vineri, 6 septembrie 2013

Twitter 15-24 aprilie 2011 (aproximativ)

Neața. Alerg de dimineață lucrând și vorbind cu cei de peste hotare, dar când am verificat, să văd dacă trepidațiile din camera mea nu e de fapt de la construcții, se pare că era un cutremur. Hotelul se cutremura.

(Cineva îi face un compliment la noua sa frizură) E chiar mai scurt acum. Eventual am să ajung chel. Ahahaha.

(Cineva îi face un compliment la falsetto lui și îl întreabă care sunt cele mai joase și înalte note ale sale) Neața. Incluzând falsetto, vocea mea ajunge la 4 octave jumătate...Ei, chiar dacă cânt o melodie cu toată puterea mea, ceilalți nu vor mai putea să o facă, așa că în mod normal nu folosesc puterea mea adevărată deloc. Pur și simplu, cânt toate părțile din cor care sună feminine....

(...) În acest moment, este o bună oportunitate pentru Japonia să fie izolată de peste hotare din cauza radiațiilor. Multe zboruri care se îndreptau peste hotare au fost anulate. E trist, dar trebuie să fim puternici, să-i facem să înțeleagă asta. Încă vorbesc cu diverse țări cu privire la activitățile SYH.

(Cineva întreabă dacă el cântă toate părțile înalte în ”RETURNER”) Nu folosesc un cor. Deși odată, acum mult timp când aveam probleme cu gâtul, în timp ce filmam am folosit un cor de femei....Atunci am ajuns să spun ”Nu ar fi mai bine dacă aș face eu asta?”. După asta am făcut totul singur. Este Vocea Îngerului Meu Întunecat. Aha.

(Cineva întreabă cum de mai are timp să exerseze cu muzica, cu tot ceea ce se întâmplă) Lipsa de timp nu e ceva ce a început acum. Și nu e bine să spui ”Sunt ocupat, ocupat, ocupat” din cauza asta. Timpul e ceva ce tu construiești. Poți să-ți faci timp dormind mai puțin. Dacă crezi că ai putea să-ți faci timp să te joci, atunci poți să-ți faci timp. Nu mă uit nici la TV. Îmi fac acel timp să fie timpul meu.

Neața. Am reușit să iau o pauză, așa că m-am gândit să-mi verific profilul...În momentul de față mă îndrept spre nord, înspre coastă. Rar văd coasta dimineața devreme, așa că e un sentiment ciudat. Îmi aduce aminte de copilăria mea.

(Cineva îl întreabă de amintirile sale) Amintiri, eh?....În timpul zilei, bunica mea mă lua într-o plimbare de aproape 1km prin părțile de mică adâncime ale oceanului spre insulele plutitoare...adunam scoici și arici de mare, și apoi plecam acasă....apoi luam prânzul. Oceanul era în fața casei noastre, așadar mirosea întotdeauna a apă sărată...și....aproape m-am înecat în oceanul acela...

(Twitter-ul tău e bolnav?) E foarte bolnav....nu se mișcă deloc. Chiar dacă scriu un comment, nu-l postează. Dar oceanul e frumos.

Sistemul se îmbunătățește în sfârșit....Chuuya iianbee yanyo...

(Ce înseamnă?) Am spus ”Vremea e frumoasă astăzi.”

(Persoana respectivă scrie în dialectul din Okinawa) Nu îl pot vorbi deloc. E mult mai dificil și decât chineza. Și folosirea se schimbă din loc în loc. Pronunția și intonația sunt dificile. Dar e interesant.

Neața. Zgomotul construcțiilor care încep la 6 dimineața e incredibil. E un ceas cu alarmă uimitor. Și aceea alarmă încă sună....

(Cineva spune cât de impresionat a fost de ”Raportul cu Poze”) Pagina pentru poze va fi în curând completată. Din moment ce sunt câteva, a fost un chin să le sortăm, dar....Lumea ne sprijină. De acum încolo vom face un plan împreună în care să putem trimite lumii sprijin pe termen lung. Va fi o luptă lungă....

(Cineva e surprins că construiesc în hotel, cu GACKT în el) Ei, nu mă spuăr din moment ce este Okinawa. Am ieșit cu mașina aici pentru prima dată după mult timp ieri. Oricum, am fost surprins. Chiar și într-o zonă cu 50km/h, toată lumea conducea cu 30km/h. Chiar și când erau două benzi și trafic deloc, 30km/h. Asta e ceva ce nu poți experimenta în afara insulei Okinawa....

(Cineva îi scrie despre Okinawa și bunica lor care e fană) Am să merg să mă rog la morminte astăzi. Trebuie să mă rog la mormântul fratelui meu mai mare. Se pare că va fi o zi lungă....Mă rog doar să nu fie vipere!

(Cineva spune că cei din Okinawa întârzie) Timpul din Okinawa este propria sa cultură. Cred că faptul că am trăit în Tokyo timp de 18 ani, simțul meu propriu, cu privire la timp s-a pus în ordine, dar pentru persoanele din Tokyo sunt încă în timpul din Okinawa. Dar adevăratul timp din Okinawa e la un nivel diferit față de al meu. Dar cel mai uimitor lucru este că nimeni nu se supără. Indiferent de cât de mult întârzi.

(Deci și concertele tale live au fost după timpul din Okinawa?) Ahahaha. Asta e pentru că pur și simplu durează mult cu ultimele pregătiri. Iertare. Doar că așteptați-vă ca primele zile și deschiderile să întârzie întotdeauna. Din moment ce aștept extrem de fustrat în cabina mea, presupun că și ceilalți sunt la fel de fustrați. Îmi pale foalte lău.

Neața. Filmarea a fost oprită din cauza ploii...No~~~~~~~~~!!!!! Ei atunci, ce am să fac eu cu acest trup bătrân și epuizat acum?

(Cineva spune că fratele lor l-a văzut în Okinawa și că părea amenințător) Whaaa~~~~~Serios? Atât de amenințător? Sunt cel mai liniștit și pașnic bărbat pe care l-ai văzut vreodată….Atât de mult că atunci când sunt nervos, un tatuaj cu un porumbel îmi apare pe spate.

(Cineva întreabă dacă mașina pe care o conducea era Murcielago) Nu era Murci. Aia era un Aston Martin.

(Cineva spune că arată grozav pe DVD-ul live al lui Ayu) Am avut un spectacol YFC în Nagoya, și din moment ce concertul live al lui @ayu_19980408 era în ”Dome” următoarea zi, am fost să-l văd. Am fost surprins când a strigat brusc ”Gaku-chiiiin” în timpul pauzei (MC). Instictiv, am vrut să mă ascund. A fost jenant~~~~~

(Cineva spune că este impresionat de publicul de pe DVD-ul din Europa) Și Japonia e uimitoare, dar agitația și emoția din Europa a fost altceva. Din moment ce erau persoane care m-au așteptat 15 ani. Anul acesta va fi un turneu YFC în jurul lumii. Am să fac un YFC la nivelul ”peste hotare”. Am să cânt în Japonia ca un artist străin în turneu. Aha. Îmi place acest gen de joacă în ceva serios. Sunt mereu serios, la lucru sau la joacă.

(Ești obosit din cauza antrenamentului?) Așa e. Mă doare tot corpul. Se strâng zilele…Trebuie să am KiAi~~~~~!!!


(Cineva îi sugerează să iasă la o întâlnire cu Izumi din moment ce plouă) Întâlnire cu Izumi…Vrei să o termini? Serios. Nu îmi plaaaaace. Cred că am să caut o fată drăguță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!