vineri, 27 septembrie 2013

Twitter 4 septembrie 2011

Neața~~~~Astăzi sunt iar epuizat și m-am trezit la 4 dimineața....chiar e o problemă. Cât e ceasul acum acolo? Presupun că am să răspund puțin. Sper că Twitter merge bine astăzi...

(De ce ai nevoie să fi popular ca artist?) Sentimentul de a nu renunța la visele tale. Nu este limitat doar pentru artiști. Este totul. În tot este sentimentul de a nu renunța.

(Cineva spune că e emoționat să-l vadă 2 zile la rând) Nu am să o fac pentru mult timp. Pentru că trebuie să mă pregătesc pentru antrenament.

(Tatăl meu spune că te-ai schimbat de când apari în drama Taiga, ce crezi?) Așa e...L-am întâlnit pe Ogata Ken și gândurile mele legate de actorie s-au schimbat. Am început să vreau să duc și actoria la limitele sale. Pentru că el m-a învățat multe, vreau să-mi lărgesc cunoștințele pe care le-am primit de la el și să mă duc cât de departe pot.

(Când cumperi o casă, ce îi spui agentului imobiliar?) Dă-mi asta.

(SEX!) Ahahahaha. Ce naiba? Cuvântul acela cu siguranță are un impact.

(Cineva comentează referitor la Festivalul Kenshin și la mesajul său către regiunea Tohoku) Dacă simt că este un rost să vin în următorul an, atunci cred că voi veni. Să transmiți un mesaj multor persoane prin Festival este și el necesar. Festivalurile sunt pentru amuzament, dar în acel festival sunt diferite semnificații profunde. Trebuie să le transmit și pe acestea.

(Cineva spune că a văzut trupa YFC la A-Nation și e interesat de ei ca grup) E grozav. Poți sări la pagina YFC de pe pagina mea, așa că aruncă o privire. Membrii trupei YFC sunt persoane destul de interesante și individual. E amuzant. Sunt bărbați buni cu KiAi în ei.

(Cineva spune că din moment ce face mai multe poze astăzi, ar trebui să doarmă mai mult, pentru pielea lui) Par a fi atât de capabil ca bărbat?

(Cineva spune că îi se pare că Shinya a slăbit) SERIOS??? Trebuie să-l fac să se antreneze pentru a lua în greutate. Am să mă asigur că voi cumpăra mult unt și gem în Canada, ca să le iau cu mine. Antrenamentul lui Shin-chan va fi dur...

(Cineva întreabă dacă o să-și vopesească părul negru iar) Am să-l schimb înapoi în puțin timp. Nici părul negru nu e rău. Îmi place mai mult decât te așteptai.

(Cineva întreabă ce înseamnă YOU pentru el) Suntem frați, frați. De exemplu, chiar și când suntem pe muchie, el înțelege sensul acestui lucru și mă lasă să înaintez cu lucrurile. Dar în loc să se atingă de lucrurile care mă irită unul câte unul, mă supraveghează în timp ce mă calmez. E un moment în care pot simți bunătatea lui.

(Cineva întreabă dacă membrii YFC încă se antrenează în dojo-ul lui când nu e el acolo) Se antrenează toți. Nu contează dacă sunt acolo sau nu. Ce este important este propria lor voință. Din neatenție,  am scris greșit Ogata Ken. Ce se întâmplă cu tastatura asta????

(Cineva întreabă dacă bătrâna doamnă e bine) Bunica mea? E bine. Bine și se bucură de cei 102 ani.

(Cineva întreabă ce crede despre femeile care sunt mai înalte decât el) Iubesc femeile înalte. Se simte bine când mergem împreună. Totul are propriul său avantaj, nu-i așa?

(Cineva întreabă dacă scrie la fel de repede pe un iphone) Sunt fără speranță cu un iphone. Folosesc un calculator. Sunt un amator care tastează. Deși stâlcesc conversația în kanji mult. Iartă-mă.

(Cineva întreabă ce ar face GACKT dacă ar avea o ”întâlnire destin” cu persoană de sex opus) Dacă ai timp să întrebi asta, mergi și declară-ți sentimentele acum. Dar ce e soarta? De ce ai timp să eziți? Nu mai poți recuepera timpul. Viitorul e ceva ce clădești singur. Chiar dacă aștepți, nimic nu se va schimba. Nu-i așa?

(Altcineva crede că GACKT scrie prea repede) Ar trebui să le citești mai încet mai târziu. Nu e nevoie să te grăbești. Doar că mesajele tuturor curg pe ecranul meu ca o cascadă și dacă merg încet, dispar.

(Cineva spune că a auzit că funcțiile iphone-ului nu sunt create pentru japonezi) Sunt japonez totuși...

(Cineva întreabă dacă plănuiește să meargă la Kogoshima în turneu) Vreau să merg. Kogoshima e un loc de care sunt interesat. Să merg să mă plimb în timpul meu privat~~~~? Aș merge pentru o noapte. Așa e, să mergem. Spune-mi unde sunt locurile interesante și grozave. Vom lua mâncare mai târziu.

(Să mă refer la mine ca ”watashi” sau ”uchi”? (ambele înseamnă ”eu”)) Îmi place ”uchi”~~ Este o expresie pe care o poți folosi doar în japoneză.

(Cineva întreabă cum să preseze o fată să fie pregătită) Pregătită?? Dacă vrei doar să te culci cu o femeie, du-te în cartierul bordelurilor. Dacă vrei cu adevărat să faci dragoste cu ea, nu e timp să eziți. Spune-i fetei pe care o placi ce simți. Nu contează dacă e pricepută sau nu. Doar spune-i mai întâi. Începe de acolo. Dacă eșuează, nu renunța.

 (Cineva citează răspunsul despre fetele înalte și spune că totuși e dur cu fete grase) Nu, nu sunt dur cu fetele grase. Sunt dur doar cu persoane care nu pot avea grijă de ele însăși.

(Cineva întreabă dacă GACKT chiar e nepriceput la ceva) Sunt nepriceput la multe lucruri. Dar viața e interesantă pentru că sunt lucruri la care nu ești bun. E interesant să provoci acele lucruri, nu? O persoană care e bună la tot ar fi plictisitoare. Este acel ceva ce face viața amuzantă.

(Cineva întreabă dacă GACKT are vreun prieten în Hollywood) Sunt prieten cu Demi și Ashton, etc. Devin prieten cu persoanele alături de care particip în film.

(Cineva întreabă ce crede de pronumele japonez ”atai”) Dacă spui asta, ce zici de ”ate”? E mai sexy.

(Cineva întreabă în câte țări a fost) Sunt deja peste 50. E posibil să fie 100...nu am numărat niciodată așa că nu știu.

Nu e bine...nu se mai încarcă cum trebuie. Probabil că server-ul e plin. Ei atunci, am să plec. Să aveți o noapte minunată. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume”. Nu uitați. Ei atunci, Adi-OS!!!

Twitter 3 septembrie 2011

Neaț----a. E noapte acolo?...Și în Toronto e frig astăzi, trebuie să plec în curând, dar presupun că vă voi răspunde tuturor pentru prima dată după mult timp doar pentru puțin timp...v-am făcut să așteptați...

(@mosoproject promovează apelul Moso GACKT (apelul fantezie) pentru aplicația Iphone-ului lor) Apelul Moso a început în sfârșit huh~ În fiecare zi, apelul Moso va fi încărcat în diferite locuri, așadar cred că veți putea să vă bucurați de el și sper că veți face cu toți o încercare. E o aplicație destul de interesantă. E grozavă. Aruncați o privire. http://t.co/09.nf5t

(Cineva spune că are multe piercing-uri în ureche, dar sunt atât de rotunde, astfel încât să nu se agațe de lucruri și nu doare) Întotdeauna țip ”AUUUGH!!!!!” atunci când se prind lucruri de urechea mea. Deși m-am obișnuit în ultimul timp...Să simt durere în mod normal e un alt fel de antrenament...

(Cineva spune că a ascultat apelul Moso, și se întreabă dacă așa vorbește în realitate la un telefon sau la un concert) Vorbesc așa cum vorbesc de obicei. Deși, din moment ce e posibil să nu poți înțelege ceea ce spun. Doar râzi și iartă-mă. Visează mult și bucură-te de el. E posibil să urmeze și unele apeluri sexy...

(Cineva întreabă dacă mesajul său ajunge la el și să o înveselească) Ajunge. Nu știu dacă te pot înveseli sau nu, dar întotdeauna vreau să le dau oamenilor curaj. Oricum, dacă ții capul sus și zâmbești, vor fi persoane care îți vor răspunde. Un lanț de zâmbete. Încearcă.

(Cineva întreabă dacă DEARS ar putea vinde o pernă de mărime naturală a lui GACKT) Astea sunt valabile doar în timpul turneelor. Vino la un concert. Mergi acasă îmbrățișând o pernă. Ahahaha.

(Cineva spune că e fan de când era la gimnaziu, și crede că e cel mai frumos artist masculin din lume) Ahahaha, mulțumesc. Ei, oamenii au păreri diferite referitor la faptul dacă sunt frumos sau nu, dar cred că mă descurc la a strânge ani într-un mod bun. Să strângi ani nu e un lucru rău. Mai degrabă, cu cât îmbătrânești mai mult, cu atât mai mult se vede în realitate cât de mult ai lucrat și te-ai maturizat. Din acest motiv dau ce am mai bun. Fă și tu la fel!!

(Merg la spectacolul de pe 25 septembrie cu un prieten!! KiAi la putere maximă!!!) Ohhh, acela e festivalul Costumelor de Baie. Vom deveni sălbatici și anul acesta, așa că nu te îngrijora dacă îți dezgolești pieptul. Transformă-te într-o nebunatică pentru mine. Îl vom face să fie cel mai bun festival.

(Cineva spune că a fost grozav la A-Nation) Mulțumesc. În cele din urmă, nu mă duc niciodată să o văd pe Ayu...Abia așteptam să o văd pentru prima dată după mult timp. E păcat.

(Ce faci în Toronto?) E o excursie a fan-club-ului. Sunt aici în Toronto cu fetele din fan-club-ul meu. Ei, vom face un spectacol exclusiv pe care nu-l poți vedea în altă parte. E ca un cufăr cu comori.

(Trimite puțină dragoste celor care te așteaptă acasă) Fiți fete bune și așteptați. Turneul va începe în curând. Până atunci, construiți-vă puterea și participați în acest festival cu zâmbete minunate. Va fi cel mai grozav festival. Ați înțeles?

(Cineva spune că a terminat de înregistrat King’s Brunch) Am ajuns în mod neglijent să practicăm asta...Într-o clipită, e YFC cu lucruri stupide incluse. Dacă încerci doar să pari grozav, nu e grozav. Dacă vii la spectacol, vei înțelege cât de grozavi suntem. Pune KiAi în el și vino. E un festival.

(Cineva spune că a fost atât de surprins și fericit, că a plâns când YFC a fost invitatul special la A-Nation) Nu plânge. Păstrează-ți lacrimile pentru ceva mai important. Turneul în Japonia va începe în curând. Vă vom face inimile să tremure cu emoție. Vino la festival.

(Festivalul Kenshin a fost grozav. Ești obosit?) Sunt obosit. Dar pot rezista cu KiAi. Sunt multe lucruri care trebuie rezolvate înainte să ofer emoție oamenilor. Programul meu e încărcat, și nu știu cât timp mai pot duce astfel lucrurile. Așadar, voi continua să alerg cât de departe pot. Asta înseamnă să fi bărbat.

(Ai planuri să apari într-un film?) Nu pot spune încă...Încerc multe lucruri noi. Așteptați-le.

(Cineva înteabă ce îi place să comande de la Starbucks) De obicei comand un cappuccino. Asta e distracția mea de dimineață. Un cappuccino de băut în timp ce privești priveliștea orașului îmi oferă cel mai minunat sentiment de pace. E o altă plăcere a vieții.

(Sunt doar repostări și nu pot vedea comentariile lui GACKT. Răspunzi?) Răspund la toate. Dar sunt destul de lungi. Dacă nu le poți vedea, e în totalitate din vina instabilității internetului de aici...am probleme cu coexiunea de ceva timp. Iertare...

(Cineva întreabă de ce Shinya a avut mâneci scurte la concertul de la A-Nation) Shin-chan se grăbește întotdeauna înaintea spectacolelor și uită să smulgă mâinicile. E o problemă gravă...

Trebuie să plec acum. Rămâneți delicioase. Ei, trebuie să plec atunci. Să vă bucurați de noapte cu cele mai strălucitoare zâmbete. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume.” Nu uitați. Ei atunci, Adi-OS!!!          

joi, 26 septembrie 2013

Yellow Fried Chickenz Blog - 3 septembrie 2011

YFC chiar și în Canada~~~!!!

O----SU!!!

Aici e Căpitanul Studenților Juku GACKT, nenorociților!!!
Da...Ei oricum, chiar și în Canada mă antrenez în stilul YFC.
E izolat~~~...
Mă antrenez singur, fără nici un alt membru aici.
Ei, sunt obișnuit cu singurătatea.
Asta fiind spusă, mă antrenez într-o sală de gimnastică din hotel mai puțin plăcută.
Recent, mă antrenez într-un stil numit ”Piramidă”.
Și lucrez din greu să ridic greutăți pentru a reveni
La mărimea pe care am pierdut-o în timpul turneului dur european.

Chiar acum, am coborât cu o măsură, ca un boxer.
Așa că lucrez din greu la ridicat.
Dar e greu.

Ridicarea greutăților la bancă e grea, dar sunt încă pe cea ușoară

La ceea ce trebuie să fii atent atunci când faci antrenamentul de ridicat greutăți este
Sternul tău care se lasă în față și devine încordat.
Multe persoane fac cocoașă.
Dar nu este nici un mod prin care să repari asta singur.

Așa că am inventat asta.

Îmi îndrept coloana prin a pune o persoană să stea pe ea

Dacă o persoană stă pe spatele sternului tău
Poți în mod natural să contraataci încordarea.
Este antrenament în asta,
Dar odată ce te obișnuiești cu asta, e un sentiment plăcut.

Ideea este că, dacp te duci la un chimioterapeut,
El îți va apăsa spatele și îți va pune oasele înapoi la loc,
Dar cu greutatea unei persoane și sincronizare, îți poți pune vertebrele și partea lombară
Înapoi la locul lor.
Dar dacă faci o singură greșeală îți poți rupe coastele,
Așa că fiți copii cuminți și nu încercați asta acasă.

Din acest motiv,
Când termin cu antrenamentrul mușchilor mei, făcând ridicări,
Îmi verific corpul pentru distorsionări.

Făcând tracțiuni

Dacă corpul tău e încordat,
Nu vei putea să faci ridicări a piciorului și tracțiuni corecte.
E foarte dificil să-ți faci corpul bilateral simetric.
Pentru că majoritatea sporturilor creează distorsionări în corpul tău.

Cu cât faci mai multe sporturi,
Cu atât mai mare e riscul de a-ți crea distorsionări în corp în timp ce capeți putere.
Nu spun că nu ar trebui să faci sport.
Asta ar însemna să pui caleașca înaintea calului.

Este o tematică eternă.
Ei, de asta am atâtea reguli privind exercițiile și sporturile pe care le poți face simetric.
Tae Kown Do e unul, la fel și snowboarding-ul.

Astea fiind spuse, am plecat să filmez acum.
E o filmare lungă, dar trebuie să am KiAi~~~~!!

Am plecat!!!

Căpitanul Studenților Juku GACKT

Yellow Fried Chickenz Blog - 29 august 2011

Prima sesiune foto, primul eveniment în Japonia~~~~!!!

Aici e Căpianul Studenților Juku GACKT, nenorociților!!!

Oricum...
Ieri am cântat la A-Nation
Pentru prima dată în Japonia ca noul YFC..


Ei, a părut că a fost destul de greu acestor persoane
Care au privit de la îneput sub soarele arzător...
Din moment ce noi, cei de pe scenă eram uzi de transpirație
Doar după 4 melodii.
Ți-ai folosi toată puterea să reziști în soarele arzător atât de mult, nu-i așa?

Ei, A-Nation s-a terminat fără incidente,
Și în timp ce reflectam la diverse lucruri,
Cum ar fi ”Înțeleg...deci așa e...”
Sunt multe noi descoperiri.
Cu siguranță e mai bine să ai multă experiență.
Nu contează care sunt circumstanțele.

Ei atunci...
Acum trei zile, toți membrii trupei am avut prima noastră sesiune foto pentru revistă.
Oricum, când suntem atât de mulți, lucrurile nu sunt cum ar trebui să fie.

Pentru pozele cu întregul grup,
A trebuit să facem enorm de multe doar pentru ca una să fie bună.

De acum încolo, să nu mai facem poze cu grupul YFC pentru media.
Durează prea mult și calitatea scade.
În cele din urmă, a durat cu două ore mai mult.

Cu toate acestea, nu am nici o amintire bună de la sesiunea foto cu grupul.
Chiar și când eram în Malice, ne-am oprit din a mai face poze cu grupul.
De multe ori au ieșit de parcă nu erau prelucrate.

Cred că această sesiune foto a grupului YFC pentru revistă va deveni o comoară.
Sau ar trebui să spun, am făcut o poză bună până la urmă.



Ei, așteptați să vedeți cum a ieșit.

Ei, am plecat acum~~~!!!

Yellow Fried Chickenz Blog - 21 august 2011

Întâlniri YFC chiar după ce am sosit în Niigata

Aici e Căpitanul Studenților Juku GACKT, nenorociților!!!! O-----SU!

Astăzi, după ce am terminat antrenamentul de echitație în Nagano,
Am avut o întâlnire YFC prin Skype, imediat ce am intrat în Niigata.

A fost despre lista pentru turneul YFC din Japonia
Și producția,
Dar am fost absent pentru că sunt în Niigata...în ciuda acestui lucru
Am fost forțat să o fac prin Skyoe...

Ei, întâlnirea s-a terminat fără probleme,
Dar uimitor, să treacă o zi întreagă fără să mânânc nimic de dimineață
A fost prea mult,
Și în timpul ultimei jumătăți a întâlnirii nu mi-am putut ascunde iritatrea de a-mi fi foame,
Și mi-am pierdut răbdarea cu Chacha.
Iertare...

Din cauza asta,
Ieri am decis să dau hainele care erau în garderobă,
Care nu le veneau membrilor trupei...dar

Sunt atât de multe că sincer m-am oprit.

Erau în total 1000 de lucruri pe care nu le puteam purta,
Inclusiv pe cele pe care nu le-am probat,
Și am decis să le ia membri pe toate acasă.

Aici e o poză a acestei cerințe.


Un munte de umerașe strânse....

Sunt încă în mijlocul procesului,
Dar din moment ce arăta ca un fel de lucrare de artă,
Am mai făcut o poză.
Deși erau multe geci care mi-au plăcut...
*suspin suspin suspin*

Heeeeeey!!!
Am să încep o mare căutare pentru mai multe geci!!!

Se caută: informații referitoare la geci
Care să se potrivească cu corpul meu de acum!!!
Umerii mei nu se potrivesc în gecile normale.
Abia îmbrac o geacă Emporio Armani mărimea 50,
Dar talia e ridicol de mare...

La naiba...

În felul acesta, chiar dacă e o astfel de dimineață,
Nu pot dormi!!!!
Epuizare, într-adevăr ești un oponent care merită.
Rezistă până dimineață.

Ei, heiya!!!

Căpitanul Studenților Juku GACKT

Interviu NHK Stella

Frenezie. Virtute

                Eros, frenezie și frumusețe într-un singur instrument, și păstrează un echilibru frumos, periculos care pare că ar putea să se revarse în orice minut. Șarmul din mine a lui Jo Teigai e acel gen de imagine când o exprimi în cuvinte. Personajul lui Jo Teigai are aspectele sale grotești accentuate în lucrarea originală, și este foarte interesant. Dar cum m-am întrebat dacă oamenii ar fi atrași de el, dacă ar fi fost prezentat pe ecran în aceea stare, m-am gândit să-i adaug ”frumusețe”.
                Asta e ceea ce am simțit pentru mult timp, dar când frenezia acompaniază virtutea, personajul care rezultă poate răsuna în inimile oamenilor. Când am primit explicația acestui rol, a lui Jo Teigai, aceea imagine s-a potrivit...Dar am fost puțin îngrijorat dacă NHK ar fi putut difuza sau nu dacă rețineam grotescul și accentuam eroticul. Când am văzut difuzarea părții mele, a părut atât de scurtă că am crezut că a fost tăiată. (râde)
                Vorbind de griji, coada în stil chinezesc. La început mă întrebam dacă voi fi capabil să prezint frumusețea astfel, dar nu au fost probleme. Când stilistul mi-a aranjat-o, m-am gândit că frizura aceata era destul de bună. Când mi-am întrebat staff-ul dacă ar trebui să o păstrez așa tot timpul, au spus ”La naiba, nu!!!” și m-au oprit. (râde)

Actorie. Muzică

                Altul decât Jo Teigai, în rolurile pe care le joc sunt multe personaje, în special genul de băiat rău învăluit de nebunie. Presupun că îi se potrivește personalității mele. Să joc rolul unei persoane bune și să fiu interpretat ca fiind o persoană bună în timpul meu privat e greu pentru mie. (râs amar) Pentru că nu sunt o persoană așa bună. Ei, nu sunt nici o persoană rea. (râde)
                Ca actor, vreau să duc nebunia către o limită cât mai îndepărtată decât oricine altcineva. Cred că sunt foarte norocos că îmi pot continua munca mea ca actor într-o poziție în care sunt ales pentru acele roluri. Când intru într-un proiect ce ține de o emisiune sau piesă, nu pot face muzică în acel timp, așa că vreau să interpretez rolurile pe care le-am ales acceptând asta.
                Pe de altă parte, dacă este un rol în care este o adevărată semnificație în interpretarea mea, îl voi accepta chiar dacă înseamnă să amân și mai mult activitatea muzicală. În mod normal, nu există o linie între actorie și muzică. La fel cum nu poți face muzică doar cu o melodie și versuri, nu poți construi o interpretare doar cu scenariul. Sunt sentimente pe care trebuie să le transmiți publicului pentru prima dată. Așadar, cu actoria și muzica, e doar faptul că forma și metoda de prezentare diferă, esența a ceea ce faci e aceași. La un nivel emoțional, nu e decât diferența dintre a cânta o melodie în engleză și a cânta aceeași melodie în japoneză.

Istorie. Okinawa

                Am un alt motiv pentru care accept slujba asta, altul decât personajul pe care îl joc. Desigur, e acela că această lucrare are loc în Okinawa, orașul meu natal. Fiind din Okinawa, întotdeauna simt că vreau să dau ceva înapoi acestui loc într-o formă sau alta. M-am gândit că este o anumită semnificație să particip în ”Tempest”.
                Okinawa a aparținut multor țări, a fost invadată, și a luptat multă vreme pentru a-și proteja dinastia proprie. Chiar și printe cei care trăiesc în Okinawa, sunt mulți oameni care nu știu această istorie. Sper că această lucrare poate deveni o șansă pentru astfel de persoane să experimenteze istoria din Okinawa, chiar și puțin.    
                Și cred că puterea entertainment-ului este de a da oamenilor un interes mai profund în aceea istorie. Dacă este o carte, este greu să-i faci pe oamenii care o citesc să zică ”Persoana aceasta a fost uimitoare”. Chiar dacă în realitate au fost mulți eroi. Dar este ceva obișnuit să fi impresionat de un film sau de o emisiune și să vrei să afli mai multe despre acel personaj, nu?

                Cred că istoria e ceea ce avem cel mai mult nevoie în timp ce căutăm drumul pe care să-l alegem. Sper că cei care vizionează ”Tempest” și sunt interesați de poveste, vor găsi prima cărămidă pentru drumul spre viitor.

*Interviul nu mai este pe site.

miercuri, 25 septembrie 2013

Twitter 18 august 2011

Neața. Aici e G-G-G-G-GACKT, complet epuizat...Off...presupun că am să răspund tuturor pentru ceva timp~~~~

(Prietenul meu care e profesor de pian spune că piercing-urile în ureche îți afectează auzul și că nu ar trebui să ți le faci) Nu au nici o legătură....nu am mai auzit de asta înainte, dar în realitate nu are nici un efect. Deși doare atunci când ieși din duș și prosopul se prinde de ele.

(Cineva spune că a văzut trailer-ul de la Platinum Box XII și abia așteaptă să vină Crăciunul acum) Am făcut câteva lucruri grozave....Când am văzut editarea trailer-ului, am făcut ”Whooa”. Aceea întoarcere pe snowboard pe care am făcut-o a fost făcută cu multă forță și de obicei nu fac lucruri periculoase...fiți copii cuminți și nu încercați asta acasă. E periculos....

(Cineva întreabă ce alte limbi ar vrea să studieze) Mă gândesc de acum încolo să învăț încet spaniola. Voi face o excursie de studiu cu JON...el studiază chineza frenetic în momentul de față. E un lucru destul de mare. Deși mi-ar plăcea dacă alți membrii ar începe să dorească să studieze limbile mai mult.

(Locuiesc în Sydney, ai planuri de a veni aici?) Sydney e unul din orașele mele preferate. Vin des în timpul meu privat...Am și mulți prieteni acolo. Acum 3 ani am început să caut serios ceva în Sydney. Să trăiesc acolo. Nu am putut găsi o casă bună...E păcat.

(Cineva întreabă dacă Gackt are vreo preferință la lenjeria pe care fetele o poartă) Lenjeria nu e ceva la care să te uiți. E ceva ce se dă jos. Sunt interesat în ceea ce e în spatele lenjeriei, nu lenjeria în sine.

(Cineva întreabă dacă a exersat călăritul pentru festival) Dacă tratezi cu indiferență călăritul, vei fi ucis. Eu practic călăritul regulat, ca să pot lua spectacole. Dacă tratezi orice cu indiferență, îi faci cu mâna dezastrului. Fiecare lucru care este inclus în program este important...”Este un punct-cheie pentru că este în program.”

(Cineva întreabă dacă ascultă melodii de la Pokota sau încearcă să le cânte) Cred că lucrează din greu. A devenit destul de bun. Dar are nevoie de mai multă exersare. Acesta este un loc să sapi în baza lui. Bazat pe faptul că fie se odihnește liniștit la nivelul acesta, fie se chinuie și țintește mai sus, îl reprezintă pe el în următorii zece ani.

(Ești epuizat din cauza căldurii din Japonia?) Nu e cald, nu? Sunt peste 50 de grade în camera mea de antrenament. Când ies afară întotdeauna cred că e răcoare.

(Cineva întreabă ce face Gackt când acumulează stres) Stresul e o sursă minunată de energie. Important nu e să trăiești un stil de viață în care nu simți stresul. Stresul e pretutindeni. E important să realizezi că și stresul este o energie și conștiința și puterea de a o transforma într-o sursă de acționare. Viața ta poate deveni orice, depinzând de modul tău de gândire. Nu-i așa?

(Vocalistul de la ”Ayabe” a spus că e fanul tău încă din clasa a șasea) Nu l-am văzut de ceva timp...l-am văzut ultima dată acum 2-3 ani. Mă întreb ce face....

(Cineva spune că a revăzut clipul din SDSN când cântă el la shamisen și e impresionată de faptul că merge până la extreme, și întreabă cum să devină așa de stoic) Ahhh, acela...am exersat melodia până la moarte. Cântam la shamisen în fiecare moment liber...Dar odată am depășit o anumită linie, nu m-am putut abține să nu găsesc acest lucru amuzant. Nu contează cât de dureros a fost la început. Dar odată ce treci de un anumit nivel de suferință, realizezi cât de interesant este. Așa funcționează.

(Cineva întreabă dacă face surf sau orice altceva în afară de snowboarding) Nu e vorba de faptul că nu o fac....ci că aproape m-am înecat deja de două ori. Dacă mă apuc de surfing, probabil aș muri în ocean. După ce am făcut surf de câteva ori și mi-am imaginat că am să mor în timp ce fac asta, m-am oprit. Se pare că nu sunt uminchu (”pescar” în dialectul din Okinawa)

(Cineva întreabă la ce oră s-a trezit astăzi) Nu am dormit. Încă rezist de noaptea trecută. Am făcut Tae Kwon Do la șase dimineața și apoi am început antrenamentul la a nu dormi. Sunt obosit...

(Cine e în jurul tău acum? Ești singur?) De acum, începe un interviu YFC. Trebuie să plec. Să petreceți ziua de astăzi cu cele mai bune zâmbete ale voastre. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume.” Cu siguranță sunt persoane care vor fi salvate de aceste zâmbete. Ei atunci, gata!!! 

Twitter 16 august 2011

Neața tuturor. Sunteți bine? Tocmai m-am întors în Japonia. Sunt foarte obosit...Vocea mea încă nu e bine, dar spiritul meu s-a încărcat. Următorul e Joetsu în Niigata. Pentru a transforma spiritul onoarei, am să mă întorc acum la Joetsu!!! HA!

(Cineva întreabă dacă Gackt este o persoană ”digitală” sau ”analog”) Sunt ambele. Am nevoie de asta, așadar cred că sunt conștient de ”digital”, dar ceea ce trebuie să prețuiesc este spiritul meu ”analog”. Sunt multe lucruri pe care le pot simți pentru că sunt analog. Un spectacol live este un joc analog de-a prinselea între sufletele voastre. Puteți să vă priviți direct față în față și să țipați. Nu-i așa?

(Cineva spune că a avut grijă de lucruri cât a fost el plecat, și îi urează bun venit stăpânului) M-ai așteptat ca o fată cuminte?

(Sunt băiat, dar am vrut să spun ”Okaeri” (Bun venit acasă)) Sunt acasă....M-am întors în sfârșit. Sunt obosit....

(Cineva întreabă ce a mai făcut de la spectacolul din Moscova) Imediat ce spectacolul din Moscova s-a terminat, JON și cu mine ne-am dus drept în Lituania și Letonia. În Letonia ne-am întâlnit cu dansatorul meu Kazuya și prietenul lui, și de acolo, ne-am dus toți patru să rătăcim prin Paris. Aceste lucruri se întâmplă din când în când.

(Cineva spune că e îngrijorat pentru că nu a mai postat pe blogul lui și nu a mai intrat nici pe Twitter) Nu am avut un calculator cu mine sau altceva. Nu am luat nici un bagaj. Am cutreierat doar eu și corpul meu. Ei, presupun că întotdeauna e așa....

(Cineva întreabă ce greutate are acum) Nu am putut să-mi fac antrenamentul de greutate în timpul turneului european, așa că greutatea mea a scăzut rapid. Cred că am 69 de kilograme acum...de acum încolo am să încep antrenamentul de greutate iar.

(Ai avut întâlniri frumoase?) În fiecare țară m-am împrietenit cu multe fete. Din moment ce îmi place să strig atât bărbații cât și femeile și să ne împrietenim...oricum, totul ține de șanse. Asta înseamnă să călătorești.

(Cineva întreabă dacă și-a șters profilul de pe facebook) Nu l-am șters, dar se pare că, cumva, au crezut că sunt un impostor și l-au șters ei. Ahahahahaha. Ei, mă gândesc să încep unul oficial acum. Acesta nu va fi confundat cu unul fals.

(Cineva spune că comentariile de pe platforma taiwaneză spun că Jo Teigai a fost fascinant, nebun și pervers) Ahahahaha. Mă bucur să aud aceste cuvinte de laudă. Sunt GACKT pentru că pot prezenta o varietate de roluri. Ahahaha.

(Un locuitor din Joetsu îl laudă pentru festivalul ce vine) Desigur. Pentru că e ca o a doua casă. Promit să-i impresionez pe toți care vin să-l vadă. Și, dacă poate fi o altă sursă de curaj, rostul existenței mele va renaște.

(Cineva întreabă dacă piercing-urile sale sunt făcute prin osul moale al urechii) Sunt toate prin os. Doare destul de puțin...Nu îmi plac lucrurile care dor.

(Mă gândesc să mă mut peste hotare în viitor, ce mai am nevoie pe lângă bani și limbă?) Să știi cultura japoneză și să fi capabil să spui în cuvinte ce este un japonez. Japonezii care trăiesc peste hotare mă fac să realizez asta iar și iar. Gândește-te mai mult încă o dată. Ce este un japonez?

(Ce eveniment din turneul european ți-a lăsat cea mai puternică impresie?) Scurgerea de apă în sala din Spania...era ca o piscină. A fost incredibil...

(Rege Malefic, ești atât de egoist, să te joci cu noi, abandonându-ne) Să vă las singure e o altă formă de disciplină. Cât de mult vă place depinde de abilitățile voastre. Dacă o să te superi în legătură cu asta, nu vei deveni o femeie bună.

(Cineva întreabă dacă este vreun motiv pentru care nu își face vreun tatuaj) În primul rând, am crezut că ar fi o problemă în timp ce joc, dar acum se pare că nu mai e. Nu îmi pasă dacă eu le am sau nu. Dpar că nu mă simt comfortabil să văd tatuaje pe o femeie, așa că nu îmi plac.
               
Ei, trebuie să plec acum. Eiii atunci, presupun că e timpul să fac un duș...oboseala mea ajunge la punctul în care cred că am să mă prăbușesc. Să aveți cu toți o noapte minunată cu cele mai bune zâmbete. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în acestă lume.” Sper să aveți cea mai bună noapte. Ei, pe mai târziu.

marți, 24 septembrie 2013

Yellow Fried Chickenz Blog - 3 iulie 2011


Aici GACKT.

Este o înregistrare care durează toată noaptea.
Deși e ziua mea în curând.
Ce naiba e cu programul acesta?

Din cauza asta,
Am o presimțire că îmi voi petrece ziua de naștere
Într-o condiție destul de aiurea.

Alaltăieri, înregistrarea nu s-a terminat până la 5 dimineața
Și am fost forțat să înregistrez vocea în timp ce încă aveam febră.
Am putut cânta cu o voce foarte excitată.

Oricum, atunci când cânt și am febră,
E înfricoșător pentru că nu pot simți inflamația din gât,
Dar pot înregistra cu o voce interesant de periculoasă
Care pare că o să dispară din cauza tensiunii.

În momente când vreau acest fel de voce,
Dorința mea de a crea câștigă împotriva febrei și mai mult.

Sunt ușurat din moment ce filmarea de astăzi pentru o emisiune,
S-a terminat fără incidente, pentru că, după mult timp,
M-am simțit atât de somnoros că am crezut că voi muri.

Chiar și în timp ce scriu acest blog am adormit de 5 ori.

Ei atunci, așteptați și noile melodii YFC.
În sfârșit începe!!!

GACKT

Twitter 7-8 august 2011

(Bună dimineața, cât e ceasul în Warsaw? Nu ești obosit?) În Warsaw e în jur de ora 10 dimineața. E doar peisaj de țară fără sfârșit. Drumul este teribil...oricum, e un drum teribil cu hopuri. Sunt obosit....

(Cineva îl laudă pe el și pe JON pentru performanța sincronizată de la emisiunea Nico și întreabă cât de înalt poate cânta) Am exersat mult sincronul...Acum știu ce face JON în acel moment fără a mă uita la el. Performanța e interesantă. Simțurile mele au devenit atât de rafinate că pot prinde mișcările partenerului fără a mă uita la ele. Vocea mea ajunge cam până la patru octave jumătate....

(Cineva spune că nu trebuie să uităm că astăzi este ziua în care a avut loc bombardarea atomică la Hiroshima) Desigur. Trebuie să ne împreunăm mâinile către inimă și să ne rugăm, și să gravăm în inimile noastre lucrurile pe care nu trebuie să le uităm. Și să fim recunoscător pentru pacea care a fost construită din sacrificarea multora. Dacă uităm să fim recunoscători, ne pierdem umanitatea. Nu-i așa?

(Cineva întreabă ce fac GACKT, trupa și staff-ul) Să fiu sincer, sunt frânt și gâtul meu nu se oprește din sângerat. Turneul european e aproape gata. Eu doar fug cât de mult pot. Dacă mă prăbușesc, atunci am să mă gândesc la asta. Acum doar alerg cât de mult pot. Asta înseamnă să fii bărbat.

(Cineva spune că sunt o mulțime de poze cu el fără machiaj) Hmmm... Așa e?

(Pokota a spus că erai înfrcoșător în blogul lui) Nu sunt înfricoșător. Nu sunt alți tipi care să fie atât de drăguți ca mine. Atât de drăguți că chiar și atunci când sunt nervos, un tatuaj cu un porumbel mi-ar apărea pe spate....cum îndrăznește.

(Cineva spune că a auzit că Shinya a plecat și s-a dus acasă) Doarme sus acum, în timp ce mai vorbim. Acesta este un autobuz cu etaj. Partea de jos e pentru sufragerie, partea de sus este dormitorul. Sunt 19 oamenii în el.

(Shinya se antrenează în dojo-ul lui GACKT? Ce ne facem când o să devină slab?) Antrenamentul lui Shinya este să mânânce. Pentru că e luptătorul galben. (probabil face referire la ”Power Rangers”???) Este antrenament dur.

(La ce ar trebui femeile să dea tot ce au mai bun?) Să creadă în el și să-l aștepte acasă. Acesta este un lucru care sună ușor de făcut, dar este cel mai greu.

(De ce te epuizezi întotdeauna singur lucrând?) Dacă nu le arăt celorlalți cum fac eu însumi, crezi că ei vor acționa doar după cuvintele mele? Să arăți cum se face ceva de tine însuți este important. Chiar dacă cei din jurul meu cred că nu o pot face, eu cred că pot și urmăresc rezultatul cu mândrie. Când fac asta iar și iar, oamenii încep să mă urmeze. Nu așa funcționează?

(Sunt din Fukushima, pot veni la concert? Îmi pot imagina că nu suntem plăcuți) În mod sigur. Ce poți face în legătură cu asta? Nu te da bătut. Dacă sunt persoane aiurea în jurul tău, trupa și eu îi vom da afară. Așa că ține-ți capul sus și zâmbește, bine?

(Să fii drăguță este strădania femeii?)Să fii genul de femeie pentru care un bărbat ar vrea să vină acasă este strădanie. Să fii drăguță e o parte din el. Să fii pregătită e o parte din el. Așa funcționează.

(Virusul G infectează lumea. Care e antidotul?) Renunță. Nu există unul.

(Cineva întreabă dacă contul de facebook e real) Încerc multe lucruri diferite acum...oricum, nu sunt bun la a le folosi. Deși am acel cont de mult timp. În ultimul timp am decis să-l validez măcar. Inițial îl foloseam doar între prieteni, dar din moment ce am folosit numele GACKT CAMUI, au fost multe cereri.

Trebuie să plec acum, scumpilor. Ei, mă duc să mă pregătesc. Încă puțin și sosim. A durat o oră. Să petreceți ziua cu cele mai bune zâmbete. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume.” nu uitați. Ei atunci, gata!

(Ai nevoie de cineva lângă care să dormi?) Așa e....nu pot fără o femeie lângă mine...Ei, nu e nevoie nici să mă forțez să dorm. Mă bucur de acest stil de viață așa cum este acum. Am și timp să studiez. Și să aranjez multe lucruri referitoare la mine. Dacă ajung să am nevoie de o femeie, am să caut una în țara în care sunt. Asta e.

(Oamenii din diferite țări au personalități diferite, simți asta în timpul unui concert?) Concertul din Warsaw de noaptea trecută a fost cel mai bun. Europa de est este parte din a treia lume și sunt multe locuri pe care nu le-am dezvoltat deloc. Dar oamenii care trăiesc acolo chiar au inimi pure. La sfârștitul concertului toți din sală au țipat ”Ari Gato Ari Gato”. Nu prea am înțeles la început, dar inima mea a fost impresionată.

(Cineva comentează referitor la publicul de la Nico, că au atât persoane energice, cât și persoane care privesc în liniște) E posibil ca Germania să fie cea mai liniștită din Europa....Comparată cu celelalte țări, sunt multe fete timide. Dar la sfârșit toate au țipat în timp ce plângeau. Cu toți vor să-l exprime bine. Acesta este sentimentul care vine prin scenă. Stând pe scenă, știu asta bine.

(Cineva întreabă ce caută el la prezența unei femei, vindecare, pace sau plăcere?) Nu caut nimic. Iubirea e ceva ce oferi.

(Cineva întreabă dacă joacă cărți în autobuz) Toți sunt obosiți, și nu e nimeni cu care să joc cărți. Sunt singurul treaz. Sufrageria e liniștită...

(Cineva întreabă de ce nu și-a luat la revedere data trecută) Neața. Ieri, după ce am răspuns, am intrat într-o pădure și semnalul a fost complet tăiat. Îmi cer iertare că te-am făcut să te îngrijorezi. Ne îndreptăm spre Suedia acum. Stăm în autobuz pentru a ne îmbarca pe un feribot într-o oră. Așa că până atunci, presupun că am să încerc să răspund tuturor.

(Cineva întreabă de ce nu doarme mai mult dacă e obosit) Somn...Încă nu pot....În momentul de față pot să-i văd lângă mine, în sufrageria autobuzului pe YOU și perversul de bucătar Izumi cum beau și devin gălăgioși. Cumva, arată că sunt fericiți. Să-i văd lângă mine astfel îmi vindecă inima și îmi ia din oboseală.

(Cineva întreabă dacă se gândește să trăiască peste hotare în viitor. Cum ar fi, pe lângă YOSHIKI?) Nu am nici o intenție să trăiesc în Los Angeles. Nu se potrivește cu simțurile mele. Să vizitez orașul din când în când e destul pentru mine. Mai degrabă, cred că undeva ca Polonia sau Ungaria mi s-ar potrivi. Deși personal aș vrea să trăiesc în Spania...

(Cineva întreabă unde e acum) Suntem pe cale să urcăm pe un feribot. E 4 dimineața acum.

(Cineva cere un sfat pentru a se descurca cu emoțiile severe și timiditatea când face o prezentare) Să fii emoționat în fața persoanelor înseamnă că nu te-ai pregătit destul pentru ea. Înainte de a folosi ”emoția de pe scenă”, de ce nu exersezi până la moarte? Atât de mult încât e imposibil să faci o greșeală, și dacă ai făcut, ai să știi că a fost doar ghinion. Mai întâi, exersează până la moarte.

(Când dormi?) Serios...când? E un mister chiar și pentru mine....

(Cineva întreabă dacă încă mai fumează țigări) Am renunțat, acum 8 ani. Acum fumez o țigară din când în când. Acum doar mă bucur de mirosul de țigară. Nu am nici un singur gând de a vrea să fumez o țigară, zilele astea.

(Cineva întreabă de ce nu bea cu YOU și ceilalți) Am decis că nu am să beau până ce noul YFC nu s-a pus în mișcare complet în turneul european. Nu voi bea până ce nu sunt mulțumit. Asta este o altă promisiune făcută mie însumi. În momentul de față, sunt destul de beți chiar în fața mea. Serios, mă fac de rușine. Ei, nu am ce face.

(Cineva spune că crede că GACKT e mai pervers decât este Izumi) Știu asta. Ahahaha. Dar el încă este.

(Pe cine sprijini în AKB48?) Akimoto-san, poate.

(Unde te duci după Suedia?) Moscova este următoarea. Asta este finala turneului european. Turneul în Japonia este următorul. Și festivalul Kenshin din Niigata e înainte de asta.

(Cineva întreabă dacă internetul merge la fel de prost ca și ieri) Nu e bun nici astăzi...Semnalul în Europa e destul de rău. Ei, nu am ce face. Când continentul e atât de întins, să stabilești infrastructura necesită mulți bani și timp. M-am obișnuit din moment ce am mai fost aici.

(Ce faci când ceva rău se întâmplă?) În astfel de momente trebuie să râzi. Dacă râzi, chiar și lucrurile rele vor dispărea. Încearcă.

(Ești bine astăzi? Ieri U:ZO a scris pe Twitter ceva ciudat) Ohh, aia. E un idiot. Iartă-l, e un idiot. Ahahahaha.

(Crezi că gyaku-nan (agățatul invers: femeile să agațe bărbații) există?) Există. Deși cred că să-i spui ”agățare inversă” e ciudat. Când strigi la un partener care crezi că ți se potrivește, nu contează dacă ești bărbat sau femeie. Dacă îi placi, trebuie să-i strigi. Viața e scurtă. Nu este timp de ezitat. 

Twitter 31 iulie 2011

Neața. Este ”Bună seara” în Japonia, nu? Am aruncat o privire pe Twitter pentru prima dată după ceva timp. Am trecut granița Elveției și am intrat într-o parcare. Sunt obosit~~~~~ Presupun că am să încerc și am să răspund tuturor doar pentru puțin timp.

(Jotei Gai tocmai a apărut) Oh, e timpul pentru serial?...mai bine să nu întrerup.

(...) Ieri am avut probleme cu inundarea sălii. La început nu ne-am îngrijorat pentru că era înăuntru, dar imediat a fost o scurgere de apă în sală, și a fost inundație într-o clipită. Aproape că a trebuit să anulăm spectacolul. Cam acel gel de live a fost.

(Cineva întreabă cum e) Vocea încă nu mi-a revenit. Ei, trebuie să am KiAi. Pot face orice cu KiAi. Dacă cred că pot face orice, voi avea extra spirit ca să fac acel orice. Dacă am asta, membrii trupei și staff-ului nu vor deveni nerăbdători. Așa funcționează. Chiar dacă devi nerăbdător, nu poți face nimic în legătură cu asta, nu? Trebuie să râzi în astfel de momente.

(Gaku-niisan! Prietenul meu e de același sex cu mine, dar nu pot fi fizic aproape de el sau să-l sărut...ce ar trebui să fac?) Ei, lasă lucrurile să decurgă. Sunt multe forme de iubire. Alege calea în care crezi. Este un echilibru constant între libertate și responsabilitate. Dacă înțelegi asta, tot ce mai rămâne e propriul tău consimțământ, nu?

(Cineva întreabă câți din ”GACKT”-ți de pe facebook sunt cu adevărat el) Am unul. Este GACKT CAMUI. Dar mă întreb dacă ar trebui să-l fac oficial. Sunt mulți imitatori. Nu-ți poți da seama care e cel real, nu? L-am făcut acum mult timp, dar nu m-am atins de el. E posibil să fac ceva cu el acum. Plănuiesc să fac unul și pentru YFC.

(Cineva se bucură că spectacolul din Spania nu a fost anulat și a auzit că a fost sălbatic) Turneul european este interesant. Toată lumea își dă jos lengeria și o aruncă pe scenă. Acest obicei este și în Japonia, dar este mai excitant aici. Sunt muți băieți și fete care se dezbracă.

(Shinya-san mânâncă întotdeauna așa?) Shin-chan nu și-a făcut antrenamentul de mâncare în ultimul timp așa că a slăbit. Trebuie să-l fac să mânânce mai mult.

(...) Întâmplările și necazurile sunt cele mai bune lucruri afrodiziace din viață. Este viață pentru că aceste lucruri se întâmplă. Așa funcționează.

(Și Shin-chan face antrenament strict?) În fiecare zi, fără greș, mânâncă la antrenament.

(Diamond Yukai te-a pus pe lista celebrităților pe care el nu le place să apară la TV) Am văzut multe mesaje despre asta. Nu înțeleg...

(Ce naționalitate de femei se îndrăgostesc de tine?) Naționalitatea este irelevantă, nu? Pentru că există doar ”bărbați” și ”femei” în lume. Tu te îndrăgostești alegându-ți partenerul după naționalitate? Nu. Când te îndrăgostești, sufletele voastre sunt atrase unul de celălalt. Nu-i așa?

(Cineva spune că reclamele pentru festivalul Kenshin sunt minunate) Roagă-te să ajung înapoi în siguranță. Sper ca vocea mea să-și revină. Abia aștept să vă văd pe toți în Joetsu pe 20 și 21 august.

(G-GACKT-san...sunt o mare fană!) Mulțumesc.

(...) Cu toți o să le dăm jos!!!

(Ce faci cu lenjeria odată ce-ți este aruncată? O iei acasă în secret cumva?) Urăsc lenjeria. Urăsc să văd femeiile în ea cel mai mult din toate. Vreau ca femeile să meargă mândre fără. Japonezii sunt prea spălați pe creier de reclamele cu lenjerie. Ca și cum ”ele își vor scade valoarea dacă nu poartă un sutien”. Dezbrăcat e cel mai bine.

(Nu mă pot gândi la lenjeria folosită și aruncată către tine decât ca fiind o formă de hărțuire) Este laudă pentru artistul de pe scenă. Și un apel ”culcă-te cu mine”. Ei vor să transmită cât de fericiți sunt. E în ordine pentru că e plin de iubire. Îmi place.

(Se pare că Daimond Yukai are pică pe el pentru că i-a spus Yukai-kun, în ciuda faptului că e mai tânăr și are o carieră scurtă) Ahahahaha. Ce naiba. Asta e gluma lui, o glumă. Yukai-kin nu este un astfel de bărbat îngust.

(Știai că Heechul de la ”Super Junior” a spus că GACKT e preferatul lui?) Cine? Care?

(Cineva îl întreabă în ce ar vrea să se reîncarneze) Poate aș...fi iar GACKT~~~.....S-ar putea.

(Apropo de YOSHIKI, este vreo șansă ca S.K.I.N. să fie iar activ?) Ahahahaha. Întreabă-l pe YOSHIKI.
               
(Ei, asta este Diamond Yukai pentru tine) Oi!! Nu vorbi așa despre oameni. Nu ți-ar plăcea dacă erai tu, nu?

(Ca răspuns la ceea ce spunea GACKT că toată trupa le dă jos, cineva spune ”Sunt din tribul Dezbrăcaților”) Și eu. Sunt GACKT, căpetenia tribului Dezbrăcaților~~~. Am să încerc să țip asta pe scenă data viitoare.

(Dar nu sunt sânii lăsați urâți? Mi se spune asta des) Lăsarea sânilor nu e o problemă de lenjerie. Pielea lăsată este o problemă cauzată de celulele care nu mai sunt capabile să susțină. Dacă există deficiență de colagen, care este făcut din vitamina C, în celule, vor începe să se întindă. Această întindere nu afectează doar pieptul, dar toate organele interne se vor scufunda. E ceva de care trebuie să fii conștientă.

(Bikini și lenjeria arată la fel, deci urăști să te uiți la fetele de la festivalul costumelor de baie?) Ei atunci, toată lumea să le dea jos și să le învârtă. Va fi cel mai bun live.

(E adevărat că fetele străine sunt mai păroase decât fetele din Japonia?) Ei, depinde de persoană.

Trebuie să plec. Ei atunci, plecăm către Germania. Tot ne va lua ceva timp să ajungem la Munich. Treceți prin ziua de astăzi cu KiAi. Cu cele mai luminoase zâmbete ale voastre. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume.”, nu uitați. Mâine va fi difuzarea live Nico Nico. Uitați-vă la YFC pe Nico!!!