miercuri, 10 iunie 2015

NIKKAN SPA - Introducere interviu

GACKT vorbește din nou despre problema discriminării rasiale din restaurantele din Paris – Ceea ce am vrut să spun nu străbate.

GACKT, după ce a petrecut o viață în Asia, în ultimii ani a avut oportunitățile de a observa Japonia din afară. Manierele de a rezolva problema discriminării întâlnite în Franța au fost de asemenea aprobate în Japonia, dar trebuie să spun că asta mă face să fiu puțin confuz. Din acest motiv, fiind un artist care înfruntă problemele societății și a vieții cu sinceritate, el vrea să lase un mesaj pentru Japonia!

GACKT este un bărbat ce ține la cuvintele sale. În fiecare scenariu și interviu de până acum, întotdeauna și-a transmis opiniile sale prin cuvinte concrete. Dar, după ce am citit succesiunea de mesaje pe care le-am primit acum câteva zile ”O colecție de citate ale lui GACKT”, m-a făcut să încerc o nouă senzație. Este un mare fan al Japoniei, dar oricum ar vrea să lase un mesaj pentru toată lumea.

Citatele tale, cum vor fi citite și înțelese de public?

G: Pentru copii generației noastre, în loc să repet un articol lung, prefer să-i fac să observe doar esențialul. Din acest motiv, dacă ne apropiem de ei folosind această metodă, vor putea să le înțeleagă și să le aplice chiar ei.

De când ai început să simți aceste lucruri?

G: În acești 10 ani s-au schimbat mult! Erau instrucțiuni despre cum să folosești un telefon? Îmi amintesc că eram foarte șocat în acel moment! Din moment ce eram un fan Dokomo, când un nou produs apărea pe piață, citeam manualul de instrucțiuni pagină cu pagină. Dar, în acest moment, acum, au devenit nefolositoare. Dar aici, fără a folosi cuvinte, încercăm să ne folosim simțul comun.

Cu apariția revistei-blog și a Twitter-ului, ai reușit să te apropii treptat de fanii tăi.

G: Din moment ce eram obosit să citesc șoaptele mele infinite pe revista-blog, acum scriu doar ”Am primit un telefon de la mine”. Dacă spun că sunt ocupat cu o conversație, totul este mai ușor, nu?

Despre cea ce ai scris în revista-blog: ”Problema discriminării rasiale din restaurantele din Paris” a devenit foarte populară în Japonia!

G: Ah da, aia! Media a prins doar partea discursului și nu au pus tot ceea ce voiam să adaug. Mai întâi, vreau să spun că deși discriminarea este peste tot, nu am spus niciodată că nu ar trebui să existe oriunde. Problemele, cum ar fi discriminarea, există încă de la începutul timpului, din acest motiv este una dintre problemele care nu vor dispărea vreodată. Din acest motiv, ceea ce am dorit să spun este că persoana care face discriminarea și persoana care este discriminată sunt cele care au probleme. Pentru că a fost discriminat, GACKT s-a enervat, și asta nu este niciodată un lucru bun.

După acest interviu, vom încerca să înțelegem: ”Eticheta asiatică”, ”Motivul mutării sale peste hotare” și ”Adevăratul motiv pentru care a fost creată revista-blog”. Ce va dori GACKT să ne spună? Continuarea va fi în ”Nikkan SPA!”de pe 9 iunie, care va strânge diverse interviuri!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!