duminică, 20 septembrie 2015

Twitter 20 septembrie 2015

Chiar acum primesc multe poze de ieri de la Președintele Consiliului de Studenți Camui Gakuen. Se pare că toată lumea s-a distrat. Nu am mers la Kishidan Banpaku...ce păcat.

Oh, da, sunt poze pe care voi le-ați făcut?

Noaptea trecută, Președintele Consiliului de Studenți mi-a tot trimis o grămadă de poze...copleșitor...

Am tot filmat astăzi și ieri...

Evenimentul Kishidan încă continuă, nu? Pentru că nu am vrut să stau în cale...am să vă arăt câteva poze pe care le-am primit.

”GACKT!!! Privește ” a spus. Ce tip adorabil.


Ah, dacă stau să mă gândesc, mi-a trimis o poză cu titlul ”Disputa împotriva Kishidan-ului a început”. Am să o pun ca poză de profil.
               
Mai târziu, a fost o întâlnire ținută înainte de spectacolul propriu zis. 


Poza aceasta este cu el făcând o băutură în spatele scenei pentru juniorii lui. Președintele este un tip așa de drăguț…de asemenea, are grijă și de ceea ce este pus înăuntru…. 


Asta este, în timpul spectacolului?? Cred…dintr-un anumit motiv, pot vedea hârtie igienică…


Apropo, nu este acest tricou rău? Yoruteikubi…îi spui…ce înseamnă??



Ultima este asta. Nu știu dacă s-a decis sau nu…ei, este grozav, se pare că toată lumea s-a distrat. Nu este momentul potrivit să devenim și mai agitați? Cei care se distrează la Kishidan Banpaku, pune-ți KiAi și bucurați-vă până la sfârșit. 


De asemenea, Sho-kun și Yoruteikubi…

Ei atunci, ultima. Să o spunem împreună??? Subiectul trend-ului de astăzi este ”Yoruteikubi!!”, presupun. Să-i dăm drumul!

Acest Președinte al Consiliului de Studenți…este de destul de rău. A spus ”Nu am luat un tricou Yoruteikubi!!!”…ce copil! 


Ei....bine atunci, este timpul să plec. Înapoi la filmări. Purtați cu toții tricourile și trimiteți-mi pozele voastre aici. Poate că le voi folosi în raportul fanclub-ului meu…este erotic într-un mod bun…ei atunci, toată lumea mă așteaptă!! Ne mai vedem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!