miercuri, 13 iulie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 60 (Viața)


60.「でもね」「けどね」
否定形を使わないように心がけてしゃべると普段、自分がいかに
否定しながら生きているかがよく分かる。
”Dar...”
Dacă vă faceți un țel de a nu folosi cuvinte de negare în discursul vostru,
Veți realiza cât de ordinar vă trăiți viața în timp ce vă negați pe voi înșivă.

”Ce crezi în acest moment colorează totul în viața noastră”. Spun asta des, dar dacă presupuneți că veți trăi 70 de ani, acei 70 de ani sunt pur și simplu făcuți din 70 de cicluri de un an. Acest ”un an” este făcut din 365 cicluri de o zi, o zi este făcută din 24 de cicluri de o oră, o oră este făcută din 60 de cicluri de un minut, și un minut este făcut din 60 de cicluri de o secundă. Ceea ce vreau să spun este asta: ceea ce crezi într-un moment individual vă face cicluri în viața voastră și va deveni baza care vă colorează viața.
Cuvântul de negare ”dar”, la care vă gândiți într-un anumit moment din timp, care nu se va mai întoarce niciodată, va ajunge fundația pe care viața voastră va fi construită.
Când o persoană este înclinată spre a avea o gândire negativă pe moment, este de parcă deja prevedea viața lor ca fiind făcută din cicluri pline de gânduri negative. Dar asta, dimpotrivă, înseamnă că dacă cineva întotdeauna gândește ”pot” în loc să folosească cuvinte ca ”dar” în diverse momente, viața acelei persoane va fi construită în cicluri de ”pot”.
Puteți trăi în cicluri negative prin a vă nega pe voi înșivă, sau puteți trăi în cicluri pozitive care vă mărește potențialul, potențialul pe care îl căutați. Depinde de voi.
Desigur, nu este niciodată prea târziu să o reparați. Dacă puteți continua să vă gândiți că ”puteți” în acest moment, viața voastră din acest punct se va transforma într-o viață de ”pot”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!