miercuri, 13 ianuarie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 2 (Acțiune)


2.一度やってみたいのはマクドナルドの店員。スマイルなしで。
Vreau să încerc să lucrez la McDonald. Fără zâmbete.

Obișnuiam să nu știu cum să zâmbesc. Nu îmi puteam exprima bine zâmbetele, și doar foarte recent am învățat să zâmbesc corect. Am început să zâmbesc foarte conștient încă de când l-am întâlnit pe Ogata Ken-san în drama Taiga ”Fuurin Kazan”.
Așadar, impresiile pe care oamenii le au probabil că s-au schimbat în ultimul timp. Obișnuia să fie imposibil pentru mine să zâmbesc la diverse emisiuni, dar zâmbesc mult mai mult acum în cărțile-foto, reviste, etc. Chiar am realizat necesitatea zâmbetelor. Și îi sunt dator pentru asta lui Ogata-san.
Nu este vorba că nu râdeam înainte. Doar că nu o puteam exprima în afară. Și cuvintele erau exprimate de către mine pe atunci ca și sarcasm. Din cauza incapacității mele de a zâmbi, am zis pur și simplu că vreau să încerc să lucrez la McDonald dacă nu ar fi fost necesar să zâmbesc.
Puterea unui zâmbet este destul de incredibilă. O poți simți atunci când interacționezi cu oamenii. Zâmbetele sunt asemeni unui drog special care vindecă cu adevărat inimile oamenilor.
Membrii tineri ai staff-ului meu încă au multe de învățat despre slujbele lor. Dar deseori le spun asta. Aș prefera să fie incompetenți și să zâmbească decât să fie încruntați în timp ce își fac treaba cu jumătate de suflet.
Zâmbetele nu pot crea stres. Este mult mai benefic pentru oameni să continue să zâmbească în timp ce greșesc decât să continue să se încrunte în timp ce lucrează.
Vindecă și inima mea. Cred că acest sentiment este împărtășit de toți proprietarii de afaceri și de oamenii care sunt în poziție de conducere.
Te simți mult mai bine în jurul fetelor cu zâmbete drăguțe și a tinerilor care pot împărți zâmbete grozave spre deosebire de țâfnoși care continuă să se încrunte în timp ce lucrează pe jumătate dedicați. Toată lumea ar trebui să-și dea seama de puterea zâmbetelor mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!