luni, 29 aprilie 2013

Interviu~Newsmaker - capitolul III - februarie 2006

Capitolul 3
50 de întrebări și ședința foto
Ediție specială RNM

A trecut ceva timp de ultima dată când Gackt a apărut pe coperta RNM. Tematica acestei ședințe foto se concentrează pe ”viață și moarte” și este legată profund de lumea muzicii lui Gackt. Am ales un sentiment de aristrocrație/nobilime pentru ședința foto și am cerut o schimbare completă de la ținuta obișnuită la un costum formal. Gackt a dat impresia unei figurine sclipitoare când a intrat în studio-ul foto după ce i-a fost prins părul și și-a schimbat hainele, Ca de obicei, ne-a privit pe rând și a dat mâna cu noi, spunând ”Yoroshiku ne”. (Este o formă de salutare atunci când începi să lucrezi sau ceri o favoare de la cineva) Și ședința foto a început.

Pentru a crea atmosfera necesară pentru această ședință foto, am decis să adăugăm efecte pe calculator. Puteți vedea din imagini că nu sunt clădiri și nici măcar fum pentru a crea efectul. (De ținut minte că argintăria și canapeaua sunt reale.) Gackt a avut doar instrucțiuni dificile de la domnul K., editorul și cameramanul, pentru a lucra, cum ar fi ”Este un hol în spatele tău deși nu e acolo” sau ”Acum suntem într-o cameră în stil western”, dar a capturat bine privirea. Pentru ședința foto de pe canapea, el însuși a sugerat ”Nu e mai bine dacă țin o țigară?”. Și s-a pregătit imediat o țigară ca recuzită. Imaginea lui Gackt fumând într-o atmosferă ușor deprimantă este prea frapantă!!

Și concentrarea pe acest articol, interviul cu toate cuvintele-cheie care privește la ”Gackt cel prezent”, s-a ținut în același timp cu ședința foto. În timpul intervalelor dintre schimbările de pe platou și verificarea luminilor, Gackt a răspuns cu ușurință la întrebările pe care scriitorul, domnul T, îi le-a pus fără milă. O parte memorabilă a fost când Gackt a băut ”Joa” în timpul unei pauze. (”Joa” este o băutură cu calciu pentru copii. Posibil să nu fie doar pentru copii, dar imaginea lui Gackt bând dintr-o cutiuță de suc enorm de mică....trebuie să fie memorabilă.)

Ședința foto s-a terminat mai devreme decât ne-am așteptat, probabil pentru că ne concentram cu toți din greu. Și desigur, la sfârșit, Gackt a dat mâna cu staff-ul pe rând iar, spunând ”Arigato ne.” (Mulțumesc). Abia aștept următorul interviu cu el!


Chestionar

1. Dacă ar fi să exprimi într-o culoare sentimentele pe care le-ai avut când te-ai trezit dimineața asta, care ar fi?
G: Probabil că albastru.

2. Care este primul lucru pe care-l faci după ce te trezești?
G: Mă culc înapoi, cred. (râde) ”Lasă-mă să dorm astăzi.” (râde)

3. Câte ore ai dormit?
G: Cred că am reușit să dorm trei ore.

4. Mic-dejun?
G: Suc de legume.

5. Punctul principal al coordonării de astăzi.
G: Hainele mele obișnuite? Am purtat haine largi în timpul turneului, așa că am ales o jachetă și o pereche de pantaloni de piele pentru a-mi reveni.

6. Pe ce ai cheltuit cel mai mult recent?
G: Am cumpărat o jachetă în timpul turneului, parțial pentru a scăpa de stres. Este una din plăcerile turneului. Pentru că nu am cumpărat nimic anul acesta, am cumpărat o jachetă de piele în mijlocul turneului. Cred că am cheltuit cinci, șase milioane de yeni. (ambi șocați)

7. Ținuta preferată pentru iarnă?
G: Jacheta de piele pe care am cumpărat-o din Kagoshima. Este din piele de cal, dar prețul și materialul la atingere sunt bune, așa că am cumpărat-o. Este scumpă. (zâmbește)

8. De ce ai fost obsedat în 2005?
G: Aruncarea la țintă, cred. Nu am făcut asta niciodată și am început doar la începutul turneului. Chiar acum....sunt la nivelul B. Cred că sunt la același nivel cu a unui jucător profesionist.

9. Zi-mi titlul unei cărți care ți-a plăcut în 2005.
G: 五分後の世界” de 村上龍. Mi-a fost recomandată de cineva, spunând că este bună.

10. Zi-mi titlul unui film care ți-a plăcut în 2005.
G: 今、会いにゆきます” (Să fiu cu tine) A fost grozav. Am plâns. Și apoi mi-am amintit că cei doi s-au căsătorit în cele din urmă. (râde) (actorii din film s-au căsătorit ulterior) După ce m-am uitat la asta, mi-am spus că ORANGE RANGE (trupa care a cântat melodia principală pentru film) va deveni cu siguranță popular. (râd împreună)

11. Zi-mi o melodie care ți-a plăcut în 2005.
G: Nu este nici una.

12. Zi-mi o mâncare care ți-a plăcut în 2005.
G: Ah, sukiyaki-ul pe care l-am mâncat în Fukuoka! A fost delicios….

13. Zi-mi o manga care ți-a plăcut în 2005.
G: “太陽の黙示録” by かわぐちかいじ. Îmi plac gândurile lor despre capitalismul și comunismul Chinei, și felul în care văd Asia. Este foarte similar cu viziunea lumii pe care o am în minte. Sunt multe lucruri în carte cu care eram de acord în timp ce le citeam.

14. Numește un anime care ți-a plăcut în 2005.
G: Probabil ハウルの動く城”(Castelul umblător a lui Howl)

15. Numește un site care ți-a plăcut în 2005.
G: Nu este nici unul.

16. În ultimul timp, au fost vești rele extreme de șocante?
G: Nu știu, sunt prea multe ca să le număr.

17. Vreo veste care te-a făcut fericit recent?
G: O prietenă a născut luna aceasta. M-a întrebat dacă vreau să fiu naș.

18. Iarna a sosit. Vreun plan să mergi la snowboarding?
G: Desigur!

19. Vreo pârtie pe care ai vrea să o încerci?
G: Gassan dacă sunt în Japonia. Sau Gunma. Dacă sunt peste hotare, mi-ar plăcea să merg în Elveția.

20. Apropo, vreun plan de a merge la snowboarding cu HYDE?
G: Nu sunt prea sigur. Mi-ar plăcea să mergem dacă ne permit programele noastre. Dar albilitățile mele de snowboading s-au îmbunătățit. Mă întreb dacă HYDE reușește să țină pasul. (râd împreună)

21. Spune-mi la ce să fiu atent la un afiș?
G: Mișcare ușoară a imaginii, sentimentul existenței. Și unul cu un echilibru bun. Cât despre culoare, mie îmi place alb.

22. Ce îți oferă căldură în timpul iernii?
G: Pielea umană.

23. Un mod plăcut de a petrece Crăciunul pe care ți-ar plăcea să-l încerci măcar o dată.
G: O petrecere unde se bea în Iad. (râde) Nu am luxul de a petrece timp cu fete de Crăciun.

24. Cum crezi că va fi Anul tău Nou?
G: Petrecere unde se bea în Iad. (râde)

25. Cum îți place să fie gătit zouni?
G: Nu mânânc zouni.

26. Ce limbă intenționezi să o stăpânești bine acum?
G: În ultimul timp îmi revizuiesc chineza și koreeana. Citesc alternativ cărți de gramatică în fiecare zi.

27. Un sfat pentru cineva care vrea să învețe o nouă limbă!
G: Probabil să își facă prieteni nativi? Un mod mai rapid ar fi să-și găsească o prietenă sau un prieten. Poți învăța mai repede dacă găsești o prietenă/un prieten.

28. Ce înseamnă pianul pentru tine?
G: Mă întreb ce este...chiar și acum încă ezit înainte de a începe să cânt. Este un instrument plin de amintiri și traume, cred. Este plin cu traumele mele. De asta este o anumită ezitare când trebuie să cânt.

29. Un pianist favorit? Te rog spune-mi!
G: Nici unul care trăiește. Îmi place Rachmaninoff, și Debussy.

30. Ce CD clasic ai ascultat cel mai mult în ultimul timp?
G: Mă întreb care ar fi. Ascult multe suite la pian. Nu ascult așa numitele trio-uri sau suite(diferite de cele menționate anterior). Ar fi între orchestră și pian. Chopin are suite, nu? Cel mai mult le ascult pe acestea. Cred că ”Etude Tristesse” și ”Revolutionary Etude” sunt minunate, pentru că îmi plac melodiile triste ale lui Chopin foarte mult. Vreau să le cânt, dar abilitățile mele nu mai sunt destul de bune pentru a cânta pentru alți.

31. Vreo piesă de pian pe care o poți cânta și are efect la fete?
G: Nu este nici una! Cu siguranță nici una. Pentru că este spontan, și cânți ceea ce simți în acel moment. Dar pentru că eu cânt rar pentru alți, are o semnificație specială atunci când o fac. Nu cânt pentru a seduce, înțelegi, voi cânta la pian doar pentru cineva special.

32. Perioada de timp în care faci muzica.
G: Nu este. Nu este fixă.

33. Munca pe care îți place cel mai mult să o faci și pe care o urăști cel mai mult să o faci în înregistrare?
G: Urăsc pre-producția. Îmi place să înregistrez tobele. Este comfortant să mă uit la ele. Într-adevăr, ritmul nu va fi bun dacă nu facem tobele bine, din moment ce este baza. Cred că înregistarea tobelor este importantă. Toba și bass-ul sunt importante.

34. Îți scrii versurile pe calculator? Sau de mână?
G: De mână. Le scriu de mână și după asta le scriu la calculator.

35: Ai vreun caiet special pe care îți scrii versurile?
G: Nu un caiet în special, ci stilourile. De asta îmi pregătesc multe stilouri diferite. Îmi aleg stiloul după starea mea. Folosesc și o varietate de culori. Roșu, verde, etc. De obicei folosesc pixuri. Colecționez multe pixuri și stilouri și le folosesc după starea mea de spirit.

36. Cea mai atractivă trăsătură a ta?
G:Clavicula....?

37. Vreun complex?
G: Picioarele mele scurte.

38. Mașina de vis?
G: Birdcage.

39. Ce drum cu mașina ai recomanda cuplurilor?
G: Hmmm, Rokkou este bun. (Se referă la muntele Rokkou, o zonă muntoasă din prefectura Hyogo, orașul Kobe) Cred că cel mai bine ar fi zona din spate a muntelui. Ceea ce vreau să spun prin spatele muntelui este partea care nu se vede deloc. Nu este la fel de popular, dar peisajul este frumos.

40. Te rog, povestește-mi  de un vis pe care l-ai avut recent.
G: Că compania prietenului meu a dat faliment. (râde)

41. Ce visai să devii când aveai zece ani?
G: Mă întreb ce era. Eram destul de pesimist când aveam zece ani, așa că plănuiam să distrug Pământul. Serios, eram foarte pornit împotriva ființelor umane. Mă gândeam că existența oamenilor este un lucru de care această lume nu avea nevoie. Totuși m-am schimbat mult de atunci.

42. Modul în care îți realizezi visul.
G: O voință puternică, cred. Și apoi acțiune.

43. Modul ideal de a muri.
G: Va fi grozav dacă pot muri zâmbind.

44. Ce țintești să faci ca entertainer?
G: Asta ar fi să îi împing pe alți de la spate. Oricine poate eclipsa viața unei persoane. Chiar și în filmele triste, dacă nu putem lăsa cealaltă persoană să aibă voința de a face un pas spre viitor, existența noastră nu are nici un sens. Dacă este să spun ”oh, este grozav” sau ”oh, asta este trist sau dureros”, oricine o poate face. Cred că ceea ce pot eu face este să-i fac pe alți să facă un pas înainte. Din acest motiv creez cât de mult pot un loc unde fanii pot comunica cu mine. Îmi pot trimite mesaje prin pagina mea oficială și vocea tuturor poate ajunge la mine. Primesc cam două mii de email-uri într-o zi. Desigur, le citesc pe toate zilnic. Nu pot răspunde la toate, dar răspund când văd un email interesant. Sunt și momente când sunt încurajat de aceste email-uri. Îmi dau puterea de a trăi. Nu toate lucrurile pe care le facem vor fi răsplătite, dar chiar și așa, dacă sunt momente în care mă pot gândi ”Sunt fericit că fac asta” atunci acestea sunt momente cu adevărat fericite.

45. Ce crezi că ai fost în viața ta anterioară?
G: Probabil drac. Probabil ceva ce nu a fost uman.

46. Sincer, ce fel de persoană va deveni mireasa ta?
G: Cea care va deveni mireasa mea.....este probabil cineva cu un zâmbet frumos.

47. Cuvântul-cheie pentru 2005?
G: ”Dacă nu pot face asta, mă retrag.”

48. Un cuvânt pentru tine că ai terminat anul 2005.
G: Ai lucrat din greu.

49. Cuvânt-cheie pentru 2006?
G: Un pas de acum încolo. Un mare pas. Pentru a-mi găsi locul în Asia ca ”cel care dedicat unirii tuturor asiaticilor.

50. Ce dorești lumii pentru anul 2006?
G: Hmm, să poată crea un viitor strălucitor copiilor. Pentru asta voi face tot ce îmi stă în putință.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!