joi, 19 septembrie 2013

Twitter 11-14 mai 2011

Iau o pauză pentru puțin timp...am tot alergat încă de dimineață. Toată lumea dă ce are mai bun?

Presupun...voi răspunde tuturor acum....

Oh, așa e. Pozele SYH au fost postate. 
http://gackt.com/show_your_heart/photo_report/index.html Tot ceea ce a fost trimis a fost postat. Facem în așa fel încât să le postăm și pe cele care încă sosesc mai târziu. Verificați cu toți mesajele care au fost trimise din toată lumea. Nu suntem singuri. Suntem legați.

(Cineva întreabă dacă citește e-mail-urile pe care le primește la adresa de e-mail scrisă în profil) Așa e. Încerc să-mi citesc e-mail-urile în fiecare zi. Deși sunt atât de multe că nu pot răspunde la toate. În ultimii 16 ani.

(Cineva întreabă câte oferte primește pentru un serial și dacă el le alege) Să fiu sincer, nu sunt interesat de seriale, dar dacă un rol este amuzant sau interesant, am să fac o încercare. Dacă aș fi luat toate rolurile care mi s-au oferit, nu aș mai fi făcut muzică deloc, așadar mă gândesc întotdeauna la un nivel în care muzica e prioritară. Din moment ce studiul actoriei se leagă de interpretarea pe scenă.

(...) Este o vreme frumoasă acolo. Cald și umezeală.

(Cineva întreabă de unde își cumpără lentilele de contact) Cele pe care le folosesc sunt făcute la comandă. Mă gândesc să lansez propriile mele lentile de contact. Din moment ce sunt multe persoane care spun că le vor.

(Ești fericit dacă o fată sexy îți gătește pește și supă miso dimineața după?) Îmi place acel gol. Bărbații și femeile ar trebui să încerce să-și întreacă imaginea.

(Cineva spune că a fost la un concert, dar pentru că are 1,87 cm, toate fetele s-au plâns că nu vedeau și îl întreabă dacă nu ar trebui să mai vină) Ahahaha. Ar fi cam trist dacă nu ai mai veni din această cauză. Dacă ești atât de înalt, poți sta jos într-o sală de concerte și încă să vezi, și ar fi bine și într-un colț într-un club. Ei, posibil să fie și astfel de fete care vin să vadă. Vino la Otoko Matsuri, e doar pentru bărbați.

(Când ai devenit atât de bun la a spune lucruri care le fac pe fete să se îndrăgostească nebunește de tine?) Undeva sunt fete îndrăgostite nebunește de mine? Spune-mi. Le voi face să se topească data viitoare. Ahahaha.

Trebuie să plec acum. Să aveți o zi frumoasă, scumpilor. Cu toți să purtați cele mai bune zâmbete în noapte. Plec acum. ”Nu există lucru ca un zâmbet nenecesar în lumea asta.” Nu vă uitați zâmbetele. Ei atunci, adi-OS!!!

În sfârșit, întâlnirile s-au terminat....O pauză scurtă....Toată lumea e bine?...Din moment ce am făcut o călătorie completă peste hotare, sunt puțin obosit.

(...) Asta e ceea ce gândesc. Nu poți avea totul deodată. Ca și buzunarele din hainele tale, există o limită la cât de mult putem avea odată. Sunt momente când ca să pui ceva în buzunar, trebuie să arunci altceva. Trebuie să iei aceste decizii singură. Sunt multe lucruri pe care nu le poți recupera odată ce le-ai aruncat.

Din acest motiv, trebuie să iei responsabilitatea pentru aceste decizii singură, și să nu învinovățești pe alți. Să fi geloasă nu ajută. Dacă există ceva ce doar eu am, atunci ceilalți vor avea ceva ce eu nu am. Viața e o serie de decizii făcute cu responsabilitatea ta.

(Cineva îi trimite un videoclip cu un UFO care se vede în Shinjuku) Când am văzut unul pentru prima dată a fost când aveam 16 ani și am fost foarte șocat. Nu știam dacă eram în regulă după ce l-am văzut. Credeam pe atunci că oamenii cred în ceea ce vor ei să creadă. Nu am crezut în astfel de lucruri deloc până atunci și a fost un șoc.

(Cineva întreabă dacă preferă o doamnă așa cum se cuvine sau una sexy) ”Doamnă ziua și târfă noaptea”, când am auzit asta într-un film, m-am gândit că avea dreptate.

(Am văzut poza cu tine în Macao, ești ucigaș plătit?) Am...Am fost descoperit...

(Cineva întreabă unde e) Voi fi în Tokyo în curând, cred, dar până ieri am fost în Hong Kong și Macao să întâlnesc staff-ul SYH local, participând la interviuri și radio, și cerând asistență pentru Japonia de la guvern. Trebuie să cerem prietenilor din jurul lumii ajutorul pentru lunga recuperare.

(Care este secretul să nu îmbătrânești niciodată?) Îmbătrânesc. Nu e doar modul meu de a înfrunta bătrânețea diferit de al celorlalți? Toată lumea spune că urăște să îmbătrânească, dr cred că este un scop în a acumula ani. Tinerețea este o formă de șarm, dar șarmul construit peste ani este de departe mai rar și mai valoros decât cel al unui tânăr. Nu?

(Vreau ca GACKT să mă facă să mă topesc) Nu vei mai putea reveni la forma normală după, ești pregătită pentru asta?

(Care este sportul tău preferat, snowboarding-ul?) Îmi place prea mult, din moment ce am cumpărat un munte...Ei, mulțumită acestui lucru, am devenit destul de bun. Am devenit prieten și cu mulți profesioniști. Dacă îți place ceva și-l duci la limită, poți face orice.

(Am văzut noua poză de pe Underland. Lasă-mă să-ți masez pieptul!) Să ne masăm unul pe celălalt?

(Uchida Yuuya a lansat poze nud acum 2-3 ani; din moment ce Gackt spune că nu vrea să piardă în fața nimănui, ai vreun plan să lansezi poze nud?) Pentru ce?

(Deci luptele corp la corp sunt doar pentru femei (referindu-se la profilul lui vechi)) În pat.

(Cineva întreabă dacă va fi în Europa sau Japonia de ziua lui) Dacă sunt în Japonia, voi face ceva cu fanii mei ”DEARS”...Lasă-mă să mă gândesc....

(Vreau o prietenă, ce să fac?) Ieși afară și alege femei. Decide că nu ”vrei” una, ci să-ți ”faci” una și spune la 1000 de persoane. Dacă nu ai încrederea să spui uneia singure și să o alegi, nu vei avea nici încrederea de a fi respins de 1000 de ori, nu? Dacă acționezi, rezultatele vor urma sigur. Încearcă să le spui acest lucru la 1000 de persoane.


Ei, să mă întorc atunci?....Să aveți o noapte minunată. Dați tot ce e mai bun cu zâmbetele voastre luminoase. ”Nu există lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume.” Am cel mai bun zâmbet al meu acum. Cățelușii mei s-au întors acasă. Trebuie să le acord atenție. Ei atunci, adi-OS!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!