sâmbătă, 21 iulie 2012

Gackt - info dvd/vhs/pb 2008 - 2011


2008:

21 mai - 天翔る龍の如く(Amakakeru ryu no gotoku)
            Lansare DVD a documentarului ce conține imagini din culise în timpul filmărilor pentru drama ”Fuurin Kazan”. DVD-ul este împărțit în 7 capitole, fiecare concentrându-se pe diferite aspecte ale lui rolului său  Kenshin: de ce a fost ales el pentru rolul respectiv, relația sa cu Ogata Ken, punctele de vedere despre viață și moarte ale lui Gackt și Kenshin, propria disciplină și expresia artistică. Printre aceste capitole mai apar interviuri cu Gackt și diferite persoane din echipă, cum ar fi directorul, scenograful și Ogata Ken, și multe scene cu Gackt filmând ca Kenshin. Sunt și imagini cu Gackt vizitând Kasugayama și Rinsen-ji, templul din Niigata unde Kenshin a studiat și unde rămășițele sale sunt îngropate. De asemenea sunt imagini și de la festivalul Uesugi Kenshin ținut în 2007.
            DVD-ul include subtitrări în engleză, chineză și koreană. Versiunea doar pentru Dears a venit cu o copertă de mărimea A4, incluzând și un album foto de 24 și cărți de vedere.

24 decembrie – Platinum Box ~IX~ (Doar pentru Dears)
            A nouă lansare a seriei ”Platinum Box”. Versiunea doar pentru Dears a fost lansată pe 24 decembrie, iar versiunea normală mai târziu, pe 14 ianuarie 2009. Include un DVD în care Gackt prezintă Camui Gakuen, ”școala” la care el e președinte. Ca parte din Camui Gakuen, Gackt și GacktJob se îmbracă în uniforme de liceu și merg într-o călătorie la Yokohama unde au jucat multe jocuri (similar cu călătoria de anul trecut, unde erau elevi de gimnaziu). Opririle făcute de a lungul călătoriei includ un restaurant chinezesc, muzeul cabalin din Japonia, și Hakkejima Sea Paradise din Yokohama. Ca de obicei, cel care pierde jocul trebuie să suporte o pedeapsă. La sfârșitul călătoriei, trec prin rezultatele unui chestionar în care fanii au catalogat fiecare membru conform descrierii cea mai bune făcute de fiecare. Gackt pierde, și încă odată trebuie să îndure un masaj la picioare dureros”
            Au introdus ideea de Camui Gakuen Gakuensai, turneul live din 2009 – 2010. DVD-ul include și imagini cu Gackt și You mergând la Kobe să viziteze câștigătorul unui concurs de desen. Această lansare are o copertă albă de piele, în stil ”biblie”, și a inclus un set de cărți ”Gackt’s Health and Beauty”. 44 de cărți cu imaginea lui Gackt și 44 de cărti corespunzătoare imaginilor cu câte un citat de la el privind aspectele sănătății și frumuseții. Versiunea doar pentru Dears a inclus 2 cărți extra.
 2009:

24 decembrie - Platinum Box ~X~ (Doar pentru Dears)
           A zecea lansare a seriei "Platinum Box". Versiunea pentru Dears a fost lansată pe 24 decembrie, iar ediția normală a venit mai târziu, pe 13 ianuarie 2010. Din nou, Camui Gakuen megre într-o călătorie unde iar joacă jocuri, și suportă pedepse. Această lansare are coperta albă, în stil ”biblie”.

2010:

8 mai -  ~Yellow Fried Chicken's~ Otoko Matsuri
          Lansare DVD a unui concert la care au venit doar bărbați.
          - ZAN 
          - Dybukk 
          - Nine Spiral 
          - Speed Master 
          - Lu:Na 
          - Kimi ga Matteiru Kara 
          - Mind Forest 
          - White Eyes 
          - Justified 
          - Jesus 
          - Flower 
          - Kagero
          - Uncontrol (remix) 
          - Ending (Todokanai remix)

24 decembrie - Platinum Box ~XI~ (Doar pentru Dears)
       A unsprezecea lansare a seriei ”Platinum Box”.Versiunea pentru Dears a fost lansată pe 24 decembrie, iar cea normală abia pe 19 ianuarie 2011. Se păstrează ideea de călătorie și jocuri. Coperta este de culoare maro-roșiatică, în stil ”biblie”.

2011:

2 februarie -  Yellow Fried Chickenz Kirameki Otokojuku -Danjo Konyoku Mizugi Matsuri
             Lansare DVD a ultimului concert avut de trupa Yellow Fried Chickenz. Fanii au venit în costume de baie. DVD-ul este valabil în trei ediții diferite: ediție limitată, ediție normală și ediție exclusivă. Ediția limitată are 2 DVD-uri: unul cu publicul și unul standard, împreună cu un prezervativ magnum YFC. Ediția normală conține un DVD cu publicul și un set de stickere. Ediția specială vine cu un DVD cu publicul și cu un tricou de staff.
            Fanii care au oricare 2 ediții din cele 3, primesc o aplicație pe care o completează pentru a primi un cadou original. 
            - ZAN 
            - Dybbuk 
            - Nine Spiral 
            - Speed Master 
            - Lu:Na 
            - Kimi ga Matte Iru Kara
            - Mind Forest 
            - The Next Decade 
            - Vanilla 
            - EVER 
            - Justified 
            - Jesus 
            - Flower 
            - Kagero 
            - UNCONTROL (♂狂喜乱舞edition♂) 
            - Koakuma Heaven (♀美濡戯edition♀) 
            - Todokanai remix



20 aprilie - The Graffiti ~Attack of the "Yellow Fried Chickenz" in Europe~ I Love You All
           Lansare DVD ce conține un documentar cu subtitrare în engleză. Bonusul constă într-un comentariu audio făcut de Gackt și doi membrii din ”Duel Jewel” asupra documentarului, care din păcate nu poate fi înțeles de cei care nu vorbesc japoneza. După o introducere haioasă, documentarul îl urmărește pe Gackt și GacktJob prin tot turneul european, începând din Londra până în Bochum. 

 24 decembrie - Platinum Box ~XII~ (Doar pentru Dears)
           A douăsprezecea lansare a seriei ”Platinum Box”. Versiunea pentru Dears a fost lansată pe 24 decembrie, iar cea normală pe 25 ianuarie 2012. Ediția pentru Dears include și o cutiuță pentru cercei specială. De data această merg într-o călătorie în munți, unde se dau cu snowboard-ul și schiurile, dar vor și găti și juca jocuri. Coperta este de culoare neagră, în stil ”biblie”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!