luni, 6 iunie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 50 (Iubire)


50.根拠なしに信じていられる方が楽だし優位でいられる。
そこに理由を付けると不安は解消されない。
Dacă puteți crede fără motive, vă va fi ușor și puteți înainta.
Dacă atașați motive (la ceea ce credeți), nu se vor termina grijile voastre.

Fericite sunt persoanele care se pot bucura de viața romantică prin a le da prioritate propriilor circumstanțe fără a fi influențate de cele ale partenerilor. Și dacă chiar se pot opri din a-și plăcea partenerii, pot trece la următoarea relație imediat, spunând ”Ei bine”.
Își știu sentimentele proprii foarte clar. Ele pot spune clar ”Nu te plac”. Indiferent de cât de mult vă iubește partenerul, nu puteți sta cu el/ea dacă nu vă mai place, nu? Este de asemenea nepoliticos față de partenerul vostru.
Asta este ceea ce multe persoane nu înțeleg. Deși nu vă place de el/ea atât de mult, pentru că el/ea vă place, spuneți ”Este în ordine, presupun”. Dar acesta este începutul nefericirii. Sunt multe astfel de persoane. Ar trebui să fie într-o viață romantică fericită. Prin a fi fericit, mă refer la a vă concentra pe sentimentele voastre și să continuați să le duceți la un nivel cu o atitudine norocoasă. Aceasta este fericirea. Nu multe persoane chiar fac asta.
Oamenii care își spun opiniile fără vreo grijă par foarte fericiți oricărei persoane. Par de asemenea și puternici. Pentru că opiniile din jurul lor nu-i afectează, oamenii din jurul lor se vor opri eventual din a le spune ceva. Ei nu vor să audă lucruri  de genul ”Nu ar trebui să te întâlnești cu persoana aceea” sau ”Știi, făcea asta”. De ce? Pentru că atacul nimănui funcționează la ei. Atacurile verbale nu funcționează pe un ”scut ce nu aude de rău”. Prietenii se atacă unul pe celălalt fără a realiza. Sunt ca aricii de mare. Pentru că sunt prieteni, se adună, dar doare, pentru că sunt arici de mare. Dar ei nu realizează de ce doare. Pentru ei însuși sunt arici de mare. (râde) O grămadă de arici de mare nu realizează că sunt arici de mare ce se rănesc unul pe celălalt. Asta este.
Puteți fi afectați de cuvintele oamenilor considerabil. Chiar dacă sunt prietenii voștri, ar putea să vă jefuiască de voi înșivă dacă lăsați jos garda. Ar trebui să ne cunoaștem propria lungime a țepilor. Deși, este foarte greu să faceți asta, pentru că sunteți un arici de mare și prietenii voștri la fel. Să realizați că sunteți un arici de mare ar fi un șoc de o viață întreagă. (râde) E ca o poveste a unei lumi fără oglinzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!