miercuri, 28 ianuarie 2015

Twitter 4 ianuarie 2015

Un An Nou Fericit~ Este începutul unui an nou. Mă simt bine seara asta, așa că presupun că voi răspunde tuturor pentru puțin timp. Sunteți bine?

(Tweet-ul de pe OGYD despre Kakuzuke Check (link)) Sunt singurul care crede că Fujiwara-kun din spate arată 2D...Mă uit atât de concentrat că nu îl văd pe Kiryuuin Shou clar.

(GACKT e atât de grozav jucând ”Old Maid”(link)) Huhhhhhhhhhhhhhhhhh?? Grozav...????? Nu înțeleg deloc...

(Am un presentiment că GACKT va fi online pe Twitter mâine (postat pe 2 ianuarie)) e păcat...a fost următoarea zi...atât de aproape...

(O poză cu el și producătorul Shimoyama Ten(link)) Este un director grozav care întotdeauna îndeplinește ordinele mele grele, Ten-chan. Poziția lui referitoare la crearea lucrărilor este de primă clasă.

(Sunt bucuros (poze cu Shou sărbătorind un răspuns corect la Kakuzuke Check(link))) Shou a fost atât de bucuros, huh. Mă gândeam că nu punea KiAi deloc, dar încerca din greu...îmi dau lacrimile...

(Este adevăratul GACKT?) De parcă un fals ar face asta. De ce ar face-o? Explică motivul în 200 de caractere sau mai puțin. Sau răspunsul corect.

(Te rog spune-mi ceva ce să mă facă să mă simt mai bine) Ce? Te simți doborâtă? Vrei curaj de la altcineva? Curajul nu este ceva ce îți este dat de alte persoane. Este ceva ce scoți din tine. Încearcă să aduci ceva curaj din tine. Poți face orice. Nu fi agitată, înaintează!!!

Ei atunci, să facem primul trend al anului? Ce ar trebui să fie...? Toată lumea să spună ”Baba Muki”! (”Baba Nuki” este jocul de cărți ”Old Maid”)
               
(Chinchin Mukimuki?) Nu, nu, nu e așa....înfruntă-l singur (mukinasai)

(Îmi place cum spui acele lucruri atât de normal) Nu, nu, sunt doar un bărbat care se poate bucura de aceste lucruri stupide cu toată lumea. Da, doar râdeți. Și eu mă țin de stomac râzând.

(Febra ta de la sfârșitul anului a scăzut?) Sincer, am crezut că am să mor. Odată ce 31 s-a terminat, a fost aproape amuzant de cât de repede a scăzut. Chiar și eu m-am întrebat dacă voi fi pus în grupul de oameni de care Dumnezeu nu mai are nevoie și mor. Am supraviețuit unui alt an!!! Mulțumesc lui Dumnezeu!

(Ce înseamnă pentru tine a trăi?) Este o călătorie de a căuta un loc pentru a muri. Să încerci să ajuți chiar și o singură persoană să înainteze până la momentul tău final. O cursă de ștafetă a sufletului...Ceva de genul acesta.

(Vreau Magnum-ul tău) Se vând la magazinele din cartiere. (se referă probabil la perzervative Magnum)
               
Toate răspunsurile voastre sunt atât de rapide că nu le pot alege...nu este 8000 prea repede? Astăzi. (link)

(A trecut prea mult de când ne-am văzut, cât de mult trebuie să așteptăm?) Iertare. Jocul de-a abandonul este specialitatea mea.

(GACKT-sama, dă-mi laptele tău condensat) Iertare, scoate doar lapte de soia.

(Sunt un geamăn) Asta este o coincidență, și prietenul meu este un geamăn. La fel și ruda mea. Ce coincidență....Apropo, și eu sunt un geamăn.

(Dă-mi lapte de soia) Iertare, tocmai...am dat...acum ceva timp....

(Care este citatul tău preferat?) ”Sakura cade, și sakura care rămâne va cădea...” Este un poem care îmi place.

Mulțumesc tuturor. Ați făcut o treabă minunată de a face un trend din ”Baba Muki”! *aplauze aplauze* Sunt extrem de fericit pentru aceste lucruri stupide. Mulțumesc. *chu* (link)

(Fără glume murdare!) Dacă iei glumele murdare dintr-un bărbat, ce mai rămâne!? O lume fără glume murdare este ca ramen fără tăieței! Este ca mapo tofu fără tofu! Este ca Ostrich Club (grup de comedianți) fără lider!

(Ce înseamnă Baba Muki?) Oprește-te din a căuta o semnificație în existența mea.

(Care este kanji-ul tău de anul acesta?) Este (extrem), acesta este sentimentul meu pentru an. Voi face totul la extrem. Ei, presupun că voi termina de scris în zece minute.

(Trimite-i mamei mele KiAi care este răcită! Geme și este trist!) Intenționezi să mă părăsești, nu? Îți lipsește KiAi-ul! KiAi!...Spune-i asta...

(Du-te și cumpără-mi înghețată de la magazin) Hey, nu sunt menajera ta. Dacă spui astfel de lucruri stupide, am să te distrug. Du-te și cumpără singură!

Așa e, plec acum. Nu știu despre lucrurile stupide, dar sunt fericit să pot comunica cu voi toți la începutul anului. Mulțumesc. Toată lumea să dea ce are mai bun cu un mare zâmbet mâine. ”Nu există un asemenea lucru ca un zâmbet nenecesar”, nu uitați. (link)

Apropo, am strâns peste 20000 de tweet-uri într-o oră. Ne vedem mai târziu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!