sâmbătă, 21 septembrie 2013

Twitter 28 iunie 2011

Bună seara. Înregistrările încă continuă. Chiar acum suntem în mijlocul înregistrării părții lui JON. Sunt în mijlocul unei febre de 39 de grade. Ahahahaha. Deși mâine avem de filmat o emisiune....Serios, e o problemă, acest corp al meu. Voi putea să cânt mâine?...Of. Vă voi răspunde din inimă.

Totuși, sunt o tonă....

(E în ordine dacă fetele devin ”ero-teroriste”?) Grăbește-te și devin-o una. Va fi o lume minunată.

(Ești bine? Nu mai răspunde și odihnește-te) Din păcate, nu pot încă dormi. Nu până ce nu terminăm de înregistrat.

(Cineva întreabă dacă e bolnav încă de la difuzarea conferinței) Tot timpul....a fost o lună de răceală. Mă bucur că se întâmplă înainte de turneu. Serios.

(Sunt în mijlocul unei partide de amor) Și scrii pe Twitter???? Asta cere abilitate...sau ar trebui să spun, mă așteptam la așa ceva...am să încerc data viitoare.

(Cum cântă JON? Rap? Engleză? O pereche de voci obișnuită?) Asta înseamnă să aștepți un concert nu? Sună potrivit de bine. Încercăm ceva nou. E destul de ok. Sau ar trebui să spun că e grozav!!!!

(Sunt fericită că îl interpretezi  pe Dante în ”SKET DANCE”! Pot să visez la el?) Ești atât de fericită? Acel personaj este drăguț și arată și bine. Era un videoclip cu el pe Youtube de fapt, a fost postat foarte repede. http://tco/ff95NiW

(Este Pokota cu tine?) Mai ieșim din când în când. E ca un frate mai mic drăguț. Ca o familie.

(A fost o fată din Italia la TV spunând că te place. Cât de departe vei merge în jurul lumii, transformând femeile în prizonierele tale?) Întreaga lume. Ahahaha. Presupun că voi merge cât de departe voi putea.
               
(Cineva întreabă dacă se tunde singur) Mă tund singur cu o pereche de oglinzi în sens opus. Uneori alunec și țip ”AAAAAGH”.

(Cineva întreabă dacă GACKT e stângaci sau dacă pur și simplu folosește mâna care îi vine mai ușor) Nu m-am gândit niciodată...sunt ambidextru așa că habar nu am care e stânga și care e dreapta. Mai degrabă, mă enervez când nu pot face ceva cu stânga și pot face cu dreapta. Ah....uneori, când fac snowboarding, uit pe ce parte sunt sunt....cam așa ceva.

(Cineva spune că crede că Jennifer Love Hewitt e drăguță destul cât să-l impresioneze chiar și pe GACKT și întreabă dacă a văzut-o) Cu siguranță e o fată drăguță. Îmi amintesc că am văzut-o acum mult timp în ”Sister Act” și m-am gândit că a fost incredibil de drăguță. A apărut în multe emisiuni americane în ultimul timp...cum se chema...nu îmi amintesc dar a fost interesant.

(Cineva îi face un compliment referitor la ”Paranoid Doll”) Aceea melodie e plină de părți unde nu poți face pauze, așa că am fost enorm de emoționat. E din cauză că de obicei scrii o melodie cu multe pauze considerând cum ar cânta-o o persoană, dar această melodie a fost scrisă fără a se gândi la cineva să o cânte. E o melodie amuzantă de ascultat, și dureroasă de cântat. Încearcă.

Încă sunt amețit. Mă întorc acum. JON o să se supere. Încă continuă, înregistrarea. Rezistă pentru mine, acest corp al meu. Pe de altă parte, să aveți o noapte uimitoare. Și așteptați noile melodii. Sunt grozave. Pentru că YFC e destul de sălbatică. Ei, am plecat!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!