luni, 15 februarie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 15 (Acțiune)


15.究極の快楽とは究極の中にこそ存在する。
Plăcerile supreme există în suprem.

Cu toți iubim lucrurile care sunt amuzante și ne fac să ne simțim bine, nu-i așa? Dar deseori simt că oamenii se distrează doar pe jumătate. De exemplu, oamenii se dedică doar pe jumătate dragostei, sexului, etc și este păcat. Mai mult decât orice, aleg să trăiesc o viață interesantă. Alerg după lucruri până la sfârșit, am dorințe profunde, și sentimentele mele sunt intense. Contorul meu întotdeauna urcă până la capacitate maximă.
Este amuzant să trăiești o viață cu un contor la maxim. Dacă găsiți ceva ce vă face să vă simțiți bine, ar trebui să-l urmați. Atunci veți ajunge să vedeți multe lucruri pe care alți nu le văd. Asta se poate spune despre orice fel de interes. Dacă îl urmați și mergeți cât de departe puteți cu el, veți realiza pentru prima dată că sunt noi căi de a vă bucura. Asta înseamnă a fi serios. Asta este la ceea ce mă refer când spun ”Comportă-te ca și cum ar însemna ceva!” Fiți sinceri în relațiile voastre cu distracția, munca, femeile și/sau bărbații. Fiți serioși în dragoste, sau orice este.
Oamenii au o rațiune care spune ”Așa ar trebui să fie!” undeva în capul lor. Noi venim cu un limitator. Mașinile japoneze sunt interesante. Sunt echipate cu un limitator, care reține puterea motorului pentru a preveni accelerația odată ce viteza ajunge pe la 180-190 km/h. Este rațiunea la lucru. Dar mașinile europene nu au un limitator din cauza zonelor, cum ar fi autostrăzile, unde poți conduce foarte repede. Acolo, o mașină rapidă poate ajunge la viteze destul de mari, cum ar fi 280 km/h – 300 km/h. Când intrați în această lume de dincolo, începeți să vedeți peisaje pe care în mod normal nu le puteți vedea. Acea lume este foarte înfricoșătoare. Trebuie să fiți prudenți. Și totuși, este deseori o experiență de neprețuit, o experiență pe care nu ați da-o pe nimic.
De aceea aș vrea ca voi toți să vă dedicați complet. De exemplu, sunt mulți dintre voi care spun ”Viața nu este amuzantă...” sau ”Nu am un scop”, nu? Nu este amuzant pentru că nu sunteți prea dedicați. Limitatoarele voastre sunt instalate la niveluri foarte joase. Vă lasă doar să ajungeți la 30 km/h. Atât de negrozav. Trăiți-vă viața ca dedicare. Când o să o faceți, o lume uimitoare pe care nu ați mai experimentat-o înainte vă va aștepta cu siguranță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!