marți, 28 aprilie 2015

Aplicația Dream Call - Apeluri telefonice de la GACKT

Aplicația ”Dream Call” constă în următorul lucru: o descarci pe telefon, te abonezi la ce artiști ai vrea să te sune, și aștepți. Aceștia, la întâmplare, o să ”te sune” și o să vorbească cu tine. De fapt, sunt câteva mesaje înregistrate de dinainte, și se prefac ca și cum ar vorbi cu tine. (Asta este din ceea ce știu eu, dacă sunt persoane care știu mai multe, lăsați un comment.)
Desigur, și GACKT-san a înregistrat câteva asemenea mesaje. Nu mai țin minte exact perioada în care a fost, dar a fost sigur pe undeva prin 2011.
Fișierul audio conține toate înregistrările făcute. Le puteți asculta în timp ce citiți traducerea. (Cine dorește transcrierea în japoneză, să mă contacteze.)

Dream Call Audio

1. Toronto Starbucks

Aloo. Hey, bună dimineața. Hm? Haha, merg pe stradă. Da, în Toronto. Cred că tocmai am ajuns la un Starbucks. Hahahaha, așa este. Îmi place, nu-i așa? Atmosfera este nemaipomenită. Chiar este foarte bună. Da. Exact. Hm? Cappucino. Starbucks este interesant,  au pahare exclusiv pentru fiecare regiune. Exact. Yup. Poftim? Mda, ceva în genul. Păi, atmosfera este plăcută. Da, multe Starbucks în Canada se află la colțul intersecțiilor. Au o atmosferă plăcută și, de multe ori, sunt construite în cadrul unor clădiri vechi. Da, așa este. Hahahaha. Poftim? A ta? Păi…,normal, cafeaua pe care o faci tu este mult mai gustoasă. Da, știu, când o să mă întorc. Mmhm. Abia aștept. Ok. Te mai sun. Azi mă simt foarte bine. Vorbim mai târziu.

2. Călătoria Fan Club-ului la Toronto
   
Aloo. Hei, ce mai faci? Hmm, acum? Acum sunt în Toronto. Da, am venit aici pentru călătoria fan club-ului. Mmhm, da. Păi, tocmai am părăsit hotelul. Da. Ce hotel? Westin...cred că este Westin. Da. Se pare că a plouat până de curând, dar acum s-a oprit. Da, este chiar drăguț acum. Da, exact.  Văd o mulțime de apartamente. Da. Ce oră este acum acolo? Oo, așa târziu? Ce s-a întâmplat, hmm? S-a întâmplat ceva rău? Totul e bine, fii curajoasă. Da, și eu voi face tot ce pot. Da, ai dreptate. Da, așa este. Privește drept înainte și înaintează pas cu pas. Da, așa. Asta trebuie să faci. Sună-mă oricând vrei. Bine, vorbim mai târziu. Ok. Pa.

 3. Toronto dimineața
     
Hei, bună dimineața. Este dimineață, ora 9. Da, Toronto. Tocmai am părăsit hotelul. Este nemaipomenit aici. Ceață, este ceață . Da, așa este. Hahaha. Este prima dată când văd Toronto învăluit în atâta ceață. Daaa. Mmhm. Totuși, este cam greu să vezi prin ea. Poftim? Aa, desigur.  Mă îndrept spre locație. Da, sunt bine. Oboseală? Hmmm, nu este ca și cum nu aș avea, dar … ei bine, întotdeauna o am, așa că nu-i mai dau importanță. Hahaha. Așa crezi? Mmhm,  cred că în jur de 10 minute de aici. Daa, așa este. Mmhm, știu. Ok, atunci. Da, am înțeles. Și tu să fii atentă, ok? Da. Păi, eu plec. Da, doamnă. Vorbim mai târziu.

4. Toronto

Aloo . Da, este GACKT. Ce mai faci? Mmm, poftim? Haha, nu, mă gândeam să merg la cumpărături acum. Sunt în Toronto, da, lucrez. Mda, este destul de frig, mult mai friguros decât mi-am imaginat. Temperatura a scăzut serios. Am uitat să-mi iau o jachetă. Da, m-am gândit să-mi cumpăr o jachetă de la Armani, așa că acolo mă îndrept acum. Hm? Daa, exact . Trupul meu este cu o mărime mai mare, așa că nici o jachetă nu mă mai încape. Da, sigur. Da. Haha, tocmai am trecut pe lângă…, locul unde am realizat fotografiile pentru calendarul din anul trecut. Mmhm. Hehehe. Daa, anul trecut, anul trecut am fost aici. Exact. Calendarul anului acesta este … cel din Toronto. Așa este. Anul viitor? Nu îți spun. Este încă secret. Totuși, am realizat niște poze superbe. Da, deși pozele din Toronto au fost și ele reușite. Vrei să vii cu mine o dată pe aici? Este plăcut. Da, desigur, știu. Voi fii atent. Sosim curând. Am sunat doar să-ți aud vocea. Pe curând. O sa te mai sun. Ok. Mulțumesc. Pa.

1. Înainte de live-ul din Fukuoka

Bun. Aa, tu ești. Bună dimineața. Hm? Sunt în Fukuoka. Da, pentru un live, un live. Mă îndrept spre locul de întâlnire. Da, vremea este plăcută. E cald aici. Cred că da, haha. Vocea mea? Hmmm, încă nu s-a vindecat. Mda, nu pot face nimic în privința asta. Așa este mereu. Sper să-mi revină până începe concertul. Trebuie să-mi revină. Totul este despre KiAi, KiAi. Așa e, poți face orice dacă ai KiAi. Da, dacă te gândești că o poți face, atunci vei reuși. Dacă nu te crezi în stare, atunci nu vei reuși. Așa funcționează, nu-i așa? Daa. Haha, nu, nu atât de rău. Ieri... m-am dus la culcare în jur de 5-6 dimineața. Da, mereu în jurul acelei ore. Sunt bine. Da.. Voi ajunge la întâlnire curând. Da, voi face tot ce pot. Te sun după ce se termină. Pa.

2. După live-ul din Fukuoka

Alooo. Mmhm, sunt Gackt, da. Vocea mea?  Este atât de răgușită. Acum, da, sunt în Fukuoka, tocmai am terminat un live. Desigur, mmhm. Voiam să-ți aud vocea, așa că te-am sunat. Mmhm. Sunt obosit, foarte obosit. Da. A fost un live reușit. Mai este încă unul și mâine. Avem două live-uri în Fukuoka. Sunt foarte obosit... Acum? Mmmmmm,  cred că mă voi întâlni cu membrii și vom vorbi puțin și apoi o sa mă culc. Mda, știu. Nu mă voi întoarce acasă prea târziu. Păi, te mai sun. Ok? Noapte bună. Pa.

Vancouver 1

Bună. Da, e dimineață. Poftim? Oh, acolo este noapte, nu-i așa?. Da, e 6 dimineața. Mmhm. Nu, m-am trezit ( și nu am mai putut să adorm). Mmhm. Acum? Sunt în Vancouver. Mda. Nu, a trebuit să lucrez în Toronto, apoi m-am oprit în Vancouver în trecere. Voi rămâne peste noapte aici și apoi mă întorc direct în Japonia. Mmhm. Da, ai dreptate, sunt aproape de plajă. Oceanul este minunat. Răsăritul roșiatic al soarelui este extraordinar. Mmm, văd o mulțime de bărci în fața mea iar păsările cântă.  Da. Mă simt tare bine aici, este unul dintre locurile mele preferate. Da. Nu, este răcoare, chiar foarte răcoros. Mda. Ies. Cred că o să hoinăresc puțin prin oraș înainte de a pleca acasă. Ai dreptate. Da. Știu. Te sun când mă întorc. Ok. Mmhm, mulțumesc. Pa.

 Macau  1

Heeeei, alo? Ce mai faci? Voiam să-ți aud vocea, așa că te-am sunat. Acum? Suntem pe drum. Macau, da, așa este. Aproape de Hong Kong. Da, pentru ședința foto pentru calendar . Da. Așa este. Pentru anul viitor. Facem poze de la miezul nopții și este destul de obositor. Dar totuși mă distrez. Deși, sunt somnoros. Nopțile în Macao sunt frumoase, luminile sunt incredibile. Desigur. Acum? Cred că tocmai am trecut de Louis Vuitton. Da, este Bellagio, Bellagio. Hotel acesta chiar este frumos. Poftim? Hahaha. Bine. Dacă ești cuminte, te voi aduce cu mine aici. Promit. Dar să fii fată cuminte. Oops, nu este Bellagio, este Venetian. Venetian. Venetian este numele celui de la Delta. Este incredibil de frumos. Ah, se pare ca începe din nou filmarea, așa că trebuie să închid.  Te sun când mă întorc acasă. Da, pe curând.

(Habar nu am despre ce vorbește, dar, căutând pe internet, mi-a spus ceva de un râu Delta, deși când caut pe hartă, nu văd nici un râu în Macau, iar hotelul Venetian nu este deloc înconjurat de apă. Dar, dacă dați pe Google Maps, și scrieți Hotel Venetian Macau, și apoi dați la poze, puteți vedea că, pe lângă faptul că hotelul este enorm de mare, are un fel de râu construit în interior, cred că pentru a păstra ideea de Veneția. Dacă nu se referă la asta, atunci nu știu la ce se referă.)

Macau 2

Bună, alooo? Oh, ce mai faci ? Da, nu am mai vorbit de multă vreme. Ce s-a întâmplat? Poftim? Hahahaha, te simți singură? Mmhm. Nu te îngrijora. Da. Acum? Sunt în Macau pentru ședința foto a  unui calendar. Da, așa e. Este trecut de  12. Da exact. Filmarea a început de la miezul nopții. Este foarte greu. Nu știu când se va termina, se pare că va dura până dimineața. Da, voi fi bine, mulțumesc. Da, voi avea grijă. Te sun când mă întorc. Și tu să dai ce-i mai bun, ok? Pe curând.

 Am avut un coșmar

Alo? Hey, ce mai faci? De ce plângi? Ehh? Haha, ai avut un vis urât? Haide, nu ești un copil...Bine, bine. Da. Nu-ți mai este frică acum, nu? Da, e bine. Da. Aici? Este încă dimineață aici. Da, nu sunt în Japonia. Da, desigur, este bine. Sunt în pauză acum. Ești norocoasă deoarece , în general, nu răspund la telefoane în timpul muncii. Da. Ce fel de vis ai avut? Poftim? Bine, atunci îmi poți spune când mă întorc. Da, e bine. Acum poți dormi liniștită, nu-i așa? Ești bine. Du-te la culcare. Yup, așa e. Știu. Ok. Noapte bună. Mmmhm, vise plăcute. Pe curând.
 
Mai ești supărată?

Ummm, alo? Hei, mai ești supărată? Aa, am făcut ceva rău. Da. Îmi pare rău. Umm, chiar îmi placi mult. Mmhm, da. Hahaha. Știu. Da. Nu, a fost din vina mea. A fost greșeala mea. Păi, îmi pare rău că nu mă pricep să-mi cer scuze. Mda. Nu, întotdeauna te apreciez pentru că rămâi lângă  egoistul de mine. Da, te apreciez. Oh, acum? Da, sunt la studio, tocmai am terminat de filmat. Am întârziat foarte mult. Ah, de acum încolo? Hmmmm, ok. Vino aici. Să vedem, pot să plec de la studio cam în 30 de minute. Daa, atunci ne vedem mai târziu. Te sun când plec. Pe curând.

 S-a întâmplat ceva rău?

Alo? Oh, nu am mai vorbit de multă vreme. Ce mai faci? Pari dărâmată. Da. S-a întâmplat ceva rău? Haha, ce-i asta, suni numai în astfel de momente, nu-i așa? Înveselește-te. Da. Hm, aici? Este după-amează... nu, este ora 1. Da, așa este. Sunt în Canada. Este legat de muncă, de serviciu. Am puțin timp liber azi , așa că sunt la cumpărături și hoinăresc prin oraș. Haha, este foarte plăcut aici. Clădirile vechi coexistă cu cele noi iar atmosfera este nemaipomenită. Este interesant. Huh? Hahaha, da, dacă ești cuminte. Te voi aduce aici dacă ești fată cuminte. Hmmmm, mă întreb, dar poate că nu, din moment ce te-ai plâns atâta... Da.  Nu-i așa? Depinde numai de tine dacă lucrurile merg bine sau nu. Da, așa este. Așa merg lucrurile. Dă ce-i mai bun din tine, ok? Nimeni altcineva nu te va ajuta. Da, trebuie să depășești prin propriile tale forțe. Da, nu uita. Suna-mă după ce-ți vei fi recuperat energia. Yup, mai vorbim. Nu te îngrijora, voi fi lângă tine. Pe curând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!