joi, 5 septembrie 2013

Twitter 6-7 aprilie 2011

6 aprilie

Bună dimineața...sau este deja ”bună nu dimineața”....am lucrat toată dimineața și când s-a calmat puțin, era deja atât de târziu...în ulrimul timp, simțul meu de timp a luat-o razna.

Filmarea pentru serial a început, și înregistrarea a înaintat mai mult decât mă așteptam. Oricând am un moment liber, vorbesc cu persoane din Minamisaniriku și alte locuri, comentând despre diverse lucruri...am nevoie....cam de încă 5 trupuri.

(Cineva întreabă de somnul său) Nu dorm mult....sau ar trebui să spun, m-am prăbușit o dată, de la 10 seara până la miezul nopții, noaptea trecută, și sunt treaz de atunci. Ceasul meu intern e setat pe timpul GACKT. Din moment ce lucrez cam 60 de ore pe zi, nu prea e sincronizat.

(Cineva spune că abia așteaptă serialul, și îl roagă să-și amintească de copii orfani) Desigur. Numărul orfanilor în Japonia crește repede. Nu este prea mult ajutor sau sprijin din partea țării pentru ei, așadar ar ajuta dacă țara ar fi creat mai multe strategii în privința lor. Ce pot eu vedea ca individ este o mică parte. Am făcut lucruri individual pentru un timp îndelungat, dar asta nu e bine acum. Situația nu se va îmbunătăți.

(Încă 5 ca tine nu ar fi de ajuns, haha. Nu te suprasolicita, ești prea serios) Nu sunt serios. Este o neînțelegere. Nu sunt acel gen.

(Ar ajunge 5?) Nu.

(Nu înțeleg diferența dintre ”donații” și ”ajutor”. Durează mult ca banii să fie trimiși?) De fapt, donațiile ajung la victime tocmai din septembrie încolo. Este posibil ca să dureze și mai mult. E din cauza problemelor cu sistemul Crucea Roșie, dar și pentru că zonele afectate încă nu s-au liniștit. Dacă fac o listă cu motive, probabil nu s-ar mai sfârși, dar din următoarea activitate, vom schimba metoda de donație una după alta.
               
Printre lucrurile de care avem nevoie cel mai mult acum, trebuie să ne gândim și la ajutorul pentru organizațiile voluntare. Sunt multe organizații, și un număr surpinzător de mare de persoane care sunt voluntare în zonele afectate. Dar și ei au nevoie de bani pentru a putea lucra. Să-i sprijinim este o altă problemă la care trebuie să ne gândim.

(Cineva îi spune să aibă grijă de el în timpul filmărilor) În acest moment, exersez luptele cu sabia și citesc cartea. Ce m-a făcut fericit de data aceasta, este că printre actorii care i-am întâlnit pentru prima dată erau mulți dintre cei care au sprijinit SHOW YOUR HEART. Când i-am salutat pe toți individual, cu toți au spus ”Mulțumim”. Și când eram ”?????” mi-au explicat ”Sprijinim SHOW YOUR HEART”...

(Cineva abia așteaptă să-i vadă comportamentul răutăcios, erotic, dar se întreabă cum arată) Mai mult nebun decât erotic. Ei totuși, e erotic, aha. Erotic, deștept, nebun, și destul de neechilibrat. Un bărbat periculos. Cum arată? Eu sau el? Cum arăt eu nu contează, sunt eu. Este o problemă dacă o imagine asupra cuiva nu este făcută cum trebuie. Nu sunt eu mai neechilibrat decât de obicei?

(Cineva crede că e păcat că ajutorul nu ajunge până în septembrie) Nu avem ce face din moment ce e o amânare. Am știut asta de la început. Cu toate acestea, dacă întrebi dacă am fi putut face același lucru în acel timp, nu cred. Desigur, cred că ceea ce am făcut atunci a fost ceea ce era nevoie. Desigur, de acum încolo, vom schimba cui îi oferim ajutorul.

(Când va fi lansat CD-ul Gackpoid?) Foarte curând. E aproape gata. Sau ar trebui să spun că sunt emoționat? Am fost emoționat să-l fac eu. Ahahahaha. În mai multe feluri. Chiar am întrecut limita gândindu-mă ”poate o persoană normală să cânte asta????” Ahahaha. Dar cred că e interesant. Vreau să acceptați provocarea. Cât de mult puteți cânta? Asta va fi destul de interesant.

(Cineva spune că e important să acționezi repede și să lovești fierul cât e cald) Decât să te gândești și să nu acționezi, poți rezolva mai multe probleme în timp ce acționezi...nu? Dar nu vreau nici să fiu o persoană a cărui cap e prea plin să acționeze. Oricum, ”doar fă-o”....Te poți gândi la eșecuri în timpul nopții și să repari în următoarea zi. Așa se face. Nu?

(Ajutor ar fi necesar nu doar temporar, ci pentru o perioadă mai îndelungată, te rog să ne răspunzi dacă putem ajuta) Mulțumesc. Desigur că voi avea nevoie de cooperarea tuturor din moment ce va dura mai mult timp. Nu pot să fac nimic singur. Oricum, vreau să confirm și să fac activități una câte una. Nu vreau să risipesc sentimentele voastre. Vă rog să mă asistați și de acum încolo!!!

(Cineva a auzit de criticile de la Bunraku din Hong Kong și vrea să-l vadă acum și mai mult) Înțeleg. Bunraku va apărea în curând. Cred că imediat ce data de lansare în Japonia se va decide, veți putea să vă bucurați de el în cinema. E un film destul de unic. Este interesant și plin de idei. Dacă mă întrebi ce fel de film este, e foarte nebunatic și amuzant. Ahahaha. Asta e amuzant.

(Vei continua cu MOON SAGA?) Da. Deși durează ceva timp. Va fi după următorul an. Din moment ce e un proiect mare. Cred că voi putea să vi-l ofer în 2013. Acest proiect este o răscruce. O răscruce a vieții mele.

(Oare doar eu nu îmi pot da seama dacă GACKT este un ossan (bărbat de vărstă mijlocie) sau un tânăr, citindu-i răspunsurile) Sunt un samurai tânăr, avant-garde, agresiv care țintește să fie un ”Super Ossan”. Acum mult timp, președintele companiei obișnuia să mă strige ”Bunicule...Bunicule, unde te-ai dus...?” După ce i-am spus ”Nu ești tu cel bătrân?”, mă strigă ”tinere” de atunci.

(Am văzut Bunraku de două ori și cred că e tera-amuzant. M-am îndrăgostit de tine iar din cauza scenelor de acțiune cu Josh) Am crezut că este DORA-amuzant. Cei din Canada au râs și au spus ”E dora-amuzant!!!” Și asta a fost dora-grozav. Acțiunea e destul de neechilibrată și periculoasă.

7 aprilie

Neața. Toți cei din Miyagi sunt bine? Încă am câțiva prieteni pe care nu-i pot contacta. Mă rog să nu fie răniți. Oricum, în astfel de circumstanțe, nu ai nimic de făcut decât să fi pozitiv, și să continuăm, dar e frustant să nu pot face nimic pentru nimeni...

Oricum, să dăm ce avem mai bun. Să continuăm să înaintăm. Mă rog acum ca nimeni să nu fie rănit. Tocmai am primit un telefon de la cineva. Sunt în siguranță....Totuși, trebuie să ținem capul sus și să continuăm. Să dăm ce avem mai bun. Da, împreună.

(Cineva îi scrie din zona afectată că familiile lor nu sunt rănite) Înțeleg, asta e bine. Sunt bucuros că nu sunt răniți.

(O femeie însărcinată îi scrie din zona afectată că era speriată, dar că e bine, și că Miyagi nu ar trebui să fie subestimată!) Sunt bucuros că ești în siguranță. Așa e. Nu subestimați Japonia!!! Să dăm ce avem mai bun.

(Cineva din Fukushima îi scrie să-i spună că sunt mulți copii îngrijorați, dar vor să-i liniștească cu un zâmbet) Așa e. Sunt mulți copii pe care îi poți salva cu zâmbetul tău. Dă tot ce ai mai bun cu cel mai bun zâmbet al tău. Să dăm tot ce avem mai bun împreună.

(Cineva din Miyagi îi mulțumește pentru cuvintele sale) Să dăm tot ce avem mai bun împreună. Curajul tău va da speranță celor din jurul tău. Să dăm ce avem mai bun.

(Cineva îi spune să-și limiteze grijile pentru Miyagi, pentru că a fost un cutremur mare și în Iwate, Aomori și Akita) Nu mă limitez. Cu toți dăm ce avem mai bun împreună. Toți știu asta. Să dăm ce avem mai bun împreună.

(Un licean din Fukushima îi spune că până să-i citească răspunsurile pe Twitter, cu toții se panicau de moarte și-i mulțumește) Chiar dacă nu o putem face singuri, cu puțin curaj de la toți putem continua să construim o zi de mâine minunată. Ne vom construi viitorul. Este KiAi. Avem o datorie față de următoarea generație să construim un viitor pentru ei. Să dăm tot ce avem mai bun împreună. Astfel încât să fie mulți copii în viitor, care să fie bucuroși că s-au născut.

(Cineva spune că știau că nu vroia să se limiteze, dar nu ar fi trebuit să spună ”nord-estul Japoniei” în loc?) Nu am scris cu intenția de a limita, dar e pentru că acolo a fost cutremurul. Îmi cer iertare dacă s-a înțeles greșit. Iertare. Cuvintele sunt grele...

(Cineva îi spune că îl vor îneca în marea din Okinawa și îi vor apuca sfârcurile mai mult dacă continuă să spună astfel de lucruri amatoare) Mai mult? Nu am fost încă apucat.

(Cineva din Iwate spune că cel mai recent cutremur i-a speriat și că au plâns în timp ce-și căutau iar casele, dar vor da tot ce au mai bun) Așa e. Trebuie să mergem mai departe. Să dăm ce avem mai bun împreună. Pentru că sunt astfel de momente, fi bun cu oamenii și atinge-le inimele. Sunt persoane care vor fi salvate de acest lucru. Nu?? Să încercăm din răsputeri împreună.

(Cineva spune ca părinte că vor să lase ceva în viitor pentru copii lor, chiar dacă este doar o mică putere) Nu e mică. Pentru un copil, existența părinților e uriașă. Copii devin adulți privind la voi. Pentru că este o astfel de perioadă, sunt multe lucruri pentru care trebuie să ne dăm silința. Să dăm tot ce avem mai bun împreună. Trebuie să punem KiAi în a merge mai departe, sau altfel visele noastre pentru viitorul copiilor noștri vor dispărea. Nu?

(Vreau eu să te apuc!) Nu am să te las....

(Cineva spune că majoritatea persoanelor îl înțeleg, chiar dacă sunt câteva care îi caută nod în papură) Nu cred că îmi caută nod în papură...cred doar că...cuvintele sunt grele. Sunt bine, mulțumesc. Acelor persoane care nu o spun cu răutate și învinovățind persoane nu va ajuta la nimic acum. El a spus că ea a spus...nimic nu va fi creat dacă ne plângem. Nu? Mulțumesc.

(Dacă nu am voie să le apuc, pot să le sug?) Doar puțin.

(Cineva a văzut în ziar că echipa de prevenție a dezastrului de la liceul Maiko a plecat să ajute în zona afectată și s-a gândit ”Ah! Ryou-kun” (din videoclipul ”No ni Saku”, care a ajuns să-l cunoască pe Gackt scriindu-i despre echipă)) Am auzit de la Ryou că toată lumea face ce poate. Aparent, atât profesorii cât și studenții vor să facă ceea ce pot. Avem și aici niște prieteni în aceeași barcă.

(Serios? Sunt un băiat, le pot suge?) Scuze...acesta este un costum mobil doar pentru femei. Bărbații trebuie să caute unul singuri. Scuze.

(Cineva întreabă dacă paharele Baccarat din casa sa sunt în ordine după cutremur) Casa mea e în regulă. Tocmai am primit un telefon de la un prieten din Tohoku. Primul lucru care l-am auzit a fost ”Ești bine?”, chiar dacă nu era timpul să-și facă griji pentru mine. Cumva...am plâns. Să dăm tot ce avem mai bun.

9 dimineața. Trebuie să mă pregătesc. Toată lumea, zâmbiți și dați ce aveți mai bun. Pentru că acele zâmbete vor salva inimile persoanelor care simt că nu mai rezistă. Să dăm tot ce avem mai bun cu cele mai bune zâmbete. SHOW YOUR HEART, SHOW YOUR HEART, SHOW YOUR HEART. Yeeeeah!! Este KiAi. Ne vedem!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!