luni, 23 septembrie 2013

Twitter 25 iulie 2011

Bună dimineața, presupun...mă întreb cât e ceasul în Japonia acum?...mă gândeam că zilele erau lungi acolo, dar brusc s-a întunecat într-o clipită...Duminica în Germania nu e nimic deschis.

(E puțin peste ora 6 dimineața în Japonia) Am trezit pe cineva...Iertare pentru asta. Iertaaaaare, ahahaha.

(Cineva spune că este îngrijorat de condiția lui fizică în mediul lui actual) M-am trezit la 4 dimineața și am rătăcit prin oraș de atunci. Am fost în brutării. Am reușit să găsesc și pâine gustoasă. E rutina mea atunci când vin în Franța. Din moment ce mânânc pâine doar în Franța...Ei, e asemeni unui premiu.

(Sunt dezamăgită astăzi, te rog înveselește-mă) Nu este veselia ceva ce strânge în interiorul tău, indiferent de cât de grele sunt lucrurile? ”În astfel de momente, ar trebui să râzi.” Când râzi, va fi interesant să vezi câte lucruri bune se întâmplă.

(Cineva vrea să știe dacă este ceva ciudat în legătură cu Germania) Umm...Să fiu sincer, nu știu dacă e ciudat, dar întotdeauna sunt teancuri de salam în culise. Atât de multe că te întrebi dacă sunt mâncate toate. Văd asta doar în Germania. Mă întreb dacă din cauza asta toți germanii sunt mari.

(Cineva întreabă dacă mânâncă pâine în Germania) Singurul loc în care pot mânca pâine este Franța. Când m-am trezit în dimineața asta, deja trecusem granița în Germania...Dar vroiam să mânânc pâine...abia aștept anul viitor. E ceva de care mă bucur o dată pe an.

(Cineva întreabă unde doarme el în timpul turneului) În general, suntem tot timpul în autobuzul care merge. Dormim în autobuz. Stilul de viață e total asemănător cu o tabără de antrenament. Doar astăzi și mâine vom sta la un hotel în Cologne. Ei, e doar limitat la duminici ca aceasta. Nimic nu e deschis...

(Cineva întreabă cum e vremea) De când am ajuns aici, plouă ori de câte ori mergem undeva. Suspectez că este un om al ploii printre membrii YFC. Prevăd că este U:ZO sau TAKUMI.

(Cineva spune că e mândră că colegii ei au lăudat antrenamentul lui GACKT din ”Arashi ni Shiyagare”) Să-ți faci corpul puternic este baza bazelor pentru un bărbat. Dacă nu ai abilitatea fizică și mintală de a răspunde oricărei situații, cum îi poți proteja pe cei pe care-i iubești?

(Cineva întreabă de ochii și gâtul lui) Când am făcut aceea sesiune foto, unul din ochii mei era umflat. Eram GACKT, dragonul cu un singur ochi. Ei, peticile pentru ochi nu sunt rele. Te fac să înțelegi cât de importanți sunt ochii tăi. Trebuie să fi recunoscător chiar și pentru faptul că poți vedea.

(Cineva îl felicită pentru recordul de top 10 single-uri) Sincer, nu e ceva special pentru mine. Dar dacă este ceva de care fanii mei pot fi mândri, atunci sunt fericit. De acum încolo, voi continua să fac lucruri de care cei care mă urmăresc, care cred în mine, să fie mândri. Pentru că viața este scurtă. Așadar, ca să nu am nimic de regretat, voi fugi cât de departe pot.

(Urăști pâinea?) Iubesc croasantele până la moarte. Dar din cauză că le iubesc, am renunțat la ele. Este o promisiune făcută mie însumi.

(Am văzut avanpremiera pentru ”Tempest”, nu e limba ta puțin prea lungă) Ce!? Vrei să fii linsă?

(Ai reușit să vânezi femei drăguțe?) Asta este în rutina mea zilnică internă. Dar când am fost în Europa de data asta, mi s-a spus ceva de către o fată de acolo. Aparent, toate femeile europene cred că sunt complet homo. Ahahahaha. Ei, nu mă supăr dacă cred asta. Când am auzit, nu m-am putut opri din râs.

(...) Am găsit o plăcintă de mere foarte delicioasă astăzi. Am fost atât de fericit~~~~....

Ei, trebuie să plec. Ei, am să ies atunci. De acum încolo, voi studia puțin. Trebuie să revizuiesc și pentru concert. Să aveți cea mai bună zi cu cele mai luminoase zâmbete. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar nicăieri în această lume.” Asigurați-vă că nu uitați aceste cuvinte. Pe curând!!! Gata!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!