vineri, 6 septembrie 2013

Twitter 25-26 aprilie 2011

Offf, bună dimineața. Am reușit să fac o pauză de la munca mea…se pare că și reconstruirea e gata. E timpul pentru o scurtă pauză. Am să arunc o privire pe ce mi-ați scris. Wow….sunt multe…

(Cineva întreabă de ajutorul pentru orfani) În afară de societatea educațională Ashinaga, vom ajuta nu doar orfanii de la cutremur, ci și alți orfani. Chiar dacă părinți lor au murit, sunt mulți care așteaptă ca ei să se întoarcă. Sunt mulți copii care și-au văzut părinții murind pentru a-i salva. Au nevoie de îngrijire și pentru inimile lor. SYH le va oferi sprijin complet.

(Cineva întreabă de vânzarea tricourilor SYH) Plănuim să vindem tricouri într-o nouă formă, atât online cât și în magazine, împreună cu CFD (Convenția Design-urilor de Modă Tokyo) E posibil să începem astăzi în sfârșit. Vă rog să ajutați cu toți. Vreau ca aceste donații să ajungă la orfani de la cutremur.

(Cineva vrea să știe când va fi lansat în cele din urmă Bunraku) Se pare că cutremurul a avut un efect asupra datelor și numărul de locuri în care ”Bunraku” va fi difuzat. S-a redus puțin, dar am auzit acum 2-3 zile că planurile de difuzare vor fi amânate puțin. Așteptați.

(Cineva întrabă dacă și-a luat carnetul de conducere pentru elicopter, și îi sugerează acă ar putea zbura într-un turneu în jurul lumii) Exersez la elicopter. Din moment ce m-am gândit enorm că ar fi mai bine dacă puteam zbura cu un elicopter după cutremur, cu siguranță vreau să-mi iau carnetul. Doar că e...dificil. Sunt prea multe calificări pe care trebuie să le iei. Cred că ar fi interesant să deschid unul dintre concertele mele din elicopter și o întâlnire în elicopter la un anumit punct.

(Cineva spune că vrea un trup ca al lui) Sincer să fiu, e îngrozitor. Atât antrenamentul cât și genul. Am fost întrebat de câteva persoane ”Vei scoate un DVD?” V-ar plăcea să vedeți acel gen de antrenament pe DVD dacă îl lansez? E destul de dur și nu știu dacă ați putea continua. Ahahaha. Dacă vor cu toți, ar putea fi în regulă să-l lansez.

(Cineva spune că le place persoana GACKT cea ”pură” care apare pe DVD-ul ”I love you all”) Acest DVD YFC a fost creat special pentru a oferi toată pasiunea. Anul acesta fac un turneu în Japonia, din nou în YFC, așadar, alăturați-vă. Am purtat multe discuții cu membrii și am decis să facem activitățile YFC sub numele de SYH. În toată lumea.

Am împărțit activitățile mele în câteva grupuri. ”VISUALIVES” sunt lucruri ca RR II și MOON SAGA. Pot să fac aceste lucruri doar odată la 2-3 ani. Să le aranjez durează mult timp și un buget vast. Apoi este YFC. O colecție de single-uri căruia îi spun ”vitrină” și Camui Gakuen.

Ei, vizunea mea față de fiecare e diferită și toate sunt interesante în felul lor. Din moment ce MOON SAGA e un proiect enorm de mare durează....e posibil să-l fac pe următorul ca piesă de teatru, anime și joc, împreună. E posibil să transform Camui Gakuen în joc.

(Care e motto-ul tău preferat?) Motto-ul meu preferat? Ummmm. Poate ”Dacă poți muri zâmbind atunci e în regulă”...E ceva ce spun de mult timp. E important să mă gândesc la cum ar trebui să trăiesc acum că pot muri zâmbind, nu? Cei care nu pot trăi serios astăzi nu au nici un drept să vorbească de ziua de mâine. Așa cred. Trăiesc serios astăzi așa că nu regret.

(Cineva spune că le place să se uite la Gackt antrenându-se și are șarm) Poate fi folosit și pentru șarm?? Să mă gândesc....Oare să lansez și un DVD cu felul de a vorbi?....Ahahahaha

(Cineva spune o poveste din Sendai. Lucrul care i-a făcut cei mai fericiți a fost că doi liceeni care au făcut autostopul ca voluntari și au adus dulciuri cu ei pentru a le da copiilor. Ce e cel mai important nu sunt bani, ci compasiunea) Așa e. Ce e cel mai important este spiritul de ”compasiune” și ”dreptate”. Să oferi aceste sentimente altcuiva este important. Sunt fericit să aud asta.

(Cineva întreabă dacă se gândește să lanseze o melodie cu artiștii care sprijină SYH) În momentul de față discut cu persoane din jurul lumii dacă ar trebui să o facem împreună. Sunt multe piedici stupide între casele de discuri. Dar iubiții mei artiști acționează pur și simplu conform sentimentelor tuturor. Va dura timp să devină realitate. Ei, privește-mă.

(Cineva întreabă dacă face o listă diferită de melodii pentru YFC) YFC va deveni o trupă separată de cariera mea solo. Membrii sunt de acord că ar trebui să lucrăm mai liberi. Vom începe cu noii membri. Nu pot spune mai multe. Veți fi ulterior anunțați. Anunțul e la mică distanță....

(Un japonez cu rădăcini din Koreea vrea să învețe koreeană) Să înveți o limbă înseamnă ”KiAi” și”iubire”. Sentimentul de a nu renunța indiferent de ceea ce se întâmplă. Oricum, motivația de a crede că o poți face și să nu renunți sunt importante. Și asta nu se limitează doar la a învăța o limbă. E la fel cu orice. Iubirea e aceeași. Nu?

Woooooaaaahhhh!!! Ecranizarea a fost oprită!!! Orarul este rapid amânat. Așa nu am să mai ajung niciodată acasă din Okinawa...Ce se va întâmpla??? Ei....bine...

Ploaia....nu se oprește...îmi place ploaia...dar...ploaie? Ai putea pleca puțin? Te rog?

Calculatorul meu e prea încet...nu merge.

(Cineva spune că eventual vor trece peste pedicile caselor de discuri) Ai nevoie de voință ca să treci peste ele. Dar este adevărat că circumstanțele neînsemnate ale adulților se învârt prin țara asta. Sunt și mulți adulți idioți. În Taiwan și Hong Kong, Thailanda, America, mulți artiști scot melodii de caritate (împreună) după cutremur, dar doar în Japonia nimeni nu poate face nimic din cauza barierelor. Trebuie să schimbăm acest lucru.

HEEEYYYY, nenoro...MERGI MERGI MERGI!!! (vorbește cu micul său calculator)

Nu trebuie să fug....MERGI MERGI MERGI!!!

(Atât Seito Kaichou cât și GACKT sunt de încredere (în ceea ce privește promisiunile)) Așa e. Odată ce Președintele Consiliului de Studenți pornește la drum nu-l mai poți opri...am să-i spun să nu exagereze.

Lalala...ghidează acest PC al meu...

(Cineva îl întreabă dacă va lăsa descendenți cu un asemenea talent minunat) Nu am o parteneră...asta e mai întâi.

(Cineva îl întreabă ce sunt bărbații și femeile pentru el) Părți dintr-un suflet. Un suflet care inițial a fost întreg se împarte în jumătăți și coboară pe pământ. Și-și petrece întregul timp pentru a găsi cealaltă jumătate...Ca să se întâlnească în această lume efemeră este un miracol. Să te naști astfel este un miracol. Să te întâlnești astfel este destin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!