marți, 22 martie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 23 (Gândire)


23.普通に“歌がうまいです”じゃイケてない。
そこにもう一つ何かがないとステージは輝かないんだ。
Doar ”Pot cânta bine” nu e de ajuns.
Scena nu strălucește fără factorul extra.

Deși un asemenea trend este deja ceva din trecut, a fost o perioadă de timp unde se părea că oricine putea cânta karaoke decent de bine, putea fi cântăreț profesional. Multe persoane erau împinse înainte astfel să fie cântăreți, și apoi majoritatea dintre ei au dispărut. Știți ce, sunt o grămadă de cântăreți buni în lume. Dar abia dacă este cineva care ar veni să vadă scena (=concertul) unui bun și simplu cântăreț.
Oamenii vin să vadă scena, nu să vadă dacă cel care interpretează poate cânta bine sau nu, ci un alt factor pe care cântărețul îl radiază. Ei vin la concerte pentru a primi ceva de pe scenă, ceva de la artist. De aceea, oamenii trec prin greul de a veni de departe, chiar și de peste hotare. Dar pe atunci, erau mulți care au devenit cântăreți dar nu au realizat acest lucru, așadar o grămadă au devenit cântăreți și o grămadă dintre ei au dispărut unul după altul.
Aceasta este diferența dintre ”cineva care e bun doar la a cânta” și ”un cântăreț profesional”.
Ceea ce vreau să spun este că este asemănător cu a spune că ”trăsăturile frumoase nu înseamnă popular”. Dacă persoanele care arată bine sunt automat populare, atunci se va decide automat cine câștigă și cine pierde în viață de la început, exact ca în sistemul senior-junior. Dar oamenii care sunt populari doar pentru că arată bine sunt de asemenea ușor uitați. Dacă intrați într-o cameră și oamenii spun ”Arată bine, nu-i așa?” despre voi, atunci voi puteți doar să mergeți în jos de acolo. Îmi pare rău pentru asta. Nu e nimic decât tragic.
 Vreau să vă uitați la dansatorul nostru, Kazuya. El e în poza de jos. Când oamenii se uită la el pentru prima dată, se gândesc ”Ce e în neregulă cu el?”. Așadar, de acolo, Kazuya poate merge doar în sus. Și el se ridică cu putere chiar de jos. Și atunci întotdeauna găsește o fată frumoasă la sfârșit și pleacă cu ea. Asta este cu adevărat uimitor. Asta înseamnă că trăsăturile frumoase nu sunt factorul de decizie pentru ca fetele și băieții să se îndrăgostească unul de celălalt în cele din urmă, și înseamnă că fie dacă cineva poate cânta bine sau nu, nu este factorul care atrage oamenii. Când vă concentrați pe aparențe și exterior, relațiile născute din acest lucru pot fi profunde doar până la piele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!