marți, 24 septembrie 2013

Twitter 31 iulie 2011

Neața. Este ”Bună seara” în Japonia, nu? Am aruncat o privire pe Twitter pentru prima dată după ceva timp. Am trecut granița Elveției și am intrat într-o parcare. Sunt obosit~~~~~ Presupun că am să încerc și am să răspund tuturor doar pentru puțin timp.

(Jotei Gai tocmai a apărut) Oh, e timpul pentru serial?...mai bine să nu întrerup.

(...) Ieri am avut probleme cu inundarea sălii. La început nu ne-am îngrijorat pentru că era înăuntru, dar imediat a fost o scurgere de apă în sală, și a fost inundație într-o clipită. Aproape că a trebuit să anulăm spectacolul. Cam acel gel de live a fost.

(Cineva întreabă cum e) Vocea încă nu mi-a revenit. Ei, trebuie să am KiAi. Pot face orice cu KiAi. Dacă cred că pot face orice, voi avea extra spirit ca să fac acel orice. Dacă am asta, membrii trupei și staff-ului nu vor deveni nerăbdători. Așa funcționează. Chiar dacă devi nerăbdător, nu poți face nimic în legătură cu asta, nu? Trebuie să râzi în astfel de momente.

(Gaku-niisan! Prietenul meu e de același sex cu mine, dar nu pot fi fizic aproape de el sau să-l sărut...ce ar trebui să fac?) Ei, lasă lucrurile să decurgă. Sunt multe forme de iubire. Alege calea în care crezi. Este un echilibru constant între libertate și responsabilitate. Dacă înțelegi asta, tot ce mai rămâne e propriul tău consimțământ, nu?

(Cineva întreabă câți din ”GACKT”-ți de pe facebook sunt cu adevărat el) Am unul. Este GACKT CAMUI. Dar mă întreb dacă ar trebui să-l fac oficial. Sunt mulți imitatori. Nu-ți poți da seama care e cel real, nu? L-am făcut acum mult timp, dar nu m-am atins de el. E posibil să fac ceva cu el acum. Plănuiesc să fac unul și pentru YFC.

(Cineva se bucură că spectacolul din Spania nu a fost anulat și a auzit că a fost sălbatic) Turneul european este interesant. Toată lumea își dă jos lengeria și o aruncă pe scenă. Acest obicei este și în Japonia, dar este mai excitant aici. Sunt muți băieți și fete care se dezbracă.

(Shinya-san mânâncă întotdeauna așa?) Shin-chan nu și-a făcut antrenamentul de mâncare în ultimul timp așa că a slăbit. Trebuie să-l fac să mânânce mai mult.

(...) Întâmplările și necazurile sunt cele mai bune lucruri afrodiziace din viață. Este viață pentru că aceste lucruri se întâmplă. Așa funcționează.

(Și Shin-chan face antrenament strict?) În fiecare zi, fără greș, mânâncă la antrenament.

(Diamond Yukai te-a pus pe lista celebrităților pe care el nu le place să apară la TV) Am văzut multe mesaje despre asta. Nu înțeleg...

(Ce naționalitate de femei se îndrăgostesc de tine?) Naționalitatea este irelevantă, nu? Pentru că există doar ”bărbați” și ”femei” în lume. Tu te îndrăgostești alegându-ți partenerul după naționalitate? Nu. Când te îndrăgostești, sufletele voastre sunt atrase unul de celălalt. Nu-i așa?

(Cineva spune că reclamele pentru festivalul Kenshin sunt minunate) Roagă-te să ajung înapoi în siguranță. Sper ca vocea mea să-și revină. Abia aștept să vă văd pe toți în Joetsu pe 20 și 21 august.

(G-GACKT-san...sunt o mare fană!) Mulțumesc.

(...) Cu toți o să le dăm jos!!!

(Ce faci cu lenjeria odată ce-ți este aruncată? O iei acasă în secret cumva?) Urăsc lenjeria. Urăsc să văd femeiile în ea cel mai mult din toate. Vreau ca femeile să meargă mândre fără. Japonezii sunt prea spălați pe creier de reclamele cu lenjerie. Ca și cum ”ele își vor scade valoarea dacă nu poartă un sutien”. Dezbrăcat e cel mai bine.

(Nu mă pot gândi la lenjeria folosită și aruncată către tine decât ca fiind o formă de hărțuire) Este laudă pentru artistul de pe scenă. Și un apel ”culcă-te cu mine”. Ei vor să transmită cât de fericiți sunt. E în ordine pentru că e plin de iubire. Îmi place.

(Se pare că Daimond Yukai are pică pe el pentru că i-a spus Yukai-kun, în ciuda faptului că e mai tânăr și are o carieră scurtă) Ahahahaha. Ce naiba. Asta e gluma lui, o glumă. Yukai-kin nu este un astfel de bărbat îngust.

(Știai că Heechul de la ”Super Junior” a spus că GACKT e preferatul lui?) Cine? Care?

(Cineva îl întreabă în ce ar vrea să se reîncarneze) Poate aș...fi iar GACKT~~~.....S-ar putea.

(Apropo de YOSHIKI, este vreo șansă ca S.K.I.N. să fie iar activ?) Ahahahaha. Întreabă-l pe YOSHIKI.
               
(Ei, asta este Diamond Yukai pentru tine) Oi!! Nu vorbi așa despre oameni. Nu ți-ar plăcea dacă erai tu, nu?

(Ca răspuns la ceea ce spunea GACKT că toată trupa le dă jos, cineva spune ”Sunt din tribul Dezbrăcaților”) Și eu. Sunt GACKT, căpetenia tribului Dezbrăcaților~~~. Am să încerc să țip asta pe scenă data viitoare.

(Dar nu sunt sânii lăsați urâți? Mi se spune asta des) Lăsarea sânilor nu e o problemă de lenjerie. Pielea lăsată este o problemă cauzată de celulele care nu mai sunt capabile să susțină. Dacă există deficiență de colagen, care este făcut din vitamina C, în celule, vor începe să se întindă. Această întindere nu afectează doar pieptul, dar toate organele interne se vor scufunda. E ceva de care trebuie să fii conștientă.

(Bikini și lenjeria arată la fel, deci urăști să te uiți la fetele de la festivalul costumelor de baie?) Ei atunci, toată lumea să le dea jos și să le învârtă. Va fi cel mai bun live.

(E adevărat că fetele străine sunt mai păroase decât fetele din Japonia?) Ei, depinde de persoană.

Trebuie să plec. Ei atunci, plecăm către Germania. Tot ne va lua ceva timp să ajungem la Munich. Treceți prin ziua de astăzi cu KiAi. Cu cele mai luminoase zâmbete ale voastre. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume.”, nu uitați. Mâine va fi difuzarea live Nico Nico. Uitați-vă la YFC pe Nico!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!