marți, 3 septembrie 2013

Twitter 26 martie 2011

(Cineva spune că nu poate vedea de pe telefon) Neața. M-am prăbușit puțin. Poți vedea și de pe telefon. Dacă dai la pagina în japoneză, de acolo găsești formularul de aplicare. http://gackt.com/language.html. Verifică.

(Cineva din Tochigi este singurul care vrea să participe) Am primit ”nu” din partea zonelor și prefecturilor distruse, cu multe victime. Am spus că poate ar trebui să o facem, dar se pare că sunt motive morale; desigur, înțeleg complet sentimentele celor doresc să participe. Am acceptat aceea decizie. Inimile persoanelor din zonele care nu pot participa sunt cu noi.

(Cineva întreabă dacă de pe calculator e singurul mod de a aplica, și înțelege greșit) Desigur că poți aplica și de pe calculator. Este un buton pentru formular pe pagina în japoneză.

(Cineva întreabă dacă pot participa singuri din moment ce prietenii lor au refuzat) Desigur că e posibil. O poți face singură. Chiar dacă sunt multe persoane, poți include doar 5 pe formular. Este un rost în a participa, așa că fă-o chiar dacă ești singură.

(Cineva din zona afectată îi mulțumește) De acum încolo, va fi un minte de lucruri și mai dificile pe care trebuie să le facem. De data aceasta, SYH va desfășura temporar strângerea de fonduri în Japonia pe 31 martie, dar asta nu înseamnă că se termină. După asta, ne vom schimba într-o formă ce se poate mișca mult mai ușor, mai flexibilă, pentru a oferi ceea ce e necesar.

(Altcineva care dorește să ajute) Mulțumesc. Să facem tot posibilul împreună să dăruim sentimentele noastre celor din zonele afectate. Să îi arătăm chiar și unei singure persoane dezinteresate că nu este problema altcuiva.

(Cineva întreabă dacă pot recomanda un loc pentru strângerea de fonduri prin completarea formularului) Poți aplica pentru o prefectură la care să participi în ziua respectivă. Desigur, cum regula e primul venit, primul servit, dacă avem mai multe persoane, asta este. Poți participa singur sau cu prietenii. În momentul de față, am cerut autorizație poliției pentru 123 de locuri. Vă rog să vă strânge-ți acolo. Vom anunșa locațiile astăzi.

 (...) Strângerea de fonduri din afară vă fi ținută până pe 3 aprilie. În Japonia se termină pe 31 martie. Pentru a evita fraudele și necazurile, Japonia va avea doar o zi de strângere de fonduri. Astfel un act moral nu poate fi transformat într-un gând rău doar prin cruzimea unei persoane. Deși ar fi fost bine dacă am fi făcut asta în fiecare zi.

(Cineva care nu poate participa s-a gândit să strângă donații ca să meargă undeva unde poate) Decât să mergi în Tokyo, fă așa cum ai spus. Sunt și multe lucruri care trebuie făcută de acum încolo. Încă avem multe de făcut. Va veni un timp în care vom avea nevoie de puterea voastră. Vă rog să vă pregătiți să acționați atunci. Mulțumesc.

       (Cineva din Kagashima vrea să ajute) Se ține în toate prefecturile mai puțin în cele afectate. De asemenea și Kagashima. Să dăm tot ce avem mai bun împreună. Sunt sigur că cu cât te îndepărtezi de zonele afectate, mai mulți oameni de acolo vor crede că e problema altcuiva. Se înșeală. Aceasta este o problemă a țării noastre. Nu a altcuiva. Strângerea de fonduri ce va avea loc pe străzi este pentru a face acel sentiment să ajungă măcar la încă o persoană.

(Cineva întreabă despre activitatea de peste hotare din partea unei prietene) Aplicațiile pentru activitatea de peste hotare vor începe astăzi. Vom strânge fonduri din afară până pe 3. Desigur, și în Italia. Spune-i prietenei tale că vom dărui cu toți sentimentele SYH împreună.

(Cineva întreabă dacă NON-DEARS pot participa) Nu este un eveniment al fan-club-ului, știi...? Mulți prieteni aprobă aceste activități și participă. De exemplu, mulți jucători sportivi, fotomodele și actorii pe care i-ai întâlnit în viața mea niciodată vor participa. Oricine poate participa, și este de dragul de a face ca sentimentele tuturor să ajungă în zonele distruse.

(Cineva întreabă cât la sută din banii donați sunt atribuiți cheltuielilor) Multe corporații au cooperat cu această activitate. Toți lucrează pe o bază de voluntariat. Întreaga sumă colectată va merge la Crucea Roșie. Au fost și persoane care au spus ”Atunci nu ar trebui să mergem direct la Crucea Roșie?” Asta este corect. Vă rog să mergeți la Crucea Roșie și să donați. Eu îi sprijin.

Mă întorc la lucru.

M-am întors pentru un minut. A fost reactualizat, așadar puteți vedea și aplica prin telefon. Încercați.

(Cineva întreabă dacă au fost lucruri necesare pentru bebeluși în bunurile pe care le-au distribuit) Desigur. Jumătate din cele 60 de tone pe care le-am livrat a fost apă, dar cealaltă jumătate a fost mâncare, scutece, lucruri sanitare, bomboane, benzină, etc. Am livrat cam tot din ceea ce era necesar. Mulți prieteni au cooperat cu noi.

(Cineva din zona unde a livrat el bunuri, Tagajo, îi mulțumește) Dacă am putut oferi tuturor un brânci în a da tot ce e mai bun, atunci sunt foarte fericit. Mulțumită și vouă. Ieri, l-am sunat pe primarul din Tagajo. I-am spus ”Decât către mine, te rog, îndreaptă-ți cuvintele către toți prietenii care au ajutat. Suntem cu voi de acum încolo.” Să dăm tot ce avem mai bun.

(Cineva livrează bunuri în zonele afectate) Oricum, ai grijă. Ceva s-ar putea întâmpla în zonă. Să încerci să ajungi la casa ta fără a-ți pierde spiritul e o parte din muncă. De asemenea, sunt multe vehicule opeaționale în zonele distruse, și JDSF. Este politicos din partea ta să acționezi într-un mod care nu-i va încurca. Ai grijă.

(Unde este formularul pentru persoanele de peste hotare?) Aplicațiile din afară se vor deschide de astăzi. Poți aplica de pe http://gackt.com/language.html pe paginile non-japoneze.

 Ei, mă întorc la lucru.

(Când vor fi anunțate locațiile și dacă se poate aplica după asta?) Locațiile vor anunțate astăzi la 2 după-amează. Desigur, încă mai este timp după asta. Verifică. Mulțumesc.

Acum SERIOS mă întorc la lucru!!!

La revedere.

(...) Sunt într-o pauză scurtă. Sunt obosit...procedura pentru prea multe aplicații nu a fost primul venit, primul servir, ci a fost o alegere la întâmplare. Se pare că am făcut o greșeală. Iertare.

(Ce faci în pauze?) În ultimul timp le iau astfel încât să mai arunc un ochi pe Twitter în timpul pauzelor. Pot vedea opiniile tuturor în timp real. Dar odată ce mă uit la calculator, nu mai este pauză deloc...ajung să mă gândesc că trebuie să răspund la întrebările tuturor. Uuuugh, e doar personalitatea mea. *suspin*

(Ce s-a întâmplat cu versiunea pentru din afară?) Vom reuși să o punem pe picioare în seara aceasta. Numărul de persoane care lucrează nu este suficient pentru actualizarea sistemului. Îmi pare rău. Vom continua să lucrăm din răsputeri până la miezul nopții, așadar mai așteptați puțin.

(...) A fost îngrozitor. Dar toți coordonatorii de evenimente care au fost în turnee cu mine au lucrat ca voluntari. Când i-am sunat, au spus ”Așteptam” și m-au atins imediat. Sunt recunoscăor pentru asta. Cu toți au spus ”Îl înțelegem pe GACKT-san mai bine decât oricine.”

(Cineva din Kagoshima vrea să ajute) Cu siguranță suntem departe, dar ne vom strânge cu aceeași voință și vom transmite tuturor aceeași emoție. Inimile noastre sunt împreună. Nu-i așa? Să dăm ce avem mai bun.

(...) Nu e nimic grozav. E disperare. Doar ne chinuim disperați. Un tip care ar fi fost cu adevărat grozav nu ar arăta ca mine. Sunt victime care se luptă cu disperare în zonele distruse, și prieteni care îi sprijină cu disperare. Eu doar mă chinui. Sunt multe lucruri pe care nu le pot face bine, și încă mă chinui și acum.

(Cineva vrea să știe locațiile exacte pentru strângerea de fonduri) Să anunțăm locații mult mai detaliate e doar să ceri mai multă confuzie, așa că vă vom spune pe 29 sau 30 martie. Mulțumesc.

Ei, mă întorc la lucru...mulțumesc tuturor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!