marți, 19 iulie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 64 (Viața)


64.人は孤独だけど弱いってことじゃない。
Oamenii sunt singuri, dar nu înseamnă că suntem singuri.

Acesta este un gând care mi-a trecut prin minte când am părăsit Malice Mizer.
Chiar mi se părea că toată lumea avea o viață solitară. În realitate, suntem singuri atât când ne naștem cât și când murim, nu-i așa?
Probabil că sunt multe persoane care se simt triste din cauza singurătății, și se întreabă de ce au atât de puțini prieteni, și se simt frustrați când se gândesc ”De ce sunt atât de imatur?”. Dar asta este foarte natural. Chiar dacă vă simțiți singuri pentru că nu puteți interacționa sau comunica bine cu unii oameni, nu înseamnă niciodată că nu sunteți buni.
 Oamenii sunt fundamentali singuri., Asta este baza. Totul începe de acolo. Dacă confundați asta cu ”slăbiciunea”, veți ajunge să vedeți asta în mod greșit. Acestea două sunt lucruri complet separate.
Când vă simțiți singuri, mulți dintre voi probabil că simt că sunteți ”slabi”, dar asta nu este adevărat deloc.
 Odată ce oamenii gustă abundența și se obișnuiesc cu ea, apoi asta devine normă pentru ei. Ajunge să-și ridice standardele automat. Odată satisfăcuți, oamenii o fac standardul lor (starea de satisfacție). Așadar, ajungeți să vă gândiți că este normal să fiți înconjurați de mulți prieteni și/sau să vă simțiți satisfăcuți.
Dar asta e ceea ce cred. Faptul ce rămâne este că oamenii sunt solitari în cele din urmă, dar în ciuda singurătății, deseori ne facem prieteni pentru a ne ajuta unul pe celălalt, și apoi ne despărțim de ei.
Și trăind prin aceste momente efemere din viață, putem găsi valoare în aceste întâlniri. Oamenii sunt creaturi destinate întâlnirilor și despărțirilor constante. Știind asta, va schimba complet gradul importanței care îl atribuiți în a întâlni oamenii.
Sunteți slabi doar pentru că nu mai aveți pe nimeni în jurul vostru deloc? Asta nu este adevărat. Mai degrabă, aveți nevoie de un simț al aprecierii pentru persoanele care au fost acolo cu voi. Dacă puteți face asta, puteți fi puternici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!