luni, 1 februarie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 12 (Acțiune)


12.目的地を定めるためには考古学的な考え方でいる。
Pentru a decide destinația, gândiți în stilul vechi. 

Se spune că o destinație ține de viitor. Și se spune că stilul vechi avea un sentiment de istorie academică, însă toată lumea se aștepta să-și facă un viitor fericit, să înainteze, și totuși de ce nu privim istoria? Deși avem modele bune.
Cum de la cursuri, istoria, în special, este necesar să fie aprofundată? Cu siguranță, istoria este o greșeală din trecut, greșeli normale din trecut ce au fost strânse. Ar trebui să avem de învățat din asta, să avem o carte de reguli folositoare.
Pentru a-l urma pe director, sau pentru a deveni o persoană bogată, printre altele, secretul este de a învăța multe dintre obiceiurile bune, deși acesta este un stil de viață fără scop. Vă rog să învățați mai degrabă din obiceiurile care se spun că sunt greșite și rele. Așadar, decât să învățăm din nimic, este mai bine să privim istoria.
La școală profesorul vă învață istorie, dar acela este studiul asupra greșelilor normale, studiu ce va fi folositor în viața voastră, sau după cum se spune, așa ar trebui. De ce în perioada Heian s-a terminat imediat intrarea în Kamakura? Ce naiba a fost cu acest motiv? De ce doar stabilitatea/puterea shogunatului din Edo a ajuns să fie făcută bucăți? Oricum.
Istoria este doar viață. Este enorm de folositoare și să conduci o companie. Construirea unei companii și a unei societăți sunt identice. Politica de astăzi este aceeași cu modul de înfrângere a shogunatului din Edo. De aceea, chiar dacă înțelegeți doar asta, în mintea voastră spuneți ”Acele butoane sunt identice, dar acela este periculos!”, și veți trimite un semnal.

Oamenii care nu învață istorie nu au un mod de gândire ce să ducă doar la sursă, ci se gândesc întotdeauna la lucrurile din trecut, gândindu-se ”De ce am greșit?”. De aceea, trebuie să treceți drumul de greșeli cu un pas sincer. În special, când nu este nevoie să ”călcați” pe o capcană. Aceasta este problema cu abilitatea de a trece peste o criză. Așadar, înainte de a trece peste o criză, studiați textele valoroase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!