miercuri, 25 septembrie 2013

Twitter 16 august 2011

Neața tuturor. Sunteți bine? Tocmai m-am întors în Japonia. Sunt foarte obosit...Vocea mea încă nu e bine, dar spiritul meu s-a încărcat. Următorul e Joetsu în Niigata. Pentru a transforma spiritul onoarei, am să mă întorc acum la Joetsu!!! HA!

(Cineva întreabă dacă Gackt este o persoană ”digitală” sau ”analog”) Sunt ambele. Am nevoie de asta, așadar cred că sunt conștient de ”digital”, dar ceea ce trebuie să prețuiesc este spiritul meu ”analog”. Sunt multe lucruri pe care le pot simți pentru că sunt analog. Un spectacol live este un joc analog de-a prinselea între sufletele voastre. Puteți să vă priviți direct față în față și să țipați. Nu-i așa?

(Cineva spune că a avut grijă de lucruri cât a fost el plecat, și îi urează bun venit stăpânului) M-ai așteptat ca o fată cuminte?

(Sunt băiat, dar am vrut să spun ”Okaeri” (Bun venit acasă)) Sunt acasă....M-am întors în sfârșit. Sunt obosit....

(Cineva întreabă ce a mai făcut de la spectacolul din Moscova) Imediat ce spectacolul din Moscova s-a terminat, JON și cu mine ne-am dus drept în Lituania și Letonia. În Letonia ne-am întâlnit cu dansatorul meu Kazuya și prietenul lui, și de acolo, ne-am dus toți patru să rătăcim prin Paris. Aceste lucruri se întâmplă din când în când.

(Cineva spune că e îngrijorat pentru că nu a mai postat pe blogul lui și nu a mai intrat nici pe Twitter) Nu am avut un calculator cu mine sau altceva. Nu am luat nici un bagaj. Am cutreierat doar eu și corpul meu. Ei, presupun că întotdeauna e așa....

(Cineva întreabă ce greutate are acum) Nu am putut să-mi fac antrenamentul de greutate în timpul turneului european, așa că greutatea mea a scăzut rapid. Cred că am 69 de kilograme acum...de acum încolo am să încep antrenamentul de greutate iar.

(Ai avut întâlniri frumoase?) În fiecare țară m-am împrietenit cu multe fete. Din moment ce îmi place să strig atât bărbații cât și femeile și să ne împrietenim...oricum, totul ține de șanse. Asta înseamnă să călătorești.

(Cineva întreabă dacă și-a șters profilul de pe facebook) Nu l-am șters, dar se pare că, cumva, au crezut că sunt un impostor și l-au șters ei. Ahahahahaha. Ei, mă gândesc să încep unul oficial acum. Acesta nu va fi confundat cu unul fals.

(Cineva spune că comentariile de pe platforma taiwaneză spun că Jo Teigai a fost fascinant, nebun și pervers) Ahahahaha. Mă bucur să aud aceste cuvinte de laudă. Sunt GACKT pentru că pot prezenta o varietate de roluri. Ahahaha.

(Un locuitor din Joetsu îl laudă pentru festivalul ce vine) Desigur. Pentru că e ca o a doua casă. Promit să-i impresionez pe toți care vin să-l vadă. Și, dacă poate fi o altă sursă de curaj, rostul existenței mele va renaște.

(Cineva întreabă dacă piercing-urile sale sunt făcute prin osul moale al urechii) Sunt toate prin os. Doare destul de puțin...Nu îmi plac lucrurile care dor.

(Mă gândesc să mă mut peste hotare în viitor, ce mai am nevoie pe lângă bani și limbă?) Să știi cultura japoneză și să fi capabil să spui în cuvinte ce este un japonez. Japonezii care trăiesc peste hotare mă fac să realizez asta iar și iar. Gândește-te mai mult încă o dată. Ce este un japonez?

(Ce eveniment din turneul european ți-a lăsat cea mai puternică impresie?) Scurgerea de apă în sala din Spania...era ca o piscină. A fost incredibil...

(Rege Malefic, ești atât de egoist, să te joci cu noi, abandonându-ne) Să vă las singure e o altă formă de disciplină. Cât de mult vă place depinde de abilitățile voastre. Dacă o să te superi în legătură cu asta, nu vei deveni o femeie bună.

(Cineva întreabă dacă este vreun motiv pentru care nu își face vreun tatuaj) În primul rând, am crezut că ar fi o problemă în timp ce joc, dar acum se pare că nu mai e. Nu îmi pasă dacă eu le am sau nu. Dpar că nu mă simt comfortabil să văd tatuaje pe o femeie, așa că nu îmi plac.
               
Ei, trebuie să plec acum. Eiii atunci, presupun că e timpul să fac un duș...oboseala mea ajunge la punctul în care cred că am să mă prăbușesc. Să aveți cu toți o noapte minunată cu cele mai bune zâmbete. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în acestă lume.” Sper să aveți cea mai bună noapte. Ei, pe mai târziu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!