miercuri, 29 aprilie 2015

Interviu - Best Actor vol. 6 2009

De data aceasta, Masahiro Inoue a lansat ca CD melodia folosită ca tematică de luptă în ”Kamen Rider Decade”, ”Ride the Wind”. Ca persoană cu mai multă experiență (mentor), Gackt, care sunt gândurile tale sincere.

Gackt (G): Așa este. Trebuie să exerseze mai mult.

Inoue (I): Aaargh!! (râde)

Ar trebui să pună mai mult suflet?

G: Nu, cred că dacă vorbim despre a pune suflet, a făcut asta deja. Nu este asta... De exemplu, chiar dacă te gândești ”Îmi place această persoană”, nu poți transmite sentimentul că îi placi. Nu este pentru că ai sentimentul de a-i plăcea atât de puternic, atât de mult că îl poți transmite. Ceea ce este important este prezentarea la limită a abilității tale. Nu este vorba doar de cât de mult sentiment ai, ci de cât de mult poți transmite acel sentiment lumii din afară. Așadar este ideea că dacă pui încercând să transmiți acele sentimente de mai sus, clarificând ”Ce vreau să transmit?”, vei obține primul pas ca artist. Poate că dacă înțelegi asta, vei putea să continui să faci ceea ce te-ai gândit ca actor și cântăreț.

I: De acord. Așa este. Am încercat din răsputeri să cânt, și am fost atent aici. Sunt multe lucruri  pe care nu le înțelegi până nu încerci.

G: Pentru că totul este de acum înainte, nu? Ce este important este la ceea ce te gândești când interpretezi, în acest moment, acum, la ce te gândești când cânți, la ce te gândești când stai pe scenă. Cred că sunt multe persoane care cred că dacă te pricepi să cânți, poți fi un vocalist. Sunt multe persoane în lume care se pricep la a cânta. A interpreta e la fel. Totuși, nu este atât de simplu pe cât spun că toți pot fi de primă clasă, nu?

I: Așa este.

G: De exemplu, e ca și cum ai spune că un magazin care vinde mâncare delicioasă cu siguranță va deveni popular. În primul rând, dacă fac afaceri prin a servi mâncare, ar trebui să fie în mod natural delicioasă, nu? Și dacă mâncarea este bună, cu siguranță nu înseamnă că nu contează ce fel de decor este, nu contează ce fel de muzică este în magazin, nu contează ce fel de atitudine are staff-ul. Nu contează cât de delicioasă este mâncarea la un magazin de ramen, dacă bătrânul îți aduce supa cu degetul său în ea, nu ai de gând să te superi?

I: Hahahahaha.

Să fii bun la a cânta este de așteptat. Mai mult, dacă țintești mai sus de asta, tot ce are legătura cu melodia este important.

G: În mod natural, ar trebui să țintești spre a fi capabil, dar nu este bine dacă nu te concentrezi pe lucrurile de dinainte de asta. Așadar totul este o prezentare. Chiar și interviul pe care îl fac acum este o metodă de a-mi transmite gândurile către lume. Programele TV sunt la fel. Cred că devine o apropiere. În interior, sunt persoane care, datorită poziției, nu au nevoie să apară la TV, nu au nevoie de media. Dar asta este din cauză că este un stil pe care îl fac la limită.

Decizia de a nu apărea este de asemenea o metodă.

G: Corect. Ca interpret, mai mult decât să apari pe scenă, totul este legat de prezentarea sa. Dacă acoperirea media este punctul tău slab, nu trebuie să folosești aceea metodă. Dacă acesta este stilul lor, cu siguranță nu este o decizie greșită. Alți interpreți au fiecare propriul mod de a face lucrurile, așa cum eu îl am pe al meu. Și mă gândesc de acum încolo, că și el își va găsi modul lui. În timp ce are diverse experiențe. Din motivul acesta, ar trebui să încerce să facă lucruri diferite acum.

I: Da. Am intenția de a ”Am să încerc asta acum”. Până acum, când încercam sporturile, fără a forța sau a fixa ceva de la început, am decis să încerc să schimb pentru moment, și făcând asta, am învățat multe lucruri pe care le-am înțeles și am ajuns să le aplic practic. De acum încolo vreau să aplic cuvintele lui Gackt cu atenție, și să merg înainte hotărât făcând orice și totul.

Chiar ai un simț de respect pentru Gackt, care poate vorbi pe înțeles despre ”prezentare”.

I: Da. Deja este manualul meu de instrucțiuni. Vreau să-l citesc iar și iar.

G: Despre ce vorbești? (râde)

De obicei îl consulți?

I: Nu, nu îl consult...nu este că nu, dar (râde). Este o consultare dar nu este o consultare.

Însemnând?

I: Nu îl consult cu lucruri ca ”Ce ar trebui să fac după asta?, și nu vreau. Nu este asta, dar gânduri ca ”Nu vreau să mă opresc aici, vreau să fug la infinit”, le ascultă pentru mine.

Înțeleg. Cu siguranță, vrei să fii egalul lui Gackt ca bărbat?

I: Să fiu egalul lui ar putea fi greu, dar cred că am să încerc fără a spune că este imposibil! (râde)

Nu există un asemenea lucru ca imposibilul, nu?

G: Desigur, cred că este o legătură. Și eu am avut asemenea legături înainte. Viața mea de până la 19 ani a fost una plictisitoare, doar de existență. Distructivă, excluzionistă, într-adevăr o viață ca o minge de lucruri negative. Dar am întâlnit o anumită persoană când aveam 19 ani, și acela a devenit punctul meu de răscruce. Eu însuși m-am simțit dezgustat de modul meu de a trăi de până atunci, și cred că am vrut să găsesc un mod diferit de a trăi. Pe atunci mi s-a spus asta de către acea persoană ”Să înaintezi în timpul care trece astfel, este asta viața pe care vrei să o trăiești? Sau este viața pe care vrei să o trăiești simțind că este interesantă și amuzantă? Care este mai bună?” Aceea persoană m-a învățat multe lucruri, dar acesta a fost cel mai mare. A lăsat un ecou în inima mea. Și de atunci, cred că viața mea a început în cele din urmă. Așadar, vreau să dau câte un brânci persoanelor care încearcă din greu. Pentru că și eu am fost așa.

I: Și, primind un brânci de la Gackt, și eu vreau să fiu capabil să dau câte un brânci înainte cuiva.

G: Așa este. Este o cursă de ștafetă. În cele din urmă, amândoi am putea fi astfel, dar într-o zi vom muri. Dar chiar dacă corpul meu, fizic, dispare, cred că gândurile și convingerile mele pot fi date mai departe. Dându-le astfel mai departe, cred că pot trăi pentru totdeauna. Atunci cred că viața mea are un sens.
Chiar și seriile Kamen Rider sunt un spectacol despre a continua să trăiești în succesiune.

I: Recent, copii mi-au trimis scrisori spunându-mi ”Vreau să fiu puternic ca Tsukasa”. Vreau ca acei copii să continue să-și urmeze visele. Așadar Kamen Rider și eu, amândoi încercăm din greu să fim o astfel de existență.

Acele sentimente sunt probabil legate de maturizare, nu? Gackt, tu vrei să crești și mai mult?

G: Desigur!

Oamenii speră că-ți vei întinde lumea de acum încolo, nu-i așa.

G: Eu, pentru că am mulți fani care cred în mine, vreau să continui să le arăt speranțe și vise. Nu vreau să-i trădez. Să stau în fața oamenilor și să-mi arăt spatele, cred că asta este.

I: Vreau să ajung unde este Gackt. Chiar dacă modul meu de a face asta este diferit, vreau să o fac cu o noblețe ca a lui Gackt. Într-o zi cu siguranță am să-l prind din urmă, am să-l depășesc...nu, am să fiu el!

G: Abia aștept.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!