miercuri, 25 septembrie 2013

Twitter 18 august 2011

Neața. Aici e G-G-G-G-GACKT, complet epuizat...Off...presupun că am să răspund tuturor pentru ceva timp~~~~

(Prietenul meu care e profesor de pian spune că piercing-urile în ureche îți afectează auzul și că nu ar trebui să ți le faci) Nu au nici o legătură....nu am mai auzit de asta înainte, dar în realitate nu are nici un efect. Deși doare atunci când ieși din duș și prosopul se prinde de ele.

(Cineva spune că a văzut trailer-ul de la Platinum Box XII și abia așteaptă să vină Crăciunul acum) Am făcut câteva lucruri grozave....Când am văzut editarea trailer-ului, am făcut ”Whooa”. Aceea întoarcere pe snowboard pe care am făcut-o a fost făcută cu multă forță și de obicei nu fac lucruri periculoase...fiți copii cuminți și nu încercați asta acasă. E periculos....

(Cineva întreabă ce alte limbi ar vrea să studieze) Mă gândesc de acum încolo să învăț încet spaniola. Voi face o excursie de studiu cu JON...el studiază chineza frenetic în momentul de față. E un lucru destul de mare. Deși mi-ar plăcea dacă alți membrii ar începe să dorească să studieze limbile mai mult.

(Locuiesc în Sydney, ai planuri de a veni aici?) Sydney e unul din orașele mele preferate. Vin des în timpul meu privat...Am și mulți prieteni acolo. Acum 3 ani am început să caut serios ceva în Sydney. Să trăiesc acolo. Nu am putut găsi o casă bună...E păcat.

(Cineva întreabă dacă Gackt are vreo preferință la lenjeria pe care fetele o poartă) Lenjeria nu e ceva la care să te uiți. E ceva ce se dă jos. Sunt interesat în ceea ce e în spatele lenjeriei, nu lenjeria în sine.

(Cineva întreabă dacă a exersat călăritul pentru festival) Dacă tratezi cu indiferență călăritul, vei fi ucis. Eu practic călăritul regulat, ca să pot lua spectacole. Dacă tratezi orice cu indiferență, îi faci cu mâna dezastrului. Fiecare lucru care este inclus în program este important...”Este un punct-cheie pentru că este în program.”

(Cineva întreabă dacă ascultă melodii de la Pokota sau încearcă să le cânte) Cred că lucrează din greu. A devenit destul de bun. Dar are nevoie de mai multă exersare. Acesta este un loc să sapi în baza lui. Bazat pe faptul că fie se odihnește liniștit la nivelul acesta, fie se chinuie și țintește mai sus, îl reprezintă pe el în următorii zece ani.

(Ești epuizat din cauza căldurii din Japonia?) Nu e cald, nu? Sunt peste 50 de grade în camera mea de antrenament. Când ies afară întotdeauna cred că e răcoare.

(Cineva întreabă ce face Gackt când acumulează stres) Stresul e o sursă minunată de energie. Important nu e să trăiești un stil de viață în care nu simți stresul. Stresul e pretutindeni. E important să realizezi că și stresul este o energie și conștiința și puterea de a o transforma într-o sursă de acționare. Viața ta poate deveni orice, depinzând de modul tău de gândire. Nu-i așa?

(Vocalistul de la ”Ayabe” a spus că e fanul tău încă din clasa a șasea) Nu l-am văzut de ceva timp...l-am văzut ultima dată acum 2-3 ani. Mă întreb ce face....

(Cineva spune că a revăzut clipul din SDSN când cântă el la shamisen și e impresionată de faptul că merge până la extreme, și întreabă cum să devină așa de stoic) Ahhh, acela...am exersat melodia până la moarte. Cântam la shamisen în fiecare moment liber...Dar odată am depășit o anumită linie, nu m-am putut abține să nu găsesc acest lucru amuzant. Nu contează cât de dureros a fost la început. Dar odată ce treci de un anumit nivel de suferință, realizezi cât de interesant este. Așa funcționează.

(Cineva întreabă dacă face surf sau orice altceva în afară de snowboarding) Nu e vorba de faptul că nu o fac....ci că aproape m-am înecat deja de două ori. Dacă mă apuc de surfing, probabil aș muri în ocean. După ce am făcut surf de câteva ori și mi-am imaginat că am să mor în timp ce fac asta, m-am oprit. Se pare că nu sunt uminchu (”pescar” în dialectul din Okinawa)

(Cineva întreabă la ce oră s-a trezit astăzi) Nu am dormit. Încă rezist de noaptea trecută. Am făcut Tae Kwon Do la șase dimineața și apoi am început antrenamentul la a nu dormi. Sunt obosit...

(Cine e în jurul tău acum? Ești singur?) De acum, începe un interviu YFC. Trebuie să plec. Să petreceți ziua de astăzi cu cele mai bune zâmbete ale voastre. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume.” Cu siguranță sunt persoane care vor fi salvate de aceste zâmbete. Ei atunci, gata!!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!