marți, 16 iunie 2015

Joetsutj – articol Festival Kenshin – 16 iunie 2015

”Și anul acesta, GACKT Kenshin va deschide cel de-al 90-lea Festival Kenshin (După acest an, va lua o pauză)”

La centrul cultural Joetsu, pe 16 iunie, comitetul executiv al festivalului (reprezentat de Koyama Masaaki, președintele comitetului executiv) a ținut o conferință de presă pentru cel de-al 90-lea Festival Kenshin, care va avea loc pe 22, respectiv 23 august 2015 în prefectura Niigata, districtul Kasuga a orașului Joetsu. S-a anunțat că pentru celebrarea de data aceasta a celui de-al 90-lea festival, muzicianul GACKT va participa ca Uesugi Kenshin. Aceasta va fi a treia apariție consecutivă a lui GACKT Kenshin, și a șaptea apariție de până acum.

(Președintele Koyama conducând conferința de presă)


Despre nominalizarea de data aceasta, președintele Koyama a spus ”Aș dori ca spiritul lui Uesugi Kenshin a justiției să fie transmis generației moderne de către GACKT Kenshin.” Deocamdată, aparițiile lui GACKT-san au fost programate pentru procesiunea de deschidere de la ora 15:30 pe data de 23 august 2015 și pentru repunerea în scenă a bătăliei de la Kawanakajima de la ora 18:00 până la 20:00. Orașul se așteaptă să cheltuiască în jur de 19 milioane pentru a crește transportul în comun, securitatea și onorariul apariției pentru invitarea lui GACKT.

GACKT a apărut ca și Kenshin de șapte ori în ultimii 9 ani. Președintele Koyama a spus ”GACKT Kenshin va lua o pauză după acest an. Totuși, nu este ultima dată, este posibil ca să mai existe apariții în anii ce urmează.”

Ajunul Festivalului va avea loc pe 21 august.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!