vineri, 27 septembrie 2013

Twitter 3 septembrie 2011

Neaț----a. E noapte acolo?...Și în Toronto e frig astăzi, trebuie să plec în curând, dar presupun că vă voi răspunde tuturor pentru prima dată după mult timp doar pentru puțin timp...v-am făcut să așteptați...

(@mosoproject promovează apelul Moso GACKT (apelul fantezie) pentru aplicația Iphone-ului lor) Apelul Moso a început în sfârșit huh~ În fiecare zi, apelul Moso va fi încărcat în diferite locuri, așadar cred că veți putea să vă bucurați de el și sper că veți face cu toți o încercare. E o aplicație destul de interesantă. E grozavă. Aruncați o privire. http://t.co/09.nf5t

(Cineva spune că are multe piercing-uri în ureche, dar sunt atât de rotunde, astfel încât să nu se agațe de lucruri și nu doare) Întotdeauna țip ”AUUUGH!!!!!” atunci când se prind lucruri de urechea mea. Deși m-am obișnuit în ultimul timp...Să simt durere în mod normal e un alt fel de antrenament...

(Cineva spune că a ascultat apelul Moso, și se întreabă dacă așa vorbește în realitate la un telefon sau la un concert) Vorbesc așa cum vorbesc de obicei. Deși, din moment ce e posibil să nu poți înțelege ceea ce spun. Doar râzi și iartă-mă. Visează mult și bucură-te de el. E posibil să urmeze și unele apeluri sexy...

(Cineva întreabă dacă mesajul său ajunge la el și să o înveselească) Ajunge. Nu știu dacă te pot înveseli sau nu, dar întotdeauna vreau să le dau oamenilor curaj. Oricum, dacă ții capul sus și zâmbești, vor fi persoane care îți vor răspunde. Un lanț de zâmbete. Încearcă.

(Cineva întreabă dacă DEARS ar putea vinde o pernă de mărime naturală a lui GACKT) Astea sunt valabile doar în timpul turneelor. Vino la un concert. Mergi acasă îmbrățișând o pernă. Ahahaha.

(Cineva spune că e fan de când era la gimnaziu, și crede că e cel mai frumos artist masculin din lume) Ahahaha, mulțumesc. Ei, oamenii au păreri diferite referitor la faptul dacă sunt frumos sau nu, dar cred că mă descurc la a strânge ani într-un mod bun. Să strângi ani nu e un lucru rău. Mai degrabă, cu cât îmbătrânești mai mult, cu atât mai mult se vede în realitate cât de mult ai lucrat și te-ai maturizat. Din acest motiv dau ce am mai bun. Fă și tu la fel!!

(Merg la spectacolul de pe 25 septembrie cu un prieten!! KiAi la putere maximă!!!) Ohhh, acela e festivalul Costumelor de Baie. Vom deveni sălbatici și anul acesta, așa că nu te îngrijora dacă îți dezgolești pieptul. Transformă-te într-o nebunatică pentru mine. Îl vom face să fie cel mai bun festival.

(Cineva spune că a fost grozav la A-Nation) Mulțumesc. În cele din urmă, nu mă duc niciodată să o văd pe Ayu...Abia așteptam să o văd pentru prima dată după mult timp. E păcat.

(Ce faci în Toronto?) E o excursie a fan-club-ului. Sunt aici în Toronto cu fetele din fan-club-ul meu. Ei, vom face un spectacol exclusiv pe care nu-l poți vedea în altă parte. E ca un cufăr cu comori.

(Trimite puțină dragoste celor care te așteaptă acasă) Fiți fete bune și așteptați. Turneul va începe în curând. Până atunci, construiți-vă puterea și participați în acest festival cu zâmbete minunate. Va fi cel mai grozav festival. Ați înțeles?

(Cineva spune că a terminat de înregistrat King’s Brunch) Am ajuns în mod neglijent să practicăm asta...Într-o clipită, e YFC cu lucruri stupide incluse. Dacă încerci doar să pari grozav, nu e grozav. Dacă vii la spectacol, vei înțelege cât de grozavi suntem. Pune KiAi în el și vino. E un festival.

(Cineva spune că a fost atât de surprins și fericit, că a plâns când YFC a fost invitatul special la A-Nation) Nu plânge. Păstrează-ți lacrimile pentru ceva mai important. Turneul în Japonia va începe în curând. Vă vom face inimile să tremure cu emoție. Vino la festival.

(Festivalul Kenshin a fost grozav. Ești obosit?) Sunt obosit. Dar pot rezista cu KiAi. Sunt multe lucruri care trebuie rezolvate înainte să ofer emoție oamenilor. Programul meu e încărcat, și nu știu cât timp mai pot duce astfel lucrurile. Așadar, voi continua să alerg cât de departe pot. Asta înseamnă să fi bărbat.

(Ai planuri să apari într-un film?) Nu pot spune încă...Încerc multe lucruri noi. Așteptați-le.

(Cineva înteabă ce îi place să comande de la Starbucks) De obicei comand un cappuccino. Asta e distracția mea de dimineață. Un cappuccino de băut în timp ce privești priveliștea orașului îmi oferă cel mai minunat sentiment de pace. E o altă plăcere a vieții.

(Sunt doar repostări și nu pot vedea comentariile lui GACKT. Răspunzi?) Răspund la toate. Dar sunt destul de lungi. Dacă nu le poți vedea, e în totalitate din vina instabilității internetului de aici...am probleme cu coexiunea de ceva timp. Iertare...

(Cineva întreabă de ce Shinya a avut mâneci scurte la concertul de la A-Nation) Shin-chan se grăbește întotdeauna înaintea spectacolelor și uită să smulgă mâinicile. E o problemă gravă...

Trebuie să plec acum. Rămâneți delicioase. Ei, trebuie să plec atunci. Să vă bucurați de noapte cu cele mai strălucitoare zâmbete. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume.” Nu uitați. Ei atunci, Adi-OS!!!          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!