marți, 7 ianuarie 2014

Twitter 18 mai 2012

Neața. E toată lumea bine? Presupun că voi răspunde tuturor puțin timp înainte de a începe antrenamentul. Ei atunci, la care să răspund?

Calculatorul meu e complet înghețat. Ce o fi cu el astăzi?

(Cineva comentează despre poza de pe LINE și îl întreabă dacă are vreun plan de a deveni tată) Deloc...din cauză că staff-ul meu și membrii din trupă se comportă ca niște copii.

(Ce face marele Magnum?) E în formă perfectă. Mă cam îngrijorează. Asta e tot ce pot spune.

(Cineva spune că a fost șocat când și-a măsurat procentul de grăsime din corp și îl întreabă dacă știe vreo dietă bună) Cât de mult e? Nu e mare lucru să fie peste 20%.

(Ar trebui ca un bărbat să se apropie cu îndrăzneală?) Desigur. Dacă ai timp să te îngrijorezi, mai întâi dă peste oameni. Chiar dacă le frângi, trebuie doar să îngrijești sentimentele din interiorul tău și să strălucești mai mult. Nu te îngrijora.

(Am un al șaselea simț puternic și fac diferite lucruri, ca de exemplu văd fantome și mă îmbolnăvesc. Am auzit că și Gaku-nii le poate vedea, ai vreun mod bun de a le face față?) Acorzi prea multă atenție. Lumea e plină de fantome. Dacă le dai prea multă atenție nu vei mai putea trăi nicăieri. Ceea ce e foarte înfricoșător nu sunt fantomele, ci oamenii care trăiesc. Gândește-te la ele doar ca la vecini noi.

(U:ZO în special e un copil dificil, nu?) E și un idiot. Ei, nu pot face nimic în legătură cu asta. Chiar nu pot.

(Cineva întreabă dacă calculatorul lui e în regulă) Nu, pentru că toată lumea încearcă să-mi scrie în același timp și calculatorul meu înnebunește. S-a transformat complet într-un tren-sushi la mare viteză. E ca și cum ”NU POT PRIMI SUSHI~~~~~”

(Cineva îl întreabă pe GACKT care e procentul său de grăsime din corp) Deseori e între 7-8%. Pentru concerte, e posibil să ajungă la 6%...ei, nu am nevoie să pierd așa de mult.

(Ce pot face ca să am un magnum mare?) Lovește-l cu un prosop! Bate-l cu un prosop ud! Nu am dormit așa că sunt foarte hyper astăzi...iertare.

(Poți lua doar o singură persoană cu tine pe o insulă părăsită! Pe cine ai alege dintre YOU, HYDE și Angie?) Mori Sanchuu....(comediantă)

(Cineva îl roagă să apară la Nico Radio astăzi) Ohhhh, acum că ai spus, am uitat ce i-am promis lui TAKUMI. Mergeți și umpleți-i cronologia cu ”Obiectul lui TAKUMI este mic”. Până la YFC Nico Radio de la 10 seara, umpleți-i cronologia.

(Cartea lui Kirisho arată la fel ca a ta) Am să-l bat săptămâna viitoare!!!

(Cineva întreabă dacă ține legătura cu YOSHIKI) Am o presimțire că ne vom întâlni diseară....Am o presimțire că se va îmbăta și va face zarvă....Am o presimțire că voi fi lângă el, râzând. Am o presimțire că restaurantul va fi devastat. Și cineva se va zvârcoli de durere.

Nu e bine, nu funcționează astăzi...voi încerca din nou mâine. Îmi voi repara și calculatorul. Așteptați până mâine. Să aveți o zi minunată astăzi. Nu uitați ”Nu există un asemenea lucru în lume ca un zâmbet nenecesar”. Voi opri dezastrul lui YOSHIKI astăzi. Ei atunci, Adi-OS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!