duminică, 15 iulie 2012

Gackt - info single 2006 - 2008


2006:
25 ianuarie – REDEMPTION (maxi single w/dvd)
                Al 24-lea single. Ediția limitată  include un dvd cu videoclipul ”REDEMPTION”. ”REDEMPTION” este melodia principală pentru jocul ”Dirge of Cerberus – Final Fantasy VII” pentru Play Station 2. Melodia în plus ”LONGING” a fost folosită în joc de asemenea. Include și versiunile instrumentale ale ambelor melodii.
-          REDEMPTION
-          LONGING
-          REDEMPTION – instrumental
-          LONGING – instrumental

1 martie – Love Letter (maxi single)
                Al 25-lea single, și al 25-lea hit în top 10. ”Love Letter” este melodia principală a anime-ului "Kidou Senshi Z Gundam III~Hoshi no Kodo wa Ai (機動戦士Zガンダム III~星の鼓動は愛)". A fost folosită și în reclama Takano Yuri Beauty Clinic din 2006, în care Gackt a apărut împreună cu Ryoko Yonekura. Melodia în plus este ”Dybbuk”, care a apărut prima dată pe albumul ”Crescent”. Include și versiunile instruentale ale ambelor melodii.
-          Love Letter
-          Dybbuk
-          Love Letter – instrumental
-          Dybbuk – instrumental

13 decembrie - 12月のLove song (CD single box set)
                Această lansare a fost o colecție specială a tuturor versiunilor melodiei ”Juunigatsu no Love Song”, incluzând versiunile în japoneză, chineză, koreană și engleză. Versurile de la versiunea în engleză ”December Love Song” au fost rescrise iar melodia reînregistrată. Versiunile în chineză și koreană au fost de asemenea reînregistrate. Cutia conținea o lumânare aromată, un set de cărți poștale cu coperțile CD-urilor în folie argintie și aurită.
-          12月のLove song
-          December Love
-           十二月的情歌
-          12, 어느 사랑노래
-          December Love Song 한국어〉
-          12月のLove song  (+ cor)
-          December Love (+ cor)
-          十二月的情歌(+ cor)
-          2, 어느 사랑노래(+ cor)

2007:
7 februarie -  野に咲く花のように [No ni Saku Hana no You Ni] (maxi single w/dvd)
                Al 26-lea single. Această melodie a fost scrisă pentru absolvenții din liceul Maiko din prefectura Hyogo după ce Gackt a primit o scrisoare de la un student de acolo. A cântat-o pentru prima dată la ceremonia lor de absolvire pe 28 februarie 2006, și deși nu avea planuri să lanseze melodia, s-a decis să o lanseze un an mai târziu datorită cererii fanilor. Ediția limitată conține și un dvd cu videoclipul melodiei, care a avut fragmente din ceremonie, și  note muzicale. Melodia a fost folosită pentru show-ul TV ”みんなのうた” (Minna no Uta). Include și versiunile instrumentale și la pian.
-          野に咲く花のように [No ni saku hana no you ni]
-          野に咲く花のように [No ni saku hana no you ni] - minna no uta
-          野に咲く花のように [No ni saku hana no you ni] - Pf. Style
-          野に咲く花のように [No ni saku hana no you ni] - instrumental
-          野に咲く花のように [No ni saku hana no you ni] - Pf. Solo


20 iunie - RETURNER~闇の終焉~ [RETURNER~yami no shuuen~] (ediție limitată/maxi single)
                Al 27-lea single. ”RETURNER~闇の終焉~” (RETURNER~yami no shuuen~) a fost scrisă cu imaginea dramei NHK Taiga「風林火山」[Fuurin Kazan]. A fost folosită și ca melodie principală pentru lansarea filmului japonez ”The Prestige”. Single-ul include și versiunile live a melodiilor ”Cube” și ”Birdcage”, care au fost înregistrate în timpul turneului Gackt Training Days 2006 Drug Party.
                Ediția limitată include videoclipul pentru ”RETURNER~闇の終焉~” și a a avut o copertă diferită.
-          RETURNER~闇の終焉~ (RETURNER~yami no shuuen~)
-          Cube (versiune live)
-          Birdcage (versiune live)
-          RETURNER~闇の終焉~ (RETURNER~yami no shuuen~) – instrumental



2008:
3 decembrie – Jesus
                Al 28-lea single. Un an și jumătate a trecut între ultimul său single și ”Jesus”, care a fost lansat înaintea începerii turneului ”Requiem et Reminiscence II 2008 – 2009”. ”Jesus” a marcat începutul mișcării sale din povestea ”R&R II”, fundalul pe care l-a explicat în detaliu pe Gackt.com prin ”Raportul lui Asakura”.
                Single-ul include o versiune R&R II a melodiei ”Sayonara”, și la fel de bine și versiunile instrumentale ale ambelor melodii. Ediția limitată ”Dears” a venit cu un DVD ce conținea PV-ul ”Jesus”. Coperta pentru versiunea ”Dears” a fost diferită, cu fața unui bărbat de aproape. E același bărbat care apare în PV, care se chinuie mult timp să apase pe trăgaci pentru a se sinucide (și care mai mult e un personaj despre care aflăm în ”Raportul lui Asakura”).
-          Jesus
-          Sayonara (versiune R&R II)
-          Jesus – instrumental
-          Sayonara (versiune R&R II) – instrumental

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!