miercuri, 6 iulie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 56 (Viața)

Capitol VIAȚA (生き方)


56.賢い人はバカなふりができる。
O persoană deșteaptă poate mima nesăbuința.

De ce persoanele deștepte se prefac a fi proaste? Pentru că, dacă o persoană deșteaptă este întotdeauna deschisă și evidentă la cât de deștept/deșteaptă este, va ajunge doar să atragă și mai mulți inamici.
Din moment ce sunt deștepte, știu în mod natural cum să nu-și facă dușmani. Nu există nici un merit în a avea mulți dușmani. Și este și foarte impunătoare. Așadar, comportați-vă puțin prostește pentru ca oamenii să nu vă devină inamici.
Între timp, o altă persoană deșteaptă care privește la asta își poate da seama că prostia este doar prefăcută, și știind asta, va decide ”Nu îmi voi face dușman din persoana aceasta”. Cu alte cuvinte, șoimii abili își ascund ghearele unul de celălalt. Dacă vă țineți ghearele afară tot timpul, nu vă puteți prinde prada indiferent de cât de mult continuați să încercați.
Din păcate, fetele par să nu știe cum să facă această distincție bine. În schimb, uneori sunt păcălite de bărbați idioți care se dau deștepți. Întotdeauna este un mister pentru mine, dar fetele par să fie păcălite de fațade prea mult. Majoritatea bărbaților care se dau deștepți sunt escroci.
Puteți fi fericiți dacă puteți identifica corect persoanele deștepte care se prefac proaste. Șoimii capabili își țin ghearele ascunse unul de celălalt, așadar căutați cu grijă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!