marți, 22 martie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 21 (Gândire)


21.脳んでいる自分に酔うな。
本当に脳むのであれば、そのにしがみつけ。
Nu vă îmbătați cu îngrijorare.
Dacă sunteți serioși în a vă descurca cu o problemă, atunci țineți-vă de ea.

Sunt multe persoane cărora le place să se îngrijoreze. Presupun că se distrează făcându-și griji. Trebuie să fie ca un hobby pentru ei. Eu nu am timp de griji pentru că mă distrez prea mult experimentând. Așadar...nu veniți la mine pentru consultații!
Dacă chiar căutați o soluție, voi face orice pot pentru a ajuta. Dar uneori persoanele doar se distrează îngrijorându-se, și vor ca eu să mă alătur lor în această activitate.
Aceste persoane nu caută răspunsuri deloc. Chiar și fără a căuta răspunsuri, ei spun ”Știi, chiar mă întreb ce ar trebui să fac”, și dacă întreb ”Ce vrei să faci?”, ei ar spune ”Mă gândesc să fac asta și aia”. Atunci spun ”Și de ce nu o faci?” iar ei ar spune ”Da, dar...mai este și opțiunea asta, știi...”. Și dacă spun ”Atunci de ce nu încerci asta în schimb?”, ei ar spune ”Da, dar...”. E ca ”Ce naiba vrei să faci?!”. Nu există nici o intenție de a rezolva vreo problemă.
Când ascultați problemele pe care le au oamenii, de obicei nu sunt multe opțiuni de unde să alegi. Unii oameni continuă să se îngrijoreze și să se întrebe între două opțiuni sau mai multe, și sunt mulțumiți doar să se îngrijoreze și să întrebe. Sunt atât de problematici, și eu chiar urăsc astfel de persoane.
Se pare că fetele în special tind să ”le placă să se îngrijoreze”. Nu este atât de mult că le plac actul însuși de a se îngrijora, ci adoră să o facă pe îngrijoratele. Și sunt de asemenea câteva persoane care confundă actul de a se îngrijora cu a fi îndrăgostit. E ca și cum ”îngrijorare” = ”împlinit”, și ”iubire” = ”suferință”. Sunt ca niște grupuri oculte de necrezut. Dacă sunteți serioși în a vă descurca cu o problemă, atunci chiar țineți-vă de ea. Dacă îngrijorările voastre sunt valide, ar trebui să puteți veni cu soluții.
Dar dacă nu sunteți serioși cu grijile voastre sau încercați să veniți cu orice fel de soluții, aceste pseudo-griji doar vor continua să se adune. Doar veți observa grijile cum se acumulează din ce în ce mai mult, și așa vă măsurați împlinirea relațiilor voastre romantice.
Pur și simplu negrozav. Astfel de persoane sunt grupuri oculte de iubire, cu siguranță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!