miercuri, 6 iulie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 58 (Viața)


58.僕は「できない」という言葉が大嫌い。
「できない」ことは、この世には何もない。
この世の中に変えちゃいけないものなんて何もないんだ。
Urăsc cuvintele ”Nu pot”.
Nu este nimic în lume ce ”nu poate” fi făcut.
Nu este nimic în lume ce nu trebuie schimbat.

Ființele umane sunt creaturi care mereu vor fi pline de idei, lucruri pe care ni le imaginăm în mințile noastre, lucruri la care ne gândim, sau lucruri care ne apar brusc în minte...
Fundamental, ființele umane își imaginează doar lucruri care pot fi îndeplinite. Indiferent dacă este bun sau nu, putem schița o idee în mințile noastre pentru că este o posibilitate de a fi realizată. Aceasta este puterea umană.
Așadar, negând posibilitatea a ceva ce deja ați început să o descrieți în mintea voastră ca fiind ceva posibil, după părerea mea, este un non-sens însuși, și de asemenea este împotriva puterii înnăscute pe care ființele umane o au.
Asta se presupune a fi un curs foarte natural de acțiune, dar trăim negând chiar și aceea acțiune naturală. Când asta se întâmplă, problema nu mai este nici măcar ceva ce este posibil de îndeplinit sau nu; este vorba de a fi un eșec ca și ființă umană. Acesta este un mod atât de plictisitor de a fi o ființă umană, nu? Asta este ceea ce cred.
Așadar, momentul în care ați schițat ceva în mintea voastră în timp ce credeți că o ”puteți” face, este deja ceva ce poate fi îndeplinit. Restul ține pur și simplu de cât de aproape puteți ajunge la 100%. De aceea detest persoanele care spun ”nu pot” atât de ușor. De exemplu, ca răspuns la cineva care spune ”Mă gândesc să fac asta”, ei ar putea spune ”Tu nu poți face asta”. Fără vreun argument sau motiv, ei folosesc ”nu pot” atât de ușor. Cred că acesta este cel mai rău ciclu.
Această atmosferă negativă pare să fie răspândită în lume. Dar dacă vorbiți cu persoane de succes, ei niciodată nu spun ”nu pot”.
Asta m-a convins de ”Lumea e făcută din majoritatea care cred că ”nu pot” și ”nu pot” este standard-ul. Dacă nu mă mut deasupra lor, există chiar și riscul de a fi zdrobit de ”Lanțul de Nu Pot”.”
Unele persoane de succes sunt numite ”親い七光り” (cele șapte străluciri a unui părinte; se referă la cineva care primește tratament special din cauza părinților). Într-adevăr există. Dar 親い七光り nu înseamnă că îți folosești influența părinților. Gospodăria unei persoane de succes operează pe baza logicii care este îndreptată spre succes. Un copil ce crește cu aceea logică o absoarbe în corp și minte fără efort în timpul anilor de creștere, așadar el/ea începe să meargă pe calea succesului în mod natural. Asta înseamnă că încep să-și planifice viața după logica pentru succes.
Viața unei persoane este fundamental formată de modul lor de gândire. Nu mediul, nu părinții, nu cum sunteți crescuți, nu culoarea pielii, nici măcar genul. Totul ține de modul de gândire. Cu alte cuvinte, dacă viața unei persoane este făcută doar din idei negative, este o mare probabilitate ca viața lor să fie una negativă.
Doar scăpând din Iadul Negativismului, deja sunteți pe drumul către succes. Așadar, momentul în care începeți să vă mișcați în direcția ”pot” prin a întrece oamenii ce continuă să spună ”nu pot”, ușa către succes s-a deschis deja pentru voi. Asta este de fapt ceva ce oricine poate face. Și totuși, o majoritate extrem de largă nu realizează asta.
Dar ce este confortabil este diferit pentru fiecare persoană, așadar nu am să vă spun că nu ar trebui să aveți o viață negativă. Dar știți ce, avem doar o singură viață de trăit. Din moment ce toată lumea are potențialul să aibă succes, sper că vom acționa cu toți și o vom trăi într-adevăr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!