vineri, 4 aprilie 2014

Gackt - Excite News

GACKT  ține un curs special la o școală generală despre a-ți îndeplini visele; de fapt, a vrut să devină profesor!?



Pe 19 martie, la școala generală Aoyagi din Soka, prefectura Saitama, GACKT a făcut o vizită surpriză, și a ținut un curs special pentru 73 de elevi din anul 6.

La acea școală, s-au ținut activități speciale unde, cu scopul de a-i face pe elevii de anul șase să aibă vise pentru viitor. Au investigat carierele de care erau interesați, și au scris scrisori, rugând pe cineva cu slujba respectivă să vină la școală și să vorbească. De data aceasta, o scrisoare de la o elevă, care vroia să devină actriță, a devenit impulsul pentru un curs de vis, devenit realitate.

GACKT ține ”Oferă-le copiilor care sunt viitorul nostru un impuls” ca parte a muncii sale ca artist, și face o vizită surpriză la ceremonii de absolvire a liceului în fiecare an pentru a oferi încurajări înflăcărate studenților care au terminat. Din acest motiv, el a decis că ”indiferent de cât de mic este, dacă pot oferi copiilor care vor merge spre viitor o încurajare în orice formă, vreau să fac asta” și a răspuns la scrisoare.

Lecția specială s-a ținut în a șasea oră, și apariția bruscă a lui GACKT a fost întâmpinată cu salutări și o agitație temporară în clasă. Când s-au calmat, GACKT a început să vorbească politicos și amabil. În timpul copilăriei sale, era bolnăvicios și de multe ori nu putea veni la școală. Ca băiat ce se chinuia să găsească o semnificație în a trăi, a întâlnit o anumită persoană și felul său de a gândi s-a schimbat la 180 de grade. A spus că înainte de a deveni muzician, vroia să devină profesor, și așa mai departe.

Și cât despre subiectul principal, poți să obții slujba pe care o vrei? Pot visele să devină realitate? ”Înainte de toate, ceea ce ai de făcut este să-ți decizi scopul. Muncește în sens invers de acolo pentru a-ți da seama de ce ai nevoie pentru a deveni. Dacă faci asta, ar trebui să realizezi ceea ce ai de făcut. Ce e important nu este să-ți dai seama dacă poți sau nu, ci să decizi că o vei face. Visele sunt energie, cei fără vise nu pot merge în viitor. Trebuie să visezi măreț. Și să-ți schițezi propriile tale planuri pentru acele vise. Dacă poți gândi astfel, visele tale vor deveni cu siguranță realitate” a explicat simplu, scriind pe tablă.

Incluzând întrebările și răspunsurile de după, cursul a fost programat să fie de 45 de minute, dar a durat 90, și la sfârșit a făcut o poză comemorativă cu studenți, și cu părere de rău, a părăsit clasa. Se pare că pentru elevi, această zi va rămâne în inimile lor ca un cadou-surpriză perfect pentru anul absolvirii.

GACKT a anunțat de asemenea și primul său turneu live după 4 ani, un turneu național cu 21 de opriri, care începe în mai. Intitulat ”THE BEST OF THE BEST VOL.1”, este un turneu care privește în urmă la cariera sa solo, din 1999 până în prezent, și este plănuit să fie un live special pe care, fan sau nu, nu poți să nu-l anticipezi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!