, dintre cei din familia Taira, el este cel mai de încredere mononofu. Dacă atinge chipul cuiva cu mâna sa, le poate citi mintea și își poate folosi puterea de ”shinyomi” (citirea minții) pentru a manipula.

Genji (aliații lui Minamoto)


Musashibo Benkei: Furumoto Shinnosuke

            Unul din cei patru mari ai lui Yoshitsune. Excelează în magie. Abilitatea sa unică de luptă este abilitatea de a arăta ”gouriki” – o putere fizică nepământeană care este cu mult peste puterea oricărei alte persoane. Deși ar fi de așteptat să aibă o personalitate agresivă, este plin de compasiune și are emoții puternice. El este cel care a capturat puterea ”hyakki” în interiorul lui Yoshitsune. Are o inimă caldă și întotdeauna glumește.


Ise Saburou: Uda Takaki

            Unul din cei patru mari ai lui Yoshitsune. Dacă ține mâna deasupra rănii unei alte persoane, o poate vindeca – acesta este puterea sa. Are de asemenea puterea ”hanami” și poate face florile și mugurii să înflorească într-o secundă. Este emotiv și are o inimă caldă. Judecă totul într-un mod calm. Este liderul celor patru mari ai lui Yoshitsune. Asemeni lui Yoshitsune, urăște discriminarea asupra oamenilor.


Satou Tsugunobu: Nishiumi Kenjirou

            Unul din cei patru mari ai lui Yoshitsune. Este un frate mare devotat. General al armatei din Tohoku (regiune din nord a Japoniei), este un mononofu care a fost folosit de Fujiwara no Hidehira. Puterea sa este ”kashu”, și poate da naștere focului cu mâinile sale și să-l manipuleze. A fost trimis să supravegheze și spioneze pe Yoshitsune de către clanul Fujiwara, dar fără a realiza, s-a apropiat de Yoshitsune și atunci i-a depus un jurământ lui Yoshitsune să-i împărtășească soarta. Întotdeauna glumește și luptă împreună cu fratele său.


Satou Tadanobu: Kodo Taya

            Întotdeauna vrea să fie cu fratele său și din cauza acestui lucru și a personalității sale agitate, uneori se poate vedea anxietatea sa. Are puterea ”hyoute”, și când o folosește, poate face să plouă sau să cadă grindină. Are o tandrețe care poate face inima oricui să se deschidă instant.

Kage

            Deși Kage și-a risipit viața protejându-l pe Yoshitsune într-o bătălie cu En, spiritul său continuă să-l urmărească și să se îngrijoreze pentru Yoshitsune.


Minamoto no Yoritomo: Oohashi Gorou

            El este succesorul legitim al familiei Minamoto și după moartea tatălui său, Minamoto no Yoshitomo, a devenit liderul. Motivul său de a trăi este de a reface perioada Genji, de a pune capăt clanului Taira și de a curăța Genji de tot în afară de mononofu. Din moment ce suspiciunea sa asupra altor persoane este puternică, urăște să interacționeze cu oricine altcineva în afară de aliații săi apropiați. Are puterea ”shinshoku” și poate intra în mințile oamenilor oricând dorește, lăsând în urmă gânduri și manipulându-i. Simte urmele personalității sale și a tatălui lui Yoshitsune și nu lingușete pe nimeni. La început, îl favorizase pe inocentul Yoshitsune, dar a început să îi fie frică de el și a cerut întregii țări să îl atace pe Yoshitsune.


Houjou Masako: Suzuka Nana

            Este membru al familiei Houjou și le-a moștenit puterea și sângele. Are abilități extrem de mari. Este soția lui Yoritomo și a construit o legătură puternică între familiile Minamoto și Houjou cu intelectul ei extraordinar. Puterea ei de mononofu este ”shingan” (ochiul minții) și mai are și puterea ”yumemi” care îi permite să vadă viitorul oamenilor. Chiar și cu puterile care le are, nu poate analiza puterile de mononofu ale lui Yoshitsune, și îl urăște. Excelează de asemenea și la magie și invocări.


Kajiwara Kagetoki: Kinoshita Seiji

            Inițial comandant al familiei Taira, la bătălia de la Ishibashiyama l-a eliberat pe Minamoto no Yoritomo, devenind un aliat apropiat al lui Yoritomo și acum este parte din guvernul Minamoto. Are puterea ”shinmei”, care cauzează confuzie și dezordine în mințile altora.

En

            Un mononoke pe care Yoshinaka l-a invocat în schimbul vieții sale. En este un mononoke special și nu are formă fizică. Când En și Kage s-au lovit unul pe celălalt, forma a fost ștearsă.

Partea Taira


Dennai Noriyoshi: Suzunosuke

            Deși nu este parte din familia Taira, este un mononofu care are încredere deplină din partea lui Taira no Tomomori și Taira no Noritsune. Are puterea ”fuuryoku”, însemnând că dacă atinge pe cineva îi poate imobiliza pe ei și puterea lor. Deoarece are puterea de suprimare, poate opri durerea puterii lui Noritsune și îi permite să doarmă liniștit. Este prietenul din copilărie al lui Ise Saburou.


Kikuōmaru: Horie Shinya

            Un Mononoke protejat al familiei Taira. Este de o inteligență redusă, dar are o abilitate mare de luptă. Îl iubește enorm pe Noritsune. Are o personalitate inocentă, dar năprasnică. Are puterea ”kongou” și își poate transforma instant corpul în oțel.


Ginrōmaru: Kimisawa Yuki

            Un Mononoke protejat al familiei Taira. Deși este prietenos și jucăuș cu Kikuōmaru, personalitatea sa calmă este un contrast complet. Este de asemenea enorm de atașat de Tomomori. Puterea sa este ”kairai” și poate opri și manipula mișcările altor persoane.

Taira no Monemori

            Fiind cel mai mare din frații familiei Taira, el are puterea adevărată, dar din moment ce are încredere enormă în Tomomori, lasă politica și puterea de a conduce lui Tomomori. Spiritul său este slab și este o persoană schimbătoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!