marți, 22 martie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 19 (Gândire)


19.”運も“じゃなく、
“運は”実カなんだ。
人間みんな平等ではない。
Nu este vorba că ”Norocul este parte din tine”,
În schimb, este ”Norocul este abilitatea ta”.
Oamenii nu sunt egali.

Oamenii nu sunt toți egali. Dar în ce suntem inegali? Multe persoane vin cu răspunsul greșit la asta. Oamenilor le sunt date abilități și talente egale pentru a visa, așadar suntem cu toți egali până în acest punct.
Dar este nevoie de o abilitate pentru a acționa spre a realiza un vis, și rezultatul obținut de cineva depinde de abilitatea sa de a acționa. Cu alte cuvinte, inegalitatea sa se naște din diferențele individuale a abilităților noastre de a acționa. Din moment ce abilitățile noastre principale sunt diferite, nu putem fi cu toți egali niciodată. Pentru că abilitățile noastre de a acționa sunt diferite.
Oamenii spun că ”Norocul este și el parte din abilitatea sa”, dar toată lumea subestimează norocul prea mult. Norocul nu este ceva ce vă va fi adus dacă doar așteptați. Așa cum sugerează și semnul chinezesc (noroc = (a duce, a livra)), de fapt este ceva ce nu poate fi dus. De exemplu, să presupunem că o carte spune ”Horoscopul de astăzi: Vei întâlni pe cineva minunat”. Ai putea crede și să rămâi așteptând în casă toată ziua, sau ai putea să ieși în oraș imediat ce citești asta și să încerci să începi conversații unde sunt o mulțime de persoane. Probabilitatea de a întâlni pe cineva minunat ar fi extrem de diferită între cele două scenarii. O persoană care așteaptă în casă crede că norocul este ceva ce vine la ea. Norocul nu este ceva ce vine la voi. Este un lucru special pe care îl puteți folosi pentru prima dată odată ce ați ajuns într-o locație relevantă.
Norocul este un lucru haios. Ați putea crede că este ceva invizibil, dar nici asta nu este adevărat. De fapt, este chiar acolo în mâinile voastre, sau atașat de voi, în corpurile voastre. Și doar când îl duceți în locul unde ar trebui să fie folosit și faceți o acțiune în timp ce îl folosiți, luminează ușor în acel moment. Uneori, chiar și oamenii din jur îl pot simți în momentul în care se activează.
 Vedeți voi, norocul este ceva ce trebuie folosit împreună cu picioarele voastre. Oricine doar stă și așteaptă este deja ghinionist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!