joi, 19 septembrie 2013

Twitter 18-19 mai 2011

Neața. Am reușit în cele din urmă să-mi fac puțin timp. Sunteți bine? Presupun că voi încerca să răspund tuturor...Chiar și așa, sunt multe...

(Cineva întreabă dacă a fost ocupat) Am fost ocupat cât pe ce să mor. Nu am putut să-mi fac timp liber, au fost atât de multe de făcut.

(Cineva întreabă dacă de obicei agață femei pe stradă) Da. Nu e nimic mai nepoliticos decât să vezi o femeie frumoasă și să nu o strigi, nu? Să fi drăguță sau frumoasă e un talent. Mai mult, ea este o persoană care face parte din destin, și dacă cred că nu am să o mai văd vreodată, cu siguranță am să o strig, nu? Să creăm o lume cu mai multă emoție în ea. Nu trăiești decât o singură dată.

Filmarea pentru dramă s-a terminat în sfârșit....Toată lumea zâmbește și lucrează din greu?

(Pentru ce sunt pozele nud? Pentru fanii DEARS perverși, desigur!) Nu am ce face...să-i spun unui pervers pervers. Lasă-mă să mă gândesc la asta.

(Acționezi chiar și în cazul unei iubiri neîmpărtășite?) Nu contează dacă este împărtășită sau nu. Să-ți comunici sentimentele e pe primul loc. Dacă este împărtășită, atunci e și mai bine. Ce e cel mai important este cum ajungi să le iubești. Să poți iubi este un lucru minunat. De ce nu începi prin a fi recunoscător că te poți îndrăgosti?

(E adevărat că vei cânta la festivalul Jazzin în Milan în iulie?) Nu, nu am auzit un raport definitiv.

(Cineva întreabă cum să-și păstreze pielea tânără ca a lui) Exerciții moderate și consistente, și o dietă echilibrată, și de asemenea sex uimitor. ”Farmecul” e de asemenea un nutrient important.

(Cineva spune că vechiul lui obicei de a-și atinge buza de jos când e jenat era drăguț) Încă mai am acel obicei. Îl fac des...

(Cineva spune că a râs la șosetele scurte pe care le poartă în http://bit.ly/eUkFZv) Urăsc imprimeul pe care șosetele lungi le lasă pe picioare când le dai jos. Partea cea mai urâtă e când ești gol și ai doar forma șosetelor rămasă. Asta e letal de negrozav. Dacă porți șosete scurte, le poți da jos repede și nu lasă urme. E o problemă de a fi prea grijuliu. La fel și cu dress-urile femeilor.

(Cineva spune că dacă ar fi făcut poze nud, ar inspira lumea să creadă că ar putea avea corpuri uimitoare prin muncă grea. Și ar fi ceva plăcut de privit) Participă âm UFC atunci. Cu siguranță să-l vezi live e mai bine, nu? Inima și corpul tău se simt mai bine când e real. Nu-i așa?

(Cineva spune că s-a îmbolnăvit de la stres și se întreabă dacă Gackt are o metodă de a trata acest lucru) Stresul depinde de tine. Dacă te gândești la el ca fiind energie, stresul poate fi o forță conductoare uimitoare. Dacă transformi stresul tău în energie pentru a te conecta la următorul tău lucru, decât să te oprești atunci când îl simți, conștiința ta se va întoarce să privească în exterior decât în interior. Dacă poți face asta, poți fi chiar recunoscător că simți aceea energie.

(”Farmec”....mi se spune de către toți că nu am ochi pentru parteneri, ce să fac?) Îmbunătățește-te.

(L-am întâlnit pe GACKT pentru prima dată în timp real) Întâlnit?....Ce sunt, Omul de Zăpadă Abominabil? (=literar Tsuchinoko, o bestie-șarpe ce se zvonește că există, asemeni lui Yeti, sau monstrul din Lochness)


Ei, mă duc să fac pregătiri. Să aveți o noapte minunată. ”Cele mai minunate zâmbete vor strânge cei mai minunați prieteni, și fericirea se va întoarce cu siguranță la tine.” Zâmbiți minunat. Ei atunci, adi-OS. Nu sunt un Tsuchinoko!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!