miercuri, 1 ianuarie 2014

Twitter 19 aprilie 2012

Neața. Cum e toată lumea? Astăzi am început cu trupul meu într-o condiție rea. Ei, acum sunt acele zile. Sunt multe care mă fac să mă gândesc la anumite lucruri. Ei...presupun că voi răspunde tuturor pentru puțin timp.

(Cineva spune că el și Jessica Alba erau drăguți împreună) Ei, ea era destul de drăguță cât să mă fascineze. Asta e cu siguranță ceea ce numiți un zâmbet de înger. Nu am mai simțit niciodată un asemenea zâmbet înainte, mi-a curățat inima. Ca bărbat, sper cu sinceritate că lumea poate fi umplută cu mai multe zâmbete de înger.

(Vreau să văd o nouă poză deja) Am vrut să o schimb ieri dar tot primeam erori. Totuși am schimbat fundalul. Am găsit o poză cu mine și Josh Hartnett pentru prima dată după mult timp așa că am schimbat-o cu asta. E un bărbat bun.

(Când ai de gând să-mi dai lenjeria ta folosită?) Ți-am spus...nu. DE CE O VREI!!!!

(Cineva întreabă ce fel de fată e Jessica de îi face inima să bată mai repede) Ceea ce mi-a făcut inima să bată mai repede a fost să o privesc zâmbind și vorbind, chiar dacă nu era în stare nici măcar să stea în picioare, și să stau lângă ea întrebându-mă dacă se va prăbuși în timp ce nu puteam face nimic, decât să continui să zâmbesc și să vorbesc. Sunt bucuros că s-a terminat cu bine. E impresionantă.

(Cineva îi spune că se uită la DVD-ul YFC) Așa e, DVD-ul a fost lansat. DVD-ul YFC a început să se vândă de ieri!!! Edițiile Berlin și Makuhari. Am auzit că sunt vândute toate indiferent de locul unde te duci. E o lucrare cu mult KiAi. Toată lumea să-l cumpere!!! Atunci arată-l prietenului tăi că pună KiAi în el!!!

(Cineva îi spune lui U:ZO să se trezească sau GACKT o să-l concedieze) Acelui tip îi lipsește KiAi-ul în ultimul timp așa că se pare că am să-i dau un șut în fund. E un exemplu strălucitor din generația leneșă. Data viitoare când vine la sală, posibil să mă iau la ceartă cu el. Trebuie să-l învăț ce se întâmplă când nu are simțul tensiunii.

(Cineva spune că prietenul lor, Hiro, e un mare fan GACKT și chiar se și îmbracă asemeni lui, și îl roagă să-i spună ceva de ziua lui) Hey Hiro, pune KiAi în a deveni un bărbat și mai bun. Voi sunteți cei care creați următoarea generație. Nu contează cât de bătrân ajungi, dacă nu ești genul de bărbat pe care femeile și copii să-l idolatrizeze, munca ta nu este completă! Pune KiAi!!! La mulți ani.

(Ce crezi despre Uchida Yuya (în termeni de rock)?) E grozav. Asta a fost acum mult timp când a interpretat la un concert tribut pentru John Lennon. Pe scenă, în marea de muzicieni care leneveau și nu erau tensionați, a luat microfonul și a început să vorbească...”Nenorociți bătrâni ca mine trăiesc până la vârsta asta, dar bărbați ca John mor primi. Chiar dacă sunt atât de bătrân, vreau ca raiul să știe că încă rezist. Nu știu de ce naiba sunteți aici. Dar, în seara asta, împrumutați-i acestui bătrân puțin din puterea voastră. Haideți băieți!” A primit un ropot de aplauze.

(De ce te simți rău?? Magnum e bine????) Partea aia e bine. Mai degrabă, simt că ar trebui să-i spun să se calmeze.

(Ce crezi despre iubirea la prima vedere?) Nu este cel mai bun mod de a începe? Aș fi fericit dacă m-aș putea îndrăgosti astfel. Și recunoscător că trăiesc.

(Cineva spune că Chacha s-a alăturat pe Twitter) L-am adăugat. Dar a început contul de ieri și nu mi-a spus deloc de el.

(Jessica a spus că a vrut ca tu să flirtezi cu ea, ai făcut-o?) Asta e confidențial.

(Cineva spune că ar trebui să pună ca poză de profil pe Magnum) Aș fi arestat!!!

(Cineva îl întreabă dacă YOU este bine după ce și-a rupt piciorul) E bine. Când l-am văzut ieri la întâlnire, s-a întors spre staff și a țipat ”L-am rupt!!! L-am rupt!!!” Ahahaha. Tipic lui.

(Oferă-le sete celor care lenevesc) Cei care nu au simț de tensiune vor face greșeli mari. Ce e important în viață este un simț de tensiune. Datorită acestui lucru poți simți ușurare și pace și ajungi să înțelegi importanța celor de lângă tine. Nu uita. Asta este fundamental pentru a fi bărbat.

(Când ai de gând să faci dragoste cu mine?) Ei, vino și ia-o atunci!!!

 (”Pan” (pâine) este ”pan”, dar ce crezi că ar fi ”pan” necomestibil?) (posibil să fie o ghicitoare, iar răspunsul este ”frypan” (tigaie)) Paipan (literar ”piesă de mahjong goală”, dar jargon pentru zona pubiană fără păr....GACKT, mulțumesc că mă înveți cuvinte noi)

(M-am despărțit de prietenul meu ieri, te rog consolează-mă) Este începutul unei noi iubiri. Ține-ți capul sus și înaintează cu un zâmbet. Ca să poți avea o iubire mai bună. Bine?

(Erai prin apropiere când YOU și-a rupt piciorul?) Eram lângă el. Am izbucnit în râs. Spunea ”L-am nenorocit.” și atunci i-am spus ”Săreai prea mult, nu ți-am spus să te uiți pe unde mergi?” și el a spus ”De ce sunt eu mereuuuuuu?” Ahahahaha.

(Te rog fă o reclamă la deodorant cu Nishikawa Takanori) Nu....sunt bine.

(Te rog adaugă-mă pe Twitter) Acum ceva timp, când am ieșit afară după ce am mâncat, am fost brusc întrebat de o fată ”Mă vei adăuga pe Twitter?”. Habar nu aveam  ce se întâmpla, așa că am răspuns brusc ”...ok”. Asta s-a întâmplat. Cine era??

(Decât să trăiesc o viață agățându-mă de ceva, mai degrabă aș avea ceva agățat de mine) Sună ca o glumă murdară. Ei....presupun că e în ordine....

(Vei flirta cu mine dacă devin o femeie ca Jessica?) Fără rezervări.

(Poți mânca ”paipan”, nu?) Cum? Spune-mi.

(Sunt incredibil de geloasă pe Jessica. Sunt o femeie rea?) Dacă să fii geloasă te face frumoasă, atunci fi de mai multe ori. Dă tot ce ai. Să devii frumoasă este strădania unei femei.

Corect, mă întorc acum. Să aveți cu toți o noapte minunată cu cele mai bune zâmbete ale voastre. Și să nu uitați ”Nu există un asemenea lucru în lume ca un zâmbet nenecesar.” Ei atunci, Adi-OS!!! Mă doare tot corpul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!