vineri, 10 iunie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 55 (Iubire)


55.僕のファンは幸せだよ。
僕にかかわるスタッフがこんなにもみんなのことを愛しているから。
ほかのアーティストではあり得ないことだよ。
Fanii mei sunt norocoși, pentru că sunt atât de iubiți de tot staff-ul alături de care lucrez.
Asta nu este posibil cu alți artiști.

Motivul pentru care pot spune asta este din cauză că știu că staff-ul meu simte puterea iubirii ce o port pentru fanii mei.
Oricând creez artă sau o scenă live, ader în întregime la politica mea ”Pentru fanii mei, mai presus decât orice altceva”. Asta este simțită de către staff. Această putere ajunge nu doar la staff-ul care lucrează direct cu mine, ci și la staff-ul de la locațiile concertelor, staff-ul care pune pe piață și vinde bunurile, staff-ul de la securitate, și chiar și tot staff-ul de pe margine.
Nivelul nostru de comunicare inimă-la-inimă este complet diferit de cel al altor artiști. De asemenea, toate acestea sunt transmise tuturor fanilor, creând sentimentul de legătură și solidaritate care nu poate fi experimentat în concertele altor artiști.
Eu și staff-ul meu chiar ne-am dedicat viețile în ultimii 10 ani, și de aceea fanii încă mă urmăresc, permițându-mi totodată să continui astfel.
Când merg la concertele altor artiști, chiar simt că fanii mei strălucesc atât de puternic. Arată fericiți. Asta este evident odată ce ați venit să-mi vedeți concertul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!